Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Érett nők rulez. 6 év meg semmi. Hajts rá, ha bejön.
p -
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ahogy korábban írtam, a rendszer annyi memóriát zabál fel, amennyit talál. Ez a dolga. Ettől gyors. Persze hogy elmegy 128MB RAM-mal is bármi, még lesz pár mega szabad memória is, de gyors nem lesz. A sebességnek, vagy egy rendszer hatékonyságának pedig valóban az a fokmérője, hogy mennyi szabad memória van - minél kevesebb, annál hatékonyabban gazdálkodik az erőforrásokkal. Erősen leegyszerűsítve a helyzetet persze.
Re #3263: Nálam a gépek csak akkor indulnak újra, ha a Windows update újraindítja őket. Mégsincs RAM problémám egyikkel sem, pedig a kicsiben csak 384MB van belőle, és azon is XP fut. És igen, kihasználja az egészet. Kutya kötelessége...
p -
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
A végső érv: 1600x1200px. Bár én addig most nem cserélem le le a monitort, amíg nem telik helyette egy 24'' körüli 1920x1200-as wide-ra. Aztán jöhet a HD DVD.
RAM-ból, HDD-ből és monitorból nem tudok elég nagyot elképzelni. Utóbbiból simán fel bírnék tenni ide magam elé a falra egy 30'' körülit...
Kiindulásnak: [link].
p -
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem tudom, lehet, formula1.com-on még mindig csak ez van: [link]. Meg verseny közben a live timingot néztem, ott is azt írták, hogy nincs semmi. Persze nyilván úgyis komolyabban megvizsgálják. Annak függvényében, hogy mekkorát bukott, még egy törött lábbal is jól megúszta.
p -
parandroid
félisten
De nem tört el. A nyilatkozatok szerint rendben van, minden végtagja ép, és nem történt baja, csak kivizsgálják kórházban. Azért egy törést, vagy egyéb súlyosabb sérülést a versenypálya orvosi központjában is képesek lennének diagnosztizálni, gondolom.
Amúgy a pilótafülke kivételével nagyjából az egész autó köddé vált. Jól odacsapta a falhoz.
p -
parandroid
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Hatalmasat bukott, de van róla hivatalos nyilatkozat azóta, hogy semmi baja nem történt. Kivizsgálásra szállították csak be a montreali kórházba.
p -
parandroid
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Kubica rendben van.
Ejj, jó volt ez a sportnap. Délután megnéztem az NBA döntő első meccsét, most meg F1. Meccs alatt már ittam egy sört, de megígértem Integrának, hogy Sato teljesítményére bontok még egyet.
p -
parandroid
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Ilyenkor kifordítod, vagy van erre valami speckó keféd?
p -
parandroid
félisten
Miért van az, hogy ha x Ft-ért akarok eladni valamit, akkor kapok három beszólást, hogy ennek a feléért is lehet kapni ilyet, és ne is álmodjak róla, hogy elmegy, de ha ugyanazt az x Ft-os árat ajánlom ugyanazért a valamiért esetleges vevőként, akkor kapok három beszólást, hogy milyen egy pofátlan ajánlat ez, hogy képzelem, hogy enyiért megkapom.
LOL, vicces dolog ez a hardverpiac.
p -
parandroid
félisten
A mikulásnak tönkrement a netje, ennek is ti vagytok az oka. Azt üzeni, hogy hülyék!
p -
parandroid
félisten
válasz
troland26
üzenetére
Az ultimate tehenes flash: [link].
''Everyone loves Magical Trevor
'Cause the tricks that he does are ever so clever
Look at him now, disappearin' the cow
Where is the cow heading right now?
Taking a bow, it's Magical Trevor
Everybody seen that the trick is clever
Look at him there with his leathery, leathery whip!
It's made of magic, and with a little flip
Yeah, yeah, yeah, the cow is back
Yeah, yeah, yeah, the cow is back
Back, back, back from his magical journey
Yeah!
What did he see in the parallel dimension?
He saw beans, lots of beans, lots of beans, lots of beans.
Oh, beans lots of beans lots of beans lots of beans.
Yeah, yeah!''
p -
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Olyan mágneses teret csinálok, hogy a mindenféle ritka madarak úgy eltévednek, hogy csak na.
p -
parandroid
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Akkor meg mit bohóckodtál itt a borral? Az nem jó rá, ilyenkor pálinkát kell használni.
Jó reggelt amúgy, elkezdtem visszamenteni az adatokat a frissen partícionált és formázott vinyómra. Dinamikus kötetről pedig szó sem lehet soha többet!
Ja, és ezúton is köszönöm Vladnak a segítséget. Nélküle elbalfaszkodtam volna még egy darabig...
p -
parandroid
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Pfff, amibe eddig belenéztem, az minden ok volt. Úgy néz ki, hogy lesz happy ending végre.

Na, ágynak dőlök, menj aludni te is, kissárkány.
p -
parandroid
félisten
91%. Csak megleszünk lassacskán...

p -
parandroid
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
54% Hoztam egy sört, meg bontottam egy csomag sósmogyit. Elleszek egy darabig...
p -
parandroid
félisten
3 HDD-m van:
- 250GB SATA Seagate - két partíció: 50GB a rendszernek, 200GB zenék, ebookok, scanek, downloads, mindenféle szir-szar
- 250GB SATA Seagate - egy partíció, filmek, sorozatok, klippek, videók
- 80GB IDE IBM - doksik, fényképek, fontos iratok
Az utóbbiról természetesen van biztonsági mentésem, kb heti gyakorisággal. Az első kettőn pedig igazából nincs semmi pótolhatatlan, filmeket megnézés után törlöm, zenék megvannak lemezen, csak a jobb sorozatokat teszem el még egy időre. És pont ezek szálltak el.
Egyelőre úgy fest, hogy GDB mindent megtalált, de nem akarom elkiabálni.
p -
parandroid
félisten
válasz
troland26
üzenetére
Ezt a szemét dinamikus kötetezést az XP csinálta a vinyómra, és XP telepítés közben szállt el. Jó, a wide felbontást a Vista alatt szívtam meg, de egész addig jó volt. Mondjuk ez is érthetetlen. Mindegy, belefáradtam, ment vissza az XP, most próbálok getdataback-ezni.
p -
parandroid
félisten
A pöcsöm televan az összes kurva számítógéppel. Win XP telepítés után nézem, hogy az IDE HDD-m a C:\ meghajtó, pedig a rendszert rendesen feltette a D:\ meghajtóra. Eddig nem így volt, de ez a vinyó nem volt rajta az előző XP telepítésnél, kikapcs, lehúztam, reinstall. Telepítés közben már gyanús volt, hogy reklamál az egybepartícionált 250-es Seagate SATA HDD-re, hogy nincs rajta partíció. Mondom hülyegyerek, majd megtalálod, lehúztam azt is, és feltettem az XP-t enélkül a másik ugyanilyen Seagate egy 50GB-os partíciójára. Win XP felment, gép kikapcs, vinyók visszadug. Namostakkor, a következő geciséget találta ki ez a trágyadomb: IDE HDD F meghajtó lett, de továbbra is rendszernek látja, nem enged meghajtóbetűjelet változtatni. Doksik vanak rajta, meg biztonsági mentések, általában W:\ szokott lenni, hogy ne legyen útban. Másik gond, hogy nem látja az egybepartícionált SATA Seagate-et, a lemezkezelő azt mondja, hogy idegen lemez. USB-s racken keresztül is ugyanez van. Utánaolvastam, a mocskos dinamikus kötet valszeg elszállt, és nem valószínű az sem, hogy az adatok menthetők.
AAARRRGGGHHH!!!
Mennyire utálom ezt a sok szart!!! Ráadásul buktam vagy 140GB-nyi sorozatot, köztük a BSG összest és a Farscape összest, valamint a Jóbarátok és Joey TVrip összest is... Mondjuk a filmeket le sem tojom, amik rajta voltam, azok nem érdekesek.
AAARRRGGGHHH!!!
Köszönöm, leülök magamtól...
p -
parandroid
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Na mindegy, visszakerült a zikszpé, ne legyen emiatt senkinek álmatlan éjszakája...
p -
parandroid
félisten
And now something completely different - amúgy montipájtonosan:
Hallgassuk meg egy népszerű magyar zenekar egy kedves dalát egy tehetséges török verseyző interpretálásában: [link]. Ha valaki nehezen érti, szöveg itt: [link].
Utálom, ha valaki jútúbos videókat linkelget, úgyhogy már le is köptem magam, de ez tényleg hatalmas...
Bár ez a klipp is megér egy spanglit: [link]. A készítőknek valszeg meg is volt pár, amikor kitalálták.
p -
parandroid
félisten
Ha már itten bugolunk: valakinek nincs ötlete: [link]? 1280x800-ban használom, és az agyamra megy.

Ja, panaszkodtam korábban a kedvencek meg nem jelenéséről is. IE7 alól továbbra sem látszanak, Opera alatt néha eltűnnek, olyankor ha elmentem az aktuális témát a kedvencek közé, akkor megjelennek - akkor is, ha ez már amúgy ott volt... Végigpróbáltam a 9.1, 9.2, 9.21-et, ráadásul IE alatt is problémás, tehát tutira valamit a Vista kavar be.
Egész eddig problémamentesen használtam, de most közel állok az XP visszapakolásához, főleg a felbontás-probléma miatt. Tisztára hányingerem van ezektől az elmosott, szar betűktől, hogy képesek emberek TFT-t nem natív felbontásban használni. Komolyan szemnyugtató átülni a noti elé...
p -
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Inkább hogy moderátor lesz valami informatikai fórumon...
p -
parandroid
félisten
Ok, meggyőztetetek. Szétcincálom, mielőtt nagyobb baj lesz. Mármint a gépet.
p -
parandroid
félisten
Amióta a lányom megkapta a számítógépét, nem lehet kirobbantani előle.
Ti hol tartanátok most kockaságban, ha ötévesen kezdtétek volna?
p -
parandroid
félisten
Majd rájössz, hogy nem érdemes minden szirszart összeszedni és kiírogatni. Ami meg jó, azt meg kell venni. Főleg ilyen 1000-2000 FT-os árak mellett. Legfeljebb nem azonnal, ahogy megjelenik.
Az egyetlen, ami ellene szól, hogy minden alkalommal át kell verekednem magam a szaros figyelmeztetéseken, meg a hülye menün. Miért nem lehet megcsinálni, hogy beteszem a lemezt és indul a film? Aztán ha majd kell másik hangsáv, vagy felirat, akkor váltok, sőt, a menühöz is ki tudok lépni - bár az esetek nagy részében magasról teszek az extrákra, azért van amikor belenézek.
p -
parandroid
félisten
válasz
AMD Power
üzenetére
Mondanám, hogy nézd meg a végén a stáblistát, de mivel gondolom szarfos kertévén nézed, ott nem lesz stáblista. Így aztán kénytelen leszel megvenni DVD-n, és levonni a megfelelő konekvenciákat, hogy nem nézel tévét. És végül jól jársz. Nincs reklám, nincs szar szinkron, nincsenek kivágott jelenetek, nincsenek lekevert stáblisták, és normális minőségben is nézheted végre. Ráadásul akkor amikor akarod.
p -
parandroid
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Azt nem ő írta, hanem csak beszélt össze-vissza, és valaki nála okosabb olvasható szöveggé konvertálta. Személy szerint nem lennék a korrektora...
p
Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini Blue 128gb
- Samsung AU7022 65 Smart TV 4K Ultra HD LED hibátlan, dobozával
- 8 DARAB (Január 28.) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5410 5420
- HP HyperX Cloud Blue Playstation Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Szinte Új HYPERX Cloud II metál gaming headset Bolti ár:33k INGYEN FOXPOST
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://static.szanalmas.hu/postpix/46958_1.jpg)