Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
annyira ismerem a vérmérsékletedet, hogy tippem lenne a folytatásra. j26 kritikatűrését, illetve annak látható hiányosságát (ami jó eséllyel a személyes ismeret hiányára is visszavezethető) is lehet látni, valszeg 2-3 hsz-váltás után igen durva személyeskedésbe menne át a vita. én ezt szeretném elkerülni.
mielőtt az 1. táborban személyesen megismertelek, én is egy bunkónak tartottalak, mint ahogy többször is mondtam neked is. viszont a személyes beszélgetés ezt alaposan megváltoztatta. biztos, hogy nem lennétek puszipajtások jánoskával egy baráti sörözés után, de valszeg úgy eltudnátok egymás mellett menni, hogy egymásba rúgjatok.
hogy a fórum teljes elsüllyedése ellen küzdessz, az dícséretes. csak van, amikor nem érdemes, vagy nem úgy érdemes. ha itt magányos lovagként elkezdel harcolni, hogy mindenki csak értelmes postokat írjon... akkor azok a hsz-ok el fognak a hígban süllyedni. ennek én se örülök, de nem tudok ellene tenni.
való igaz, hogy a fórumlakók alakítják a fórumot. csakhogy akik csetelnek, azok fogják a fő tömeget alkotni a hsz-ok között. lenne több módja, ezt párszor, több szinten végigbeszéltük, különböző talikon, meg online is, nem biztos, hogy veled... nem volt igazán jó, és megvalósítható mód.
az se igazi megoldás, hogy ha nem tetszik, hagyd itt az ot-t. a régi nekem is jobban tetszett, valahol 22-23-ig. a 24-nél szaladt el először nagyon durván, aztán hol jobb, hol rosszabb volt. a jelenlegi, és az előző vége már tényleg nagyon chat, 1-2 soros hsz-ok, 1 vigyor, semmi értelem.
szankcionálni kellene a 4 sornál rövidebbet, vagy 3 smileynél többet berakókat? vagy mit kellene? mert a szép szó semmire se elég

#17604: pont az, amit írtam. ha egyikőtök se enged, akkor baj lehetett volna. annyira meg ismersz, hogy tudd: biztonsági játékos vagyok, ilyen esetekben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest