Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
Aktív témák
-
bocX
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
..hát igen, ez tényleg ritka

én 40 centis kaptam, még be is horpadt a jobb 1 ajtó picit, cetli nélkül...örültem, bár igazság szerint rest voltam kijavítani, kis polir paszta aztán ennyi, ha kijavíttatnám akkor tuti megint valami ügyes 'leparkolná'
más: ma este gondoltam megpihenek kis hétvégi munka után, aztán hátradőlök a székemben, hát eltör a támla...megint
bár egy hete az ágyneműtartó rugója vágott majdnem fejbe mikor kinyitottam. szerintem áttérek a kinai módszerre, földön evés-ivás-alvás
szerk: iráshibák
[Szerkesztve] -
bocX
tag
ma estefele gondoltam megpihenek székemben, hátradőltem, és 'eltörött' a támla, majd hátra estem, de megúsztam. holnap mehetek vizsgázni.

Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

bár egy hete az ágyneműtartó rugója vágott majdnem fejbe mikor kinyitottam. szerintem áttérek a kinai módszerre, földön evés-ivás-alvás