Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
szerintem ne is ecseteljük. a 3. kórházba már nem mentem el, az első kettőben meg félóra utánajárás, ideküldés odaküldés miért nincs nálad a tb-kártyád leb@aszás után elküldtek volna a halál rákjába pedig már így is 1 órát álltam dugóban, így felhagytam az egésszel.
"nálunk nincs ilyen papír"
"még nem is láttam látleletet, azt se tudom mi az"
"szerintem nálunk van, menjen a sebészetre"
"á azt már átköltöztették a honvédba, már rég nem csinálunk ilyet"komolyan annyira nehéz lenne egy hálózati rendszert összedobni a kórházak közt vagy csak akár egy szervert amit mindenki elér, letölti a doksit kinyomtatja kitölti aztán úgy küld el engem a jó fenébe???
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- XPEnology
- World of Tanks - MMO
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest