Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
nem akarlak elkeseríteni, de nekem volt olyan cég ahol 2szer voltam interjún fejvadász cégnél, bekerültem az esélyesek közé ezért 3szor voltam interjún a cégnél ahova jelentkeztem, mind3szor nagyon szimpatikusnak mondtak, 1 órán át faggattak, minden terület vezetőjének bemutattak, az utolsónál mondták hogy 1 héten belül értesítenek. ezután 3 héten keresztül hívogattam őket hogy mi a helyzet, mindig mondták hogy még nincs döntés, majd talán a jövő héten.
a 4. héten már nem hívtam őket, mert egy hátsó forrásból megtudtam hogy már rég megvan az emberük. vártam még 2 hetet hátha rám szólnak hogy menjek az anyámba, ne adj' Isten azt hogy köszönik de nem rám esett a választás, de semmi ilyesmi nem volt. írtam nekik egy gyönyörűen megfogalmazott, 3/4 oldalas köszönőlevelet, de a végére azért odaírtam: menjenek a jó b..ös k...a a....kba.yetike: mikor megírtam ezt a köszönőlevelet, már elhelyezkedtem egy teljesen más profilban dolgozó cégnél ahol jelenleg is taposom a próbaidőt. magasról teszek rá hogy azon a területen lesz-e esélyem valaha is elhelyezkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Synology NAS
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Linux kezdőknek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest