Hirdetés
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- One mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple Watch
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
fenti post-jaimban mi olyan volt, ami akar csak a kozelebe is juttatna annak, hogy kirakjanak?
probalok kritikat megfogalmazni egy forumtars fele, aki jol lathatoan azert jar ide, mert nincs jobb dolga, nincsenek emberi kapcsolatai, vagy csak szimplan szereti kozonseg elott produkalni magat?es latod, nem kepes ugy hozzaallni, mint ertelmes ember, csak vess egy pillantast legutobbi post-jara, irjak neki szabalyzatot....
abban viszont igazad van, hogy nem lesz az a ph, ami volt, viszont ha mar fuggo vagyok, s visszajottem a permbanon tulrol is, engedtessek meg nekem, hogy a magam modjan probaljak tenni erte, s ha azt latom, hogy valaki le akarja rantani a forumot a hig f** tengerebe, mert o ott erzi jol magat, probaljam megakadalyozni
magatol a forum, a kozosseg - szerintem - az eletben nem lesz jobb, azert nekunk, forumlakoknak is tennie kell (te, mint aktiv kozosseg ember tudhatnad, hogy sem a taborok, sem a talik nem maguktol szervezodnek, tenni kellett ertuk - ugyanugy van teendo online is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Android szakmai topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Automata kávégépek
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Filmvilág
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- További aktív témák...
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- BLACKBOX ServeSwitch octet 724-746-5500 -
- Asztali PC , 10100F , GTX 1070 , 16GB DDR4 , 512GB SSD , 500GB HDD
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Gombászkönyvek egyben
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi