- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
Drizzt
üzenetére
Teljesen mindegy kinek a neve van a számlán, feltételezem minden számlához tartozik egy számlaszám, azonosításhoz több, mint elegendő.
Akár automatikusan, akár manuálisan is kifizethetném az összes számlámat az ingyenes Bill Pay szolgáltatással is, de ezt csak a vízszámla rendezésére használom, mivel egyrészt nem a nevemen van a számla, másrészt nem is a vízszolgáltató hajtja be a számlát, hanem egy harmadik társaság. Minden más közüzemi szolgáltatás a nevemen van és automatikusan le tudják szedni akár a bankszámlámról, akár egy kártyáról is a számla összegét, amikor nekik tetszik, természetesen erről mindig tájékoztatva vagyok. De akár manuálisan is befizethetném mindet online, akkor amikor nekem tetszik, de jobb szeretem így, mert nem kell vele foglalkoznom egy percet sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest