- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 17
- (téma lezárva)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- A Sony bemutatta eddigi legjobb és legdrágább zajszűrős fejhallgatóját
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
TéKrys
senior tag
11-ig számolt az arcát ért rúgások számát, majd elájult.
ezt hogy kell értelmezni?Kiszámolta magát
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mod: de azt nem csak 10ig kell?
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
A tv2 meg beleveszi a műsorába a gyógyulást meg a rendőrségi eljárást, fejleményeket is. Hát igen mindent a nézőkért

-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Ajaj. Ez nem jó hír..nekem..Íme a japán nevem:
猿渡 Saruwatari (monkey on a crossing bridge) 明 Akira (bright)
Nem kell hangosan nevetni!!
mod: hobbit nevem: Berilac Chubb-Baggins
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
twollah blogjában leltem: Bővebben: link Japán névgenerátor

Az én nevem: Ishimaru (round stone) Taiki (large radiance)
És hogy írod be a neved? magyarosan (elől vez.név utánna keresztnév), vagy angolosan (előbb a kerestnév majd utána a vez.név.) Mert a két esetben más eredményt ad.
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
igen, mert vasbeton szerkezet az egész, aztán ha nem megfelelő géppel és fejjel fúrod, akkor nagy szívás lehet
amúgy hakerítesz egy tuti hiltit megfelelő fúrófejjel, mint a vajat, úgy átfúrod a falakat, régen mi is ezt csináltuk panelban.
de azt nem tudtam hogy már 20 méteren ennyire gyengül a jel kábelnél..
valami jelerősítő megoldás nincsen?Na az a tuti. Hiltivel fúrni panelban.
beleremeg az egész ház. A legtutibb este fúrni... húhú.. igen megutáltatod magad. 
-
TéKrys
senior tag
a tv paprika egy főzőcske csatorna......
amúgy nekem bejön, imádok főzni amúgy is.
figy, még mindig jobb mint az olyan csatornák mint a real madrid tv amiben 24/7 beckham meg raul interjúk mennek... ez az upc rögzített 52 csatornája közül az egyik, és még van ilyen ''fantasztikus'' csatorna közöttük, mint pl a clear tv és hasonlók...
azt hogy érted hogy 10-11 után van gold? nekem 24 órában megy. vagy nálad az adott csatornán 10-11 előtt más adás megy?Napközben 22:00ig vagy 23:00ig egy bizonyos DW nevezetű (angol) csatorna van. Amúgy nekünk is vannak ''fantasztikus'' csatornáink: DW, PAX, Europe europe (vagy mi)

-
TéKrys
senior tag
Ebédidőben beszalattam a kábeltévé szolgáltatóhoz (F*bernyet) mert nincs kb egy hete Privát Gold. Nem nézem, de ha már ki van fizetve akkor legyen

sose lehet tudni...
. Erre mondja a csajszi hogy szerintük van. A poén hogy mivel csak 10-11 óra után van ezért most le se lehet ellenőrizni. Mondtam neki nézzen utánna. Na erre kíváncsi leszek. A másik meg hogy +kérdeztem tervezi-e a kedves szolgáltató ilyen borsos árak mellett a Sport2 bevezetését. Erre a csajszi: A nemrég végzett felmérés szerint nincs rá igény. Gőzőm sincs milyen felmérésről beszélt, mi nem kaptunk semmilyen kérdőívet. De azt mondja lesz új csatorna: TV PAPRIKA 
mosolyogva visszakérdeztem, ''hogy micsoda'' Azt mondja a felmérés szerint erre van igény. De hogy ez milyen tipusú csatorna azt nem tudja. Hát én sem. Ismeri valaki ezt a csatornát??? Hát ez a F*bernyet!!! 

-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Egyszer probáld ki a tejfölös rántottát. Mennyei. Viszont van más kajám, várj egy percet Tildy

Bővebben: link
Nutellás szalámis sós 4eva
[Szerkesztve]A sok fehér pötty rajta az só? Nutella meg só
?
Nem is igazi PH!-s lennél ha nem a gép előtt fotóztál volna
-
TéKrys
senior tag
Nem sajna. Max ha otthon összeütök és behozom. Délután már büfé sincs. Ráadásul nem jó dolgo éjfélre hazaesni, jobb akkor már, ha midnen nap 6.30ra jövök be...De sajna ez nem tőlem függ

Mindegy, jövő héttől úgyis befizetek alagastroyal 1100 kcalos napi menüre
Tékrys:na az nem jó, mert ülök itt a gép előtt azt idejekorán megcsócsálom
[Szerkesztve]Akkor marad az otthonról hozott kaja. vagy útközben veszel valahol valamit.
-
TéKrys
senior tag
Aktuális, de sajna elég ''hülyén'' járok dolgozni, igy az etkezeseim is randomok.
(Ha 6.30-15 oras a muszak, akkor 11.30 kor kaja, es este 6kor)
Ha meg 15-23 ora kozt dolgozom, akkor ugye a szokasos 11.30-12 és marad egy etkezes, amit sehol nem tudok lebonyolitani?
A 2szersült mérete pedig 2cm*3cm.
[Szerkesztve]Dugiban nem tudsz bedobni 1-2 szendvicset? mert ez így tényleg nem OK
-
TéKrys
senior tag
tejfellel?
az eleje nekem is bejön. vagyis jöhetne. nincs egy képed róla? hátha tildy is jól lakna vele (virtuálisan
) -
TéKrys
senior tag
A kérdés mekkora az a 2xsült?! egy biztos nem árt meg.
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Csak mint munkanélküli aki passzióból csinálja mindezt nincs bejelentve, nem fizet adót, tb,..., nem tart fenn üzletet aminek szintén vannak költségei.
De ha mint alkalmazott vagy akkor van egy fix fizetésed, ami mellett még esetleg fusizhatsz is. -
TéKrys
senior tag
Vállalkozással az a baj, hogy nagyon változó a forgalom. Főleg mióta a multik is tele vannak gépekkel. Persze ez várostól is függ. Mármint hogy mekkora a kereslet. Meg aztán ott vannak a sulinetes gépek is, amiket ugyebár nem nagyon lehet szerelni. A multis gépek is le vannak oldalt ragasztva (nem nyúlhatsz beléjük)
-
TéKrys
senior tag
speciel ami nálunk van az poénból van ott...
de egyébként arra jó, hogy lássák az emberek, hogy hányan haltak meg részeg sofőr miatt. Ezzel csak az abaj, hogy aki autóval megy az nem figyeli, aki meg gyalog megy, az sokat nem tehet a részeg sofőrrel szemben....Sztem egyszerű és olcsóbb megoldás lenne ha csak strigulákat húznának egy táblán

-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Én vagyok a nevető 3. Megvárom míg egymásnak estek, aztán lesz a szobámban a kandalló melőtt egy jegesmaciprém, egy krokibőr fotelem, sárkánybőr meg egy tehén bőr a falon.

-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Akkor inkább ide írj: Bővebben: link vagy ide Bővebben: link

[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Pontos idő: Bővebben: link

-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Ezért nem kajálok soha a gépasztalnak még csak a környékén se. És azt is kibelezném, aki a billentyűre öntene valamit. Anno hugomat már azért a cseresznyefára akartam húzni, mert legyertyázta (máig nem tudom hogyan) az ótvaros olcsó billentyűmet
Jobb bele se gondolni, mi járna a szép fekete Genius-ért.... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Így elkerülhetem azt hogy a procira morzsa kerüljön, és döglött hangya sem lesz a gépházban (lásd. hangyás topik
)Mit csinált gyertyával a gépnél? Nem volt áram? De akkor a gép se müxik.

-
TéKrys
senior tag
Hogy mik vannak: Bővebben: link
Csak egy kis ízelítő: ''Egy sátoraljaújhelyi faszi ment a Romet motorjával a Zetor traktorjához szántani. Ötvenvalahány éves faszi, elütötte a biztosítottunk, megjött a kárigénye, ott volt benne, hogy a zsebében volt a zsír új kommunikátor és a két héttel azelőtt vett digitális kamera. Az volt a magyarázat, hogy azért volt nála a kamera, mert bérbe szánt, és le szokta videózni a szántás minőségét. Jó, akkor mutassa a számlát, garanciát, töltőt: hát az nincs''
Mondom én, leleményes ember a magyar.
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Én meg mentem zh-ra, és mindenki nevében kívánok magamnak sok sikert

Óooh, te kis egoista..

-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Semmi baj. semmi baj. nyugi, lélegezz mélyeket, sokat. Megnyugodtál? Nah, szóval erdeya egy beszélő tehén.

nem sokára megyek zh-t írni
Egy kalappal! - mármint a zh-hoz.

[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Ha nem kérdezik akkor mondd te. Biztos ami biztos alapon.
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Egyszerűen:
1: egyenes
2: fordított
- legalábbis mifelénk
Angol-magyar szótár: Bővebben: link -
TéKrys
senior tag
Egy csúcsragadozó viszont vigyázzon nehogy elbizza magát, aztán véletlenül egy csúcsabbragadozó bele tiporja a sárba

Ugyan kire gondolsz, te ''kis'' android?

-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Milyen ernyőd van?Nekem Edel atlas.Basszus mit csinált ez?Full stall? vagy bespirál..Uhh bakker fáraszállás.
Ja már látom.
Nekem csak 2 méteren volt nova carbonnal egy féloldalas csukásom.(turbulens votl a leszálló) Hát kicsit fájtak utána a lábaim.
2mről hopp lepotty...
mikor feláltam remegtem....De csak ennyi bajom volt.
Emiatt kicsit jobban kedvelem inkább ezt a járgányt
Én ülök benne
[Szerkesztve]Nekem SR-nyőm van. Még nem volt semmi hasonló élményem. Szerencsére.

-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Kérd el Esmeintől a darabokra ''szedett'' hálókariját. Azon gyakorolhatsz összerakást (puzzle-özést).

-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
''Havas utak... Ilyenkor jó vezetni, mert a mazsolák nem jönnek ki, az állatok meg már az árokban vannak..''
Amikor a NASA elkezdett asztronautákat küldeni az űrbe, hamarosan rájöttek,hogy a golyóstoll nem működik gravitáció nélkül. Hogy megküzdjenek ezzel a súlyos problémával, NASA kutatók kifejlesztettek egy olyan tollat, ami ír gravitáció nélkül, fejjel lefelé, víz alatt, és majdnem minden felületen,mint pl. üvegen, valamint fagypont és 300°C között bármilyen hőmérsékleten. Mindez egy évtizedbe és 12 millió dollárba került... Az oroszok ceruzát használtak.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.
Ez jó!
meg a mosogatószerek is. -
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Van egy kicsit bonyolultabb megoldás, bár sokan me alkalmazzák, mert romlik a minősége...
Szal az a lényege, hogy a webcam képét megpróbálod kitenni nagyba, mondjuk full screen-be. Fogsz egy jóképű videókamerát, felveszed a képernyőt, ViVo-s VGA-val vagy TV-tunerrel áűtkonvertálod, és voálá, meg is van. Ezt könnyítheted azzal, ha digitális videókamerát alkalmazol, esetleg olyan digitcamet, ami tud mozgóképet rögzíteni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gigli mondja:
Első találat, bár még nem prószáltam ki, mert nincs digitcamem.
Remélem, hogy sikerült segíteni.
Üdv: bazsiHa van digitkamerája (vagy bármilyne kamerája) akkor minek a webkammel vacakolni?

Esetleg a windows movie maker nem tud ilyet? vagy az már túl bonyolult? -
TéKrys
senior tag
nem értem, konkrétan mi bajod ezzel
nem ő az első, aki úgymond on topic dolgot kérdez
jómagam is szoktam feltenni itt ilyesmi kérdéseket és - kapaszkodj meg: -válaszokat is kapok, itt sok jófajta ember megfordul, és én balga, bízom is bennük, mi több: köszönettel tartozom nekik
nincs kedved linkelni? oké
de vkit elküldeni a fenébe egy off topicból, mert szerinted nem oda illőt kérdezett...hmm
akkor basszál le engem is, meg azokat, akik segítettek nekem
gonosz vagy? nem, csak egy kicsit röhejes
szerk: rangkórság szagot érzek
ezt minél gyorsabban revidiáld, ''kolléga''
písz
[Szerkesztve]Nem éri meg ilyeneken felhúzni magad. Csak árt az egészségnek.
Esmein: neked pedig Jó étvágyat! -
TéKrys
senior tag
Figyi kolléga!
Ez itten az off topic. Ha nem találsz a kérdésednek megfelelő topicot újat nyitni meg nem akarsz, akkor ott az azonnali kérdések órája topic. Nincs kedvem linkelni...
Gonosz vagyok? Sebaj...
Esmein: Bizony, én paráztam is, mert a melóhelyen vagyok és egész reggel 403 volt. De már jóóóóóó!
[Szerkesztve]Ja én is így voltam vele. Hát milyen nap lett volna hogy csak munka és semmi PH!

-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Esetleg:
A királynőt megölni nem kell félnetek!! Jó lesz, ha mindenki beleegyezik! Én nem ellenzem.
kicsit sántít, de elmegy még -
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Emberek!
Menten behorpad az agyam!
Elhatároztam, h megvásárolok egy számítógépes játékot.
De sajnos nemtom, hogy hol tehetném ezt meg Zalaegerszegen.
Beugrott a chat.
Feltettem a kérdésemet a város szobájában, erre egy jó ember:
''Te hülye vagy. Tőcccsd le DC++-ról.''
Mondtam neki, h nekem eredeti kéne. Erre ő: ''Ez nem warez.''
Ilyen sokat aludtam volna?
Nos, boltcímet nem kaptam, egy lehülyézést igen.
Nem ezt akartam.
Ez volna a mentalitás?
[Szerkesztve]A hülyézést biztos azért kaptad mert origi játékot akarsz venni
Sztem nézz be valamelyik hipermarketbe. Ott szoktak lenni eredeti játékok dögivel. -
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Tudjátok, hogy kik ülnek az ORTT székeiben? Ki is az a kuratórium?
Egyszer láttam valahol egy listát. Hát kérem van abban minden vallásból, felekezetből, bőrszínből, korosztályból valaki, csak egy IGAZI EMBER (értsd olyan mint mi normális tévénézők) nincs.
Tisztára olyan, mint amikor a katolikus pap tart családtervezési tanácsadást...
[Szerkesztve]Tán még a vakoktól is vannak. Meg valamilyen bringás szervezet is. Anno aszem Juszt Lacika foglalkozott vele. Aszem. Meg a napkeltébe is meghívták őket egyszer.
-
TéKrys
senior tag
Mi is műhódról kapjuk. Vagyis a kábelszolgáltató.
Tényleg ma meccs lesz: Real Margit - Juventusz
Aszem megvan az esti programom 

mod: AM Mikróra gondolsz?
[Szerkesztve]
Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 17
- (téma lezárva)
- Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 2TB-os, bontatlan SSD, 2 év garanciával eladó!
- Samsung 990 Pro 1TB-os PCIe 4.0 M.2 NVMe 2280 SSD, bontatlanul, 2 év garanciával eladó!
- ADATA Legend 900 Pro 2TB-os PCIe Gen4 M.2 NVMe 2280 SSD, bontatlanul, 5 év garanciával eladó!
- AMD R7 350X és RX550 VGA kártyák
- Megvigyázott, 3,5 éves, 128 Gb, iPhone 13, 81% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://vicclap.hu/static/pic/computer/workplace.jpg)

![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/634.gif)
![[kép] [kép]](http://195.228.254.189/!stuff/kismalac/kepek//pic_gg_kismalac_00000429.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/370.gif)