- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 17
- (téma lezárva)
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- iPhone topik
- Apple Watch
-
2100 - 2001
4019 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
-
TéKrys
senior tag
-
TrollBalint
addikt
MIért van az az érzésem, hogy kötekszel egy krokodillal?

De azt mondják, hogy a krokodil csak szörítani tud erősen a szájával, egy erősebb ember állítólag simán összetudja szoritani a száját, hogy ki se tudja nyitni... persze ez nem tipp, csak...

-
erdeya
senior tag
a napszemüveges krokik állítólag xxxxx

inkább kitöröltem, nem akarom megbántani. Lorettot még félreértené a viccet.
Szóval a napszemüs krokik jó arcok!
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
Ha nem kérdezik akkor mondd te. Biztos ami biztos alapon.
-
TrollBalint
addikt
nem is olyan kicsi az az android

szerk. jah, én nekem van 1,5 giga ramom, nem Lorettonak
indoklás: volt 512 ramom. Eladtam. Kaptam kölcsönbe Lorettotól 1 gigányit. Aztán megjött a ramom, amit kértem/vettem. Szintén 512. Most másfél giga van.
[Szerkesztve] -
TrollBalint
addikt
patch kábel megy switchez, crosslink a gép gép közé, ha jól tudom, de ha biztosra mész, akkor azt mondod:
''kérek egy utp kábélt gép - gép közé'' vagy valami hasonló, de ha simán utp-t kérsz, akkor úgyis megkérdezi, hogy melyik kell... -
Szalma
őstag
(''...In general, the patch cords that you use with your Ethernet connections are 'straight-through'...'', mert a keresztezést a falicsatiban szokták megcsinálni...

A keresztezős patch kábel neve cross-patch...)
Szeretettel:
Szalma -
TéKrys
senior tag
-
mbit
tag
(Itt megvan minden tudás a nevekhez is Bővebben: link.
Kereszt és egyenes kábelnek hívják egyébként magyarul...)
Szeretettel:
Szalmapatch akkor toldókábel, de melyik. Vagy mindkettő típus gyűjtóneve?
naivan: ha én a pc boltostól utp patch kábelt kérek, akkor melyiket adja? egyenes v. keresztezett?+t (már ha nem kérdez rá, hogy mihez kell, csak a kezembe nyomja) -
erdeya
senior tag
Csúcsragadozó? Ti láttatok már krokodilt ami bocit evett?
Nem valami tulkot, hanem szép magyar bocit!
Ugye hogy nem... -
Szalma
őstag
(Itt megvan minden tudás a nevekhez is Bővebben: link.
Kereszt és egyenes kábelnek hívják egyébként magyarul...)
Szeretettel:
Szalma -
TéKrys
senior tag
Egyszerűen:
1: egyenes
2: fordított
- legalábbis mifelénk
Angol-magyar szótár: Bővebben: link -
TéKrys
senior tag
Egy csúcsragadozó viszont vigyázzon nehogy elbizza magát, aztán véletlenül egy csúcsabbragadozó bele tiporja a sárba

Ugyan kire gondolsz, te ''kis'' android?

-
mbit
tag
Két féle készreszerelt utp kábel létezik:
1. egyenes (pl.switch-hez)
2. keresztezett(két géphez)
a kérdésem, az, hogy hogyan nevezik ezeket.
a 2. esetben azt hiszem crosswired, de a 1. esetben?
Mi az a patch kábel? (patch angol szó,mit jelent magyarul?)
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
-
TrollBalint
addikt
-
Loretto
veterán
Kinél lehet fogadni a harc kimenetelére?

és ki mennyire esélyes?
szerk: Loretto, kaptam ramot, már másfél giga van a gépben
(de még mindig csak 333-on megy
)
[Szerkesztve]Földön vízen levegőben is csúcsragadozó vagyok

1,5 giga
Az jóóó. -
TrollBalint
addikt
Nah miaz? mindenkinek halott a nete, csak nekem nem?

-
TrollBalint
addikt
-
kendy
csendes tag
hi!
Azt szeretném tudni hogy milyen USB van a gépemben???
1.1 v. 2.0? -
erdeya
senior tag
-
Loretto
veterán
Jó nagyot kívánok!
...örlődöm...
Szombat óta 2 olyan dolog is foglalkoztat, aminek meg kell tudnom az eredményét, különben végem...
A legfontosabb, hogy nem tudom, jól válaszoltam-e a PH játék 4. kérdésére.
A másik pedig, hogy várnom kell jó pár hetet, mire kiderül, milyen lett a nyelvvizsgám. Azzal azért jobb a helyzet, mert az alapfok szvsz meglesz, de a közép...
Hosszú lesz a mai nap...
Kedves Láng úr és Kroki (I_am és Loretto) lehet, hogy ma önként tűzöm a bocit nyársra...
[Szerkesztve]Nyugalom

-
erdeya
senior tag
Jó nagyot kívánok!
...örlődöm...
Szombat óta 2 olyan dolog is foglalkoztat, aminek meg kell tudnom az eredményét, különben végem...
A legfontosabb, hogy nem tudom, jól válaszoltam-e a PH játék 4. kérdésére.
A másik pedig, hogy várnom kell jó pár hetet, mire kiderül, milyen lett a nyelvvizsgám. Azzal azért jobb a helyzet, mert az alapfok szvsz meglesz, de a közép...
Hosszú lesz a mai nap...
Kedves Láng úr és Kroki (I_am és Loretto) lehet, hogy ma önként tűzöm a bocit nyársra...
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
nem, csak nagyon megtetszett, itt a tobbi is (ekkor en szerintem meg nem is olvastam az oldalt - sot, akkor meg talan nem is PH! volt):
Kisajátít a PC-d? Rakd az őt megillető helyre. Ne takard le a monitort csipke terítővel, és ne rakj rá virágcserepet, felejtsd el, hogy ez valami különleges. Ez csak jobb mint egy Remington, olcsóbb, mint egy Playboy, színesebb, mint egy napilap, és mozgalmasabb, mint a Deák-tér csúcsidőben, de semmi más. És mert ezek egyike sem arra termett, hogy az élettered legnagyszerűbb kelléke legyen, ne tedd azzá! Felejtsd el a házimozit, húzz inkább moziba, de felejtsd el a konzum-tömeggyilkosok és nagyszerű nyomozóik elfáradt közhelyeit is, vedd észre, hogy mennyire unalmas és kiszámítható ez a fajta borzongás. Ugyan a pop-corn elvonás tüneteit az első időkben nehéz lesz figyelmen kívül hagyni, de próbáld meg! Mert bár ők mind csak az idődet akarják, de másod amúgy se nagyon van..
a papirzacsko avatatrokat meg azert nem latjak az egyszeru foldi halandok, hogy szepsegunk nehogy elvakitsa oket![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]Egyébként ezek igazak.
-
VladimirR
nagyúr
nem, csak nagyon megtetszett, itt a tobbi is (ekkor en szerintem meg nem is olvastam az oldalt - sot, akkor meg talan nem is PH! volt):
Kisajátít a PC-d? Rakd az őt megillető helyre. Ne takard le a monitort csipke terítővel, és ne rakj rá virágcserepet, felejtsd el, hogy ez valami különleges. Ez csak jobb mint egy Remington, olcsóbb, mint egy Playboy, színesebb, mint egy napilap, és mozgalmasabb, mint a Deák-tér csúcsidőben, de semmi más. És mert ezek egyike sem arra termett, hogy az élettered legnagyszerűbb kelléke legyen, ne tedd azzá! Felejtsd el a házimozit, húzz inkább moziba, de felejtsd el a konzum-tömeggyilkosok és nagyszerű nyomozóik elfáradt közhelyeit is, vedd észre, hogy mennyire unalmas és kiszámítható ez a fajta borzongás. Ugyan a pop-corn elvonás tüneteit az első időkben nehéz lesz figyelmen kívül hagyni, de próbáld meg! Mert bár ők mind csak az idődet akarják, de másod amúgy se nagyon van..
a papirzacsko avatatrokat meg azert nem latjak az egyszeru foldi halandok, hogy szepsegunk nehogy elvakitsa oket![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Ha zavar, hogy amikor kinyitod a tévét, ömlik rád a Domestosban úszó intimbetét, meg a Glóbusz mustáros Soproni Ászok, és amíg az egyik csak kísértésbe visz, addig a másik a detoxikálóba, akkor ne nyisd ki. Mi a francér' különben is? Gondolod, hogy egy politikai és persze gazdasági érdekektől nyirkos katódsugárcsőtől bármi megváltozik? Az egész arról szól, hogy magába szippantsa az időd, amit egyébként gondolkodással töltenél.
guest (mikbe lehet belefutni itt a ph-n
)Csak nem te írtad, kedves guest ?

Egyébként az miért van, hogy a papírzacskó avatarok nekem nem jelennek meg ? -
VladimirR
nagyúr
Ha zavar, hogy amikor kinyitod a tévét, ömlik rád a Domestosban úszó intimbetét, meg a Glóbusz mustáros Soproni Ászok, és amíg az egyik csak kísértésbe visz, addig a másik a detoxikálóba, akkor ne nyisd ki. Mi a francér' különben is? Gondolod, hogy egy politikai és persze gazdasági érdekektől nyirkos katódsugárcsőtől bármi megváltozik? Az egész arról szól, hogy magába szippantsa az időd, amit egyébként gondolkodással töltenél.
guest (mikbe lehet belefutni itt a ph-n
) -
Trak
addikt
hát ez kurvajó...!

''Algír. Különös okból szakadt félbe egy élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés az algériai bajnokságban. A nézők olyannyira elégedetlenek voltak a hazai csapat, a Mulundia Oran teljesítményével, hogy tiltakozásul minden lelátóra repülő labdát megtartottak, s miután a 75. percben nem maradt egyetlen tartalék játékszer sem, a bíró kénytelen volt lefújni a találkozót. A meccsen a vendég OM Ruisseu vezetett 3:0-ra, s végül a liga is ezt a végeredményt hagyta helyben. (mti)''LOL
Nálunk is jó 5let lenne, ha szar a meccs, akkor elveszik a labdát
Bár így meg egy meccs sem lenne![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
hát ez kurvajó...!

''Algír. Különös okból szakadt félbe egy élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés az algériai bajnokságban. A nézők olyannyira elégedetlenek voltak a hazai csapat, a Mulundia Oran teljesítményével, hogy tiltakozásul minden lelátóra repülő labdát megtartottak, s miután a 75. percben nem maradt egyetlen tartalék játékszer sem, a bíró kénytelen volt lefújni a találkozót. A meccsen a vendég OM Ruisseu vezetett 3:0-ra, s végül a liga is ezt a végeredményt hagyta helyben. (mti)'' -
Dilikutya
félisten
Csak én érzem úgy, hogy a Sin City c. filmet itthon nem reklámozzák?
Április elsején lesz az amerikai premier, de itthon még egy szót nem hallottam róla (pedig nem egy nevenincs trubadúrrbanda játszik benne...).
Itthon egyáltalán mikortól fog menni a mozikban?
szerk: szóismétlés++, de már későre jár, pláne godlike UT meccsek után...
[Szerkesztve] -
Tithian
őstag
Csak én érzem úgy, hogy a Sin City c. filmet itthon nem reklámozzák?
Április elsején lesz az amerikai premier, de itthon még egy szót nem hallottam róla (pedig nem egy nevenincs trubadúrrbanda játszik benne...).
Itthon egyáltalán mikortól fog menni a mozikban?
szerk: szóismétlés++, de már későre jár, pláne godlike UT meccsek után...
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Tithian
őstag
Az ''ostoba amcsik'' sztereotípia erősítésére:
Bővebben: link
Ej, de jó lenne itt ilyenből ekkora pénzt húzni... -
Niquis
aktív tag
-
escie
őstag
-
Esmein
nagyúr
-
Sam
csendes tag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
_Volkovy_
nagyúr
-
AMD!4ever
őstag
Én nem utálom Van dammeot

-
AND1
őstag
szem nem marad szárazon.. -
törölt tag
-
törölt tag
over the top (1987) - tul a csucson
osszes stallone film => Bővebben: link
p.s.: vandamme suxx![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
btw itt vannak az o filmjei is => Bővebben: link
[Szerkesztve]Köszönöm szépen, mindezt 3perc alatt összehoztátok.
gratulálok. Én kb 15perce baszakodtam vele, és nem találtam.
van dammeot én sem szeretem, de ebben a filmben a rossz oldalon áll és, nem rondán szétverik.
-
Dilikutya
félisten
Karate tigris talán....
-
Szőrös
veterán
nyemtom láttátok e már : Bővebben: link a szívem majd' megszakadt.
-
peltar
tag
Stalone : Túl a csúcson.
A másikat nem láttam.
6 másodpercet késtem
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
over the top (1987) - tul a csucson
osszes stallone film => Bővebben: link
p.s.: vandamme suxx![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
btw itt vannak az o filmjei is => Bővebben: link
[Szerkesztve] -
törölt tag
légyszi mondja meg valaki nekem annak a Stalone filmnek a címét, ahol egy Szkanderbajnokot alakít.
jaa és ha már gondolkodtok, akkor légyszi ey van damme filmre is gondoljatok, ahol karatebajnokot alakít, és a végén a srác legyőzi. a rossz oldalon áll a damme.
Előre is köszi. -
Arhquis
aktív tag
Esmein, fontos, gyere msn-re!!!
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Old Death
senior tag
köszi, már nézegettem a keresődet, de nekem kicsit magas volt

én Bash keresőjét használom ami egyszerűbb volt számomra, de majd fogok időt szakítani a te keresőd megismerésére is... mert amit elmondtál a szótöredékig még értettem, de, h ebből, hogyan találtad meg azt a topicot az rejtély számomra, de előbb utóbb rájövök![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VladimirR
nagyúr
nofene... pedig ott kezdtem... bittos nem figyeltem eléggé

a bug már nekem is feltünt még az ösz környékén túrkáltam a fáradt gőzben pár topicot keresve (a címűket persze nem tudtam...) de lehet, h nem is bug... a fene se tudja
köszi!
mi az a jobb módszer? v ne faggasalak? v ezzel lelepleznéd önmagadat ill a személyedet körölvevő kereső aurát?hat, ezt inkabb nem mondom el (de, ha hasznalod az alternativ ph keresot (az it.news-os reszt), ami az adataimnal levo cimen erheto el, es ott a barmely szotoredekre vbalo keresest, ugy kitalalhatod eleg konnyen)
-
Old Death
senior tag
nofene... pedig ott kezdtem... bittos nem figyeltem eléggé

a bug már nekem is feltünt még az ösz környékén túrkáltam a fáradt gőzben pár topicot keresve (a címűket persze nem tudtam...) de lehet, h nem is bug... a fene se tudja
köszi!
mi az a jobb módszer? v ne faggasalak? v ezzel lelepleznéd önmagadat ill a személyedet körölvevő kereső aurát? -
VladimirR
nagyúr
hát nem tudom, én hülye gyerek módszerrel végig mentem az összes témán és megnéztem, h melyik volt az ami 2002-09-10-én volt utoljára upolva... és ezt az egyet találtam de ez is 15.-e
vszínű elsiklottam felette... elárulod melyik az és melyik szekcióban található? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk.: no persze és nem volt zárva és törölve voltak a postok
[Szerkesztve]alaplapok, de van ra jobb modszer is, mint ahogy Te csinaltad - en pl meg sem nezem az archivalt topic-okat

szerk.: kozben talaltam egy bug-ot: archivalt topic-oknal a kategorian beluli listazasnal nem latszik, hogy hany hozzaszolas van a temaban
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
hát nem tudom, én hülye gyerek módszerrel végig mentem az összes témán és megnéztem, h melyik volt az ami 2002-09-10-én volt utoljára upolva... és ezt az egyet találtam de ez is 15.-e
vszínű elsiklottam felette... elárulod melyik az és melyik szekcióban található? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk.: no persze és nem volt zárva és törölve voltak a postok
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
-
Old Death
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
-
Drizzt
nagyúr
az éppen online-ak között akarsz kereseni, vagy mindenki között?
Az online között nem nehéz...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy az összes között, VladimirR-nak pedig: hagyjuk, nem fontos. Csak emberi kiváncsiság...
-
Old Death
senior tag
hmmm én úgy tudtam, h a piacos topicok 6 hónap inaktivitás után törlödnek... de 3 hónapnál régebbi topicokat nem találtam.
Mikor változott a helyzet? már ha vki tudja v én tudtam rosszul? -
VladimirR
nagyúr
-
TrollBalint
addikt
-
anaqer
veterán
-
Drizzt
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
A tagok között lehet valahogy keresni?
-
Esmein
nagyúr
-
Tithian
őstag
magyar guglihuszarral sajnos nem szolgalhatok, be kell erned egy szerecsen lovaggal => Bővebben: link
Nekem a Kaliforniai Légió harcosa jobban tetszik:
Bővebben: link -
VladimirR
nagyúr
-
Tithian
őstag
-
Arnold2
őstag
Azbeszt...!

Nagy vagy ember, két pillanat és ismét MIDItől lesz hangos a lakás.
Más:
Azt is tökön kellene bökni, aki ezt a bundlet megálmodta - Bővebben: link - Radeon7000 mellé DX : Invisible War...
Örülj hogy ilyet kaptál!
Én Black Hók Daunt kaptam!
Ha gondolod cserélhetünk!
-
anaqer
veterán
Egy guglihuszának ez gyerekjáték:
Bővebben: linkAzbeszt...!

Nagy vagy ember, két pillanat és ismét MIDItől lesz hangos a lakás.
Más:
Azt is tökön kellene bökni, aki ezt a bundlet megálmodta - Bővebben: link - Radeon7000 mellé DX : Invisible War...
-
Esmein
nagyúr
-
Tithian
őstag
Egy guglihuszának ez gyerekjáték:
Bővebben: link -
Tithian
őstag
Ez már tank:
És nem most kezdik fejleszteni az oroszok, már kész van...
Egy kicsit több info és plakátterv:
Nem is tudtam, hogy már itt tart a haditechnika, avagy mire nem jó egy T-72-es manapság (tudom, odaadni iraki ajándéknak).
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
Viszont ha egy Descent fanatikus erre járna, elregélhetné hogy a 21-ik pályán hogy a bánatba lehet a reaktorhoz hozzáférni, mert egyenlőre szépen be van falazva... aztán csak szaporán, nehogy Nagy Descent topicot kelljen nyitnom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
anaqer
veterán
-
Sam
csendes tag
Ó bazz... de szeretem amikor a kedves főnökség minden jót kitalál csak hogy nehogy az ember két percig is unatkozzon. :\ Adjunk csak ki pluszmunkát, nem baj ha nincs a munkaköri leírásban... ha meg még eleve értelmetlen is, az direkt jó. Még pár ilyen hülyeség és lehet hogy lépek, aztán ott egye meg a fene az A64-et ahol van. Ehhh.

Mi fáj? Gyere mesélj...
(ha még aktuális) -
_Volkovy_
nagyúr
-
Slayer Valor
őstag
HELP!! Bővebben: link
[Szerkesztve]Már nemkell!! Megvan!! JUPPÍÍÍ

-
Slayer Valor
őstag
HELP!! Bővebben: link
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
-
anaqer
veterán
-
VladimirR
nagyúr
kedves gyerek vagy te, ugye tudod
1: ha jol tudom, nem a te kocsid, szal ha szeretned olykor-olykor megkapni, imho ''taxiznod'' kell neha -
_Volkovy_
nagyúr
Most hoztam el hozzánk nagyszüleimet,bebaszott nagyapám egész úton kritizált,hogy miért kell így vezetni.Nagyanyámnak tetszett a dolog

Csak kicsit fel van baszva az agyam.Legközelebb jöjjenek busszal,f@szom. -
VladimirR
nagyúr
-
anaqer
veterán
-
Dilikutya
félisten
-
Dominator
aktív tag
5-öst kaptam egy fogalmazásra, amiben kifejtem, hogy milyen szar és erkölcstelen ez a világ. Most akkor ez azt jelenti. hogy a tanár is így gondolja?
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Loretto
veterán
Aktív témák
-
2100 - 2001
4019 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 17
- (téma lezárva)
- OLED TV topic
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG MAXIMUS Z890 HERO Alaplap
- Nitro ANV16-41 15.6" FHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe SSD magyar vbill gar
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 7900 16GB Jonsbo D31 TG fehér ADATA 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550 R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 GDDR6 Be QUIET! Pure Base 500DX 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 512GB Deep Purple -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5374, 99% AKKSI
- PCIe 5.0/4.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár ki tudja mire nem képesek ezek a mutáns krokik
Utánnaröppennek a madaraknak is.

Bár biztos nem hobbiból gyűjtöd.
)