Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Verus
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Nem zavar, hogy pici pont vagyok. Nem az "interneten" akarok nagy pont lenni, hanem a való életben. Ez kikapcsolásra való, nem erőfitogtatásra. Lehet ha nagyon megerőltetném magam, akkor "kiizzadnám" magamnak, hogy nagyobb pont legyek. Nekem ennyi is elég, hogy legalább valaki elolvassa amit írok és véleményezi, ha úgy gondolja érdemes rá. Nem tartom magam annak a nagyon okos embernek, szakmailag a legfelkészültebbnek, de huszonévesen el tudom tartani magam, tanulok, mindig picit feljebblépek a szamárlétrán és nekem ez a fontos. Lehet kicsit eltértem a valódi témától, elnézést...
-
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
az az elso sor nem konkretan rad vonatkozott, ertendo ugy altalaban - kicsit furan erintett a megeloes dolog, foleg igy, Superman topic-ja utan peldaul
a fuggo menjen, olvasson, nezzen meg egy filmet, irjon szakmai topic-ba, irjon blog-ot, menjen cset-re (halal komolyan mondom, nem csak gunyolodok)
azt hiszem elmondhatjuk, magam is fuggo vagyok, megis ugy remlik, nem sok ehhez hasonlo szuletett tolem pusztan azert, mert epp nem volt tema (ez sem azert szuletett, ha meg emlekszik valaki)es ha magad is ketled, hogy van a dolognak ertelme, miert nyugszol bele ily szepen, sorbaallva? mitobb, miert zavar, hogy mas nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest