- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
én nem csak itt vagyok biztonsági játékos, hanem majdnem mindenhol. lehet, hogy ezért tartok ott, ahol tartok, jó és rossz értelemben is.
sor helyett lehetne karakterszámot is alapul venni, és ha valaki csak ematt kezd el értelmetlenkedni, akkor szankció... de nem hinném, hogy ez a megoldás.
egyszerűen ha nincs értelmes téma, és a függő itt ül, akkor feldob valamit. hiába nincs tartalma, feldobja. aztán csámcsog, jópofizik... hogy van-e értelme, az erősen kétséges.
asszem nem itt, és nem most fogjuk megváltani a ph-t.
és hiába nem vagyok mod, igyekszem szervezni a tábort, pontosabban a szervezőket összefogni. nomeg a debreceni talit, amiről absz semmit nem tud senki (én se), azt is össze kellene hozni... már csak hely, idő és program kell...
verus: a véleményformálás jó, és gyakran kell. ha magad pici pontnak tartod, akkor pici pont leszel. ha kiállsz magadért, és jó iránynak hiszed a véleményformálásodat, akkor pedig meg kell próbálni. nem biztos, hogy bejön, de ha igen, akkor büszke lehetsz magadra. nekem is volt pár lépésem itt a fórumon, amit szívesen elfelejtenék, de van pár, amire büszke vagyok. pedig hidd el, én se voltam nagyobb fórumozó, mint te.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox tulajok OFF topicja
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Piros Lenovo G50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/500HDD/Magyar)
- Lenovo Thinkpad T460S laptop (14FHDTouch/i5-G6/8GB/256SSD/MagyarVilágítós
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, Lenovo Thinkcentre M720S SFF PC i3-8100
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, HP EliteDesk 820 G2 Tower PC i5-6500
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest