Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
Aktív témák
-
djtoomi
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
hmmm még emléxem a szines kontaktlencsére....

-
djtoomi
addikt
Jó estét!
Srácok melyik volt az a weboldal ahova beirod a telszámotés kidobja hogy dugnak a margitszigeten?Haveromank tegnap ellopták K800i-jét és meg akarom picit szivatni.Mindjárt megyünk imei számot meg kártyát letiltatni... -
-
djtoomi
addikt
Jó reggelt mindenkinek!

t|-|om! :Ha msn közelbe kerülsz akkor dobj plííz egy privit hogy vagy kéne beszélnünk.
-
djtoomi
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
De annak sem volt sajna jó vége.

-
djtoomi
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
LOL

-
djtoomi
addikt
Jó reggelt.Én 4 óra ota fent vagyok csak nem volt eddig net.Nem tudom mit csöcsörészik invitel.

-
djtoomi
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Felvettelek msn-en.Kicsit feltudnál jönni?Lenne pár kérdésem.

-
djtoomi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
DVD-n az ok,de megvenni???Boltba elmenni?Velem sokszor van olyan hogy tudom hogy ott van a szoba másik végében pl. egy film dvd-re kiirva,de nem mozdulok meg,torrentről leszedem!

-
djtoomi
addikt
-
djtoomi
addikt
Na mivan minden klikkel hogy ennyire kihaltunk?

-
djtoomi
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Te,Te,Te Te T-Com.

-
djtoomi
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
De az hol van?Mármint a MAC filtering?Az a MAC OS X-et szűri ki vagy mi?

Huhh egymásután sok hsz.Race nyomd már őket egybe vagy Cathfaern,mert ez igy flame szagu...
#230:Akkor jo helyen szagláztam,melyikőtök nem himnemű?Vagy talán mindketten?

[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
De az hol van?Mármint a MAC filtering?

-
djtoomi
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Télleg nem tudtam hogy a tftpanelen van,ezekszerint racel eggyut vannak?

[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Azt hol kéne megnézni?Neked is vista van a toshibán?Olvastam logout cikket de elfelejtettem,most lusta vagyok visszanézni.

-
djtoomi
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Uristen!Nem is gondoltam volna.

-
djtoomi
addikt
neduddki miért igy ir?Régebb volt erről szo de nem mondta meg senki,attól tartok hogy nem fogok a 4 órási végigbeszélésből sokat érteni.

-
djtoomi
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Na jó nem foldhoz baxom hanem nem tudom de hogyha nem segit vaélaki holnap biztos reklamálok a belkinnél emg tosahibánál 5 napot volt náluk laptop hogy emgcsinálják,pénteken elhoztuk hogy meg van csinálva.Kábellel lehet entezni,wireless nem,már kábellel sem lehet. 
VALAKI???

[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
Hy!
Segitsetek már 2 hete ezzel b@szodom.Mindjárt földhöz baxom a 200k-s toshiba laptopot.Mi a farok baja van?Szal itt a bibi:[link] -
djtoomi
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Te egy multifunkciós ember vagy.Hogy a ma divatos szoval éljek.Én csak filmet nézek meg PH!-zok.

[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
Jó ötlet,én két honapja nem tudtam megnézni a mr bean nyaralt mert enm volt rá időm,pedig itt a dvd-je amit köclsönkértem két hónapja,most megnézem.Sziasztok!

#138:Ő izé: valami kutya(ami alapvetőleg egy háziállat),békegalambot ereszt a levegőbe(amit evett,ivott szag maradéknak vegyüléke,széklet előszaga)és a két szónak a vegyüléke.

[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Őszintén szólva nem

#132:Tudjuk.
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
Mivan itt?Mit bazmegoltok itt bazmeg?Ki engedte hogy mezmegoljatok?Ha majd megengedem hogy bazmegoljatok majd akkor bazmegoltok!Addig nem.Világos bazmeg?

-
djtoomi
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Bercsényiben is lehet találni kettőt egyik védve a másik nem tom hol van.Eldugták jol,de valami kinai lehet mert noname. 
-
djtoomi
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére

csapos2:
-
djtoomi
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ezt rólad nem is gondoltam volna,hogy ennyit regeltél és mindig ujra próbálkoztál.
Bár nem rég óta vagyok itt.
Pedig segitőkésznek tartalak ugy mint mindenki.Ezekszerint azóta télleg megváltoztál. 
Más:azt hogy kinek mi van a neve alatt honnan lehet megtudni?Vagy csak annyit mondjatok hogy nekem van valami a nevem alatt?
Szerk.: tiv:látom 1 mega napos(1024)vagy.Boldog szülinapot
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 17 PRO MAX 256GB silver makulátlan 1 hónapos, KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 december 19-ig Apple gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

sónak,milyen csónak?Titanic!!!