- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Na, visszatértem. Örömötöket kérlek abban fejezzétek ki, hogy nem küldtök el rögtön lábat mosni!
Tegnap az egész napot egy nagyon jó társaságban töltöttem. Megismerkedtem egy lánnyal, akivel nagyon jól el tudtunk beszélgetni, bejövünk egymásnak, miegyéb más, ami első találkozáskor szükséges. Aztán paff, kiderült, hogy 6 évvel idősebb.
Ilyen az élet. Bár őt sem zavarta különösebben, meg engem sem, de nagyon jót röhögök magamon, hogy mindig sikerül egy ilyen helyzetbe belecsöppennem. (Ez volt a harmadik ilyen alkalom fél éven belül.)
Hazakísértem. Kiderült, hogy 10 percnyire lakik tőlünk.
A kapuban jól elbeszélgettünk még 2.5 órát, azt elbúcsúztunk. Olyan hajnali 1re haza is értem a délután 4 helyett, de sebaj. Most meg verem a fejem a falba, hogy miért mindig velem történik ilyen... (korkülönbség)
Mikulás: Nem mondanám meg a nickjét, ha nem probléma. Nem árulkodni szerettem volna, csak kicsit panaszkodni.
Aktív témák
- Android szakmai topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen egeret válasszak?
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drón topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A kapuban jól elbeszélgettünk még 2.5 órát, azt elbúcsúztunk. Olyan hajnali 1re haza is értem a délután 4 helyett, de sebaj. Most meg verem a fejem a falba, hogy miért mindig velem történik ilyen... (korkülönbség)