Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
én nem csak itt vagyok biztonsági játékos, hanem majdnem mindenhol. lehet, hogy ezért tartok ott, ahol tartok, jó és rossz értelemben is.
sor helyett lehetne karakterszámot is alapul venni, és ha valaki csak ematt kezd el értelmetlenkedni, akkor szankció... de nem hinném, hogy ez a megoldás.
egyszerűen ha nincs értelmes téma, és a függő itt ül, akkor feldob valamit. hiába nincs tartalma, feldobja. aztán csámcsog, jópofizik... hogy van-e értelme, az erősen kétséges.
asszem nem itt, és nem most fogjuk megváltani a ph-t.
és hiába nem vagyok mod, igyekszem szervezni a tábort, pontosabban a szervezőket összefogni. nomeg a debreceni talit, amiről absz semmit nem tud senki (én se), azt is össze kellene hozni... már csak hely, idő és program kell...
verus: a véleményformálás jó, és gyakran kell. ha magad pici pontnak tartod, akkor pici pont leszel. ha kiállsz magadért, és jó iránynak hiszed a véleményformálásodat, akkor pedig meg kell próbálni. nem biztos, hogy bejön, de ha igen, akkor büszke lehetsz magadra. nekem is volt pár lépésem itt a fórumon, amit szívesen elfelejtenék, de van pár, amire büszke vagyok. pedig hidd el, én se voltam nagyobb fórumozó, mint te.
Új hozzászólás Aktív témák
- Köszöni szépen, de nem kéri az NVIDIA H200-at Kína
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Viccrovat
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Háztartási gépek
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Nzxt 510 Elite / i5-9600kf / 16gb rgb / Rtx 3060 12gb / 1,5 Tb ssd !!!!
- 8 ÉV GARANCIA! Seasonic Vertex PX 1200W 80 PLUS Platinum Full moduláris tápegység.
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit 3+1 év Alza garancia
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) GARANCIA MÉG 50 HÓNAP!
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- IT Megoldások és szolgáltatások
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs