- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 40
- (téma lezárva)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Képernyőmentes aktivitáskövetőt mutatott be a Google, ez a Fitbit Air
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android szakmai topik
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
En most szivesen lemennek szarra azni, csak annyira lusta vagyok....
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Ejjeli ugyelet, este 10-tol reggel 8-ig, amit a fonokom megfejelt azzal, hogy maradjak itt amig tudok, es ez mondjuk del legyen.
De elhuzok ugyis, rugjon ki, ha nem tetszik neki![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Miért van ilyen korán? Miért van ilyen meleg? Mi a francnak keltem fel?
Es mi a f****t dolgozom epp, es folytatom delig :'(
-
Kidus
őstag
Kar hogy ugyeletben nem lehet inni..
Pedig ennyi alkesz kozt most eszembe jutott, milyen jo lenne egy sorocs... -
Kidus
őstag
''sikerült eltaláénkli a mértket''
Ha most sikerult, mi volt legutobb? omg....
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Ezektől külön-külön is gyomorrottyom van, a kettőt még nem is mertem kombinálni, bár a retyón még nem aludtam, ott legalább nem hívogatnak minden hülyeségért
asszem megiszom a 3. kávémat, muszály összekapni magam, 2kor megyek vezetni tanulni, eddig sem ment rózsásan szerintem az edzőm is csak a horkolásomra lenne figyelmes 
[Szerkesztve]En egeszen kicsi korom ota kakao manias vagyok.
Persze mostanaban sosincs ido semmire, csak beszaladni melohelyre, meginni egy reggeli kavet, aztan ezt tovabbi 6-7 kaveval leoblitem a nap soran, itthon meg energy drink, ugy 3-4/nap.
Nem is tudom, hogy vagyok meg eletben.
De most nem kave, hanem igenis kakao, mert van idom, es mert megerdemlem
Ja hogy mikor kajalok? Hat.... ha melo van, napi 1, vagy ebedszunetben, ha kapok, vagy este itthon.
Fo az egeszseg
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Ööö, izé... Ennyire vérzik egy csaj, ha szűz volt előtte? Mert ha igen, akkor én át lettem vágva anno.
Különben meg bocs a kérdésért.
[Szerkesztve]Nem torvenyszeru.
Sot, van olyan is, akinek annyira gyenge a hartya, hogy atszakad kemenyebb sport tevekenyseg kozben, vagy csak ugy.
Legalabbis en igy tudom. -
Kidus
őstag
No pain, no gain

3Dmarkban sehol sem vagy
Majd jatekra veszek egy uj szar szutyok hanyadek PC-t

Minden masra tokeletes a kis uzsidoboz, jatekra meg ugysem lesz idom belathato idon belul, igy nem fog annyira fajni.
Majd gyujtok soksok penzt, es akkor veszek.... egy uj macit (
), aztan gyujtok meg tobbet, es akkor egy ilyen... azt. -
Kidus
őstag
Koszonom Istenem hogy van egy Mac-em, es nem kell ezt a szar szutyok hanyadek PC-t eletre lehelni minden nap minden tizedik percben, mikor leall!
Koszonom!!!!
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Nekem azóta van meg róluk a véleményem, mióta rokon temetésének halála után egy héttel jött meg az értesítő a temetésről, meg arról, hogy meghalt. Szóval bekaphatják...
Es az milyen, mikor feladok egy csomagot jol lezarva, ajanlottan, jo dragan USA-ba, majd 3-4 het mulva megerkezik, es szanaszet van szakadva, csak az ures boritek, amire mar az allamokban pecseteltek ra, hogy szakadva erkezett az orszagba....
Meg az, mikor fogjak magukat, es ellopnak egy 30k-s ipodot, ajanlas ide vagy oda.
Meg gatyot, meg kisebb dolgokat...
Meg mikor elveszik egy csomag, es nem adnak ki infot annak, akinek jonne
Jahogy aze mer fingjuk nincs? -
Kidus
őstag
Ha valaki azt mondana, valaszthatok, milyen szervet/hivatalt/intezmenyt egessek fel, k*rvaelet hogy a magyar posta lenne az. Persze kepletesen. Undorito az egesz. Lopnak, hamisitanak, hazudnak, lassu tetuk, es meg feleslegesek is.
Eddig kb 50-60k erteket loptak tolem, orakat allok sorban, elkuldenek a panaszommal a rakba, teszik szet a kezuket, mutogatnak egymasra, vicc.... -
Kidus
őstag
Nem mintha hivatalos lennék, de 30.-ára gondolsz?

Mellesleg a sört sem szeretem
Gyere, ha raersz

Sor meg nem kotelezo. De hogy lehet a sort nem szeretni?
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
En nem fujok, viszont emlekszem par regi dologra, ami persze nem foglalkoztat, es nem idegel, de mikor megejtesz egy szerintem ketertelmu ( vagy nagyon is egyertelmu ) postot, eszembe jutnak ezek is, es nehezemre esik jopofinak lenni, vagy elmenni mellette.
Ezert inkabb nem is nagyon szoktam beszelgetesbe bonyolodni veled, mindig ugy alltam hozza, hogy jobb igy neked is, nekem is.
Nem tudom, hogy osszeferhetetlenseg, vagy az idok soran felgyult feszultseg a hiba, mindenesetre igyekszem normalis modon lereagalni mindent, remelem latszik
ngabi meg felejtve, sry
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Jovo szombaton sorozes.
Az utolso, mielott meg elmennek messze messze
Keretik jelentkezni pajtasok! -
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Azért mert az ember nem tudja elfogadni, az még nem biztos, hogy rossz dolog. Én soha egy büdös szót nem szoltam mert elfogadtam és tiszteletben tartottam. Ha nekik jó és működő képes a dolog, akkor áldásom rájuk.
Remélem nem vetted sértegetésnek, nem személyed ellen irányult a dolog.
Nem azt mondtam, hogy nem tudom elfogadni. Csak erteni nem igazan ertem

Reszemrol is aldas rajuk, ha nekik igy jo, marpedig ugy tunik jo
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
En sem voltam szabin, csak oktoberben 2 napot, egyebkent meg 1-1 napok elszorva.
De most egesz heten szabin leszek, csak szerdan ugyelek egyet.
En azt mondom, vizpart, ott egesz viselheto a meleg, nemreg voltam Velencen, kifejezetten jo a viz, es nem is volt tomeg.
Kar, hogy most nincs nagyon idom lemenni. -
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Ez csak megítélés kérdése, én jót nevettem a dolgon, számomra az volt a vicces az egészben, ahogyan Race adott magának egy 3 órás tiltást.

Amikor tiv is rákezdett, akkor éreztem, hogy csak a hirtelen harag és felindultság tombolt benne, gondoltam még időben észhez térítem... Ha nem esett volna le, akkor most itt a kommentár és a magyarázat.
(legközelebb ha hozzátok szólok részletes nyelvtani és stilisztikai kommentet csatolok majd...)Nem kell magyarazat, a stilussal van a problema, es altalaban azzal, ahogyan irsz nekunk.
Nem hiszem, hogy szoktad olvasgatni, amiket beszelgetunk itt, de azert annyira tan mar ismersz minket, hogy egyikunk sem fafej, es karot sem nyeltunk. A problema itt az volt, hogy enyhen megalazo jellegure sikerult az a bizonyos megmozdulasod, es erre engabi tette fel a pontot. Viszont sosem voltal olyan, aki elismer barmifele hibat, ugyhogy reszemrol itt le is zartam, biztosan hulyek vagyunk, te meg helikopter.... -
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Baromi vicces voltal, legalabb annyira, mint most.
Legkozelebb inkabb gondolj, gondolj, gondolj..... -
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Valaki fogja le Kidust, aki Pest kozeleben van. Eldontotte, hogy viszi az EN nagyanyamat magaval Amerikaba es randalirozni akarnak, mer ugye ingyen pia a gepen, meg felhok...nagyanyo meg nem arrol hires, hogy megveti a bort, Kidust meg nem kell bemutatnom...
[link]
Edes Istenem, mibe fogtam en bele

Nyugi, Orlandoban is vannak csomaghordok( remelem
), mi meg majd tamogatjuk egymast nagyanyoval. Eleg az enekszora figyelned, abbol az iranybol erkezunk....
Csak el ne tevesszem, kinek az olebe esek a vegen
-
Kidus
őstag
Gonosz

10 perccel keltettelek elobb a teloval, mint ahogy kelned kellett volna amugy is.
Es nem is bantottalak almomban.... najo, kicsit..
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Nálam erre a célra van fenntartva egy megfelelő méretű szennyestartó. Egy nagyobb szobai szemetes is megfelel a célnak.
([link])
Na, történik valami logouton?
[Szerkesztve]Nem olyan egyszeru am ez, 2 evet elmeselni

Meg ossze kell szednem az agyam, amit a tegnapi 13 oras ugyelet kozben/utan elhagytam
Estere megprobalok alkotni valamit
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
De csak mert jol megszoram soval, borssal

Kulonben meg tenyleg jol fozok, le sem tagadhatom.
Majd segithetsz, ha akarsz, csak arra vigyazz, nehogy megin fagyott csirket tegyel a sutobe
-
Kidus
őstag
Ha elveszel New Yorkban, en fel nem megyek erted...
Egyszer sikerult ejszaka rossz hidra rakanyarodnom Brooklynban es betevednem a repter helyett a 189. utcaba (Harlem kozepe), eletemben akkor volt az, hogy nem ereztem keztetest, hogy levegyem a labam a gazrol a piroslampanal, mikor mar 12-13 uriember korulvette a sapadtarcom.
Amugy ideje anyjuk, hianyolom a foztod
Milyen foztom?

Nem is foztem.... najo, Londonban, de az inkabb szarbol varat tema volt
Elvarom, hogy a barannyal egyutt ott toporogjatok, hogy mikor jelenek meg a 2 borondommel egyutt!
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Azert tenyleg van egy hatar, amikor mar minden normalis* ember szamara erezheto, hogy baromi alacsonyan van a szinvonal.
Aki nem erzi, magara vessen.
*tudom ebbe bele lehet kotni, de inkabb nem kene
-
Kidus
őstag
Hat gyerekek, jovo honapban repulok haza.

-
Kidus
őstag
Én is épp akartam irni tehenes tapasztalatokat, erre látom, h nincs megfelelő jogosultságom. Pedig jó is tehénbőgésre ébredni egy erdélyi faluban.

Meg a szürkemarha is szép.Boven eleg az OT is, hogy megoszthasd a tapasztalataidat.
De gondolom ezt te is sejtetted valahol melyen
-
Kidus
őstag
bakker, mekkora kocka vagyok
cimkezem fel a dvd-imet, mert mar lassan semelyik sorozatomat nem talalom meg, mikor kellene es nehezkes egyesevel atnezni a ~30 lemezt
mikozben irok, magamban szepen gondolom is a betuket:
B S G shift+3 2
grrrrrrrrrrrrrr
p.s.: aki nem ertene, angol billenytuzet-kiosztason a shift+3 a #Aszondod megall a fejeden a sor?

Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 40
- (téma lezárva)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- BMW topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jelentősen ronthat a memóriahiányon egy holnap kezdődő sztrájk
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

stb

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

asszem megiszom a 3. kávémat, muszály összekapni magam, 2kor megyek vezetni tanulni, eddig sem ment rózsásan szerintem az edzőm is csak a horkolásomra lenne figyelmes

!Pilsner nálam überelhetetlen!Najó azért a Buckler is meghatja szívem
![[kép] [kép]](http://tbn0.google.com/images?q=tbn:ilsad3MYn7l_jM:http://www.rs.hu/image/i06_RW_2057.jpg)
![[kép] [kép]](http://tbn0.google.com/images?q=tbn:nlpUBQeoJzzpyM:http://www.nzmaths.co.nz/measurement/Volume/VolumeImages/popcorn.gif)