Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VladimirR
    nagyúr

Mit tudsz ezen változtatni?
    A fórum kinőtte önmagát, erről van szó.
    Új szabályok kellenek, új "rendfenntartás" és új minőség irányába terelés felső szintről. Szerintem.

Ebbe persze sok dolog nem fér bele, mint például az, hogy egy házigazda utána sem néz annak, amiben nem biztos, majd feladja a szakmaiságot a közérthetőség javára, és még sorolhatnám. Változtatni kellene, de nem nekünk, egyszerű fórumozóknak, akiknek szinte semmi jogunk nincs, mivel a fórum magánterület. A változásnak pedig mindig ára van.

egy nagyon fontos dolgot elfelejtesz! a forumozo nem csak megturve van itt, mint mellektermek, hanem ket fontosz szerepe van:
    -kattint, lapletolt, reklambevetelt termel (ez inkabb hireknel/cikkeknel szamit)
    -visszajelez
    es ez utobbi a fontosabb, mert ha sok olyan feedback erkezik, hogy ez igy nem jo, azt ugy kene, egy ido utan a vezetosegnek muszaj lesz ha nem is azonnal fleforgatni az egeszet, de legalabb fontolora venni

en sem azert koptatom annyit a billentyuzetet, mert szeretem visszaolvasni, amit irok (ez latszik is a bennfelejtett elgepeleseken), hanem mert hiszem, hogy van foganatja, legyen szo akar szakmai topic-rol a forumon, vagy a logouton, akar az oldalt erinto kerdesrol, akar a moderaciorol, akar egy szamaomra oly kedves kozossegi topic-rol, mint az OT (melynek elso huszonegyket reszet vegig olvastam, egy ido utan irtam is, jo volt - most mar akkor sem tudnam kovetni egeszeben, ha akarnam, olyannyira elment chat iranyba a dolog - de nem is akarom olyannyira ertelmetlen/erdektelen az itt felbukkano hozzaszolasok donto tobbsege)

szoval kozvetlen jogunk lehet, hogy nincs valtoztatni, viszont mindenkeppel hatassal lehetunk, hatassal kell lennunk a forumra

en legalabbis igy gondolom

Új hozzászólás Aktív témák