- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Mivel ma vagyok 800 napos itt, a Ph!órumon, megosztok veletek egy történetet.
Tudtomon kívül rossz helyre parkoltam a házunk előtt, az egyetlen mozgáskorlátozottak számára fenntartott beállóba -nem néztem, hova állok, aztán már nem vittem odébb az autót. Figyelmeztettek a rendőrségtől, h. álljak odébb, amit én tegnap este meg is tettem. Viszont, gyakorlatlanságomnak köszönhetően az átállás ''rendkívül bonyolult'' művelete közben meghúztam egy autót...
Kb. 10 centi hosszú sérülés keletkezett rajta. Nekem teljesen egyértelmű volt, h. meghagytam az elérhetőségem a másik gépjármű sazélvédőjén, a kár rendezése végett...
Ma felhívott a tulaj, és mint kiderült, szokatlan pozitív gesztus volt, amit tettem, mert az emberek inkább nem vállálják fel az ilyen vétkeket...
Érdekes...
Aktív témák
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kb. 10 centi hosszú sérülés keletkezett rajta. Nekem teljesen egyértelmű volt, h. meghagytam az elérhetőségem a másik gépjármű sazélvédőjén, a kár rendezése végett...