Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Én meg is "szereztem" pont azért, mert nekem is nagyon tetszik. Mármint a zene.
Mikor elkezdték játszani a moziban, egy haverom mondta hogy menjünk el megnézni...mondom hááát, gyerünk, bár nem szeretem a kosztümös mesefilmeket. Aztán megnéztük, és úgy jöttünk ki, hogy ez kegyetlen jó volt. Azóta nagy rajongója vagyok, és szerintem kegyetlen jól összerakták a filmet, szereplőstől, zenéstől, történetestől.
De most így negyedóra után valóban teljesen, de teljesen máshogy jön át szinkronnal mint eredetiben. Nagyon nagyok a színészek, a szinkron meg nagyon semmilyen. Pl hova tűnt a konstans részeg hangsúly? Áh, azért megpróbálom élvezni..
És ja, szerintem Depp legjobb filmje, de legalábbis tuti az első háromban van. Nagyon nagyon eltalálta a karaktert.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest