- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 17
- (téma lezárva)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szaporodik és sokasodik a One UI 8.5
- Robottal a nyomában üldözi a Honor a Huawei-t
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Niquis
aktív tag
Hú Max Payne 2 nagy királyság, engem odaszögezett a gép elé, és ez 4 évig előtte, semmilyen játéknak nem sikerült. Kaptam tőle pár szép napot.

-
DragonR+
aktív tag
-
Szőrös
veterán
Itt viszont meg tudod rendelni : Bővebben: link csak nemtom mennyi a kiszállítási díj.
-
DragonR+
aktív tag
media markt, tesco, ilyenek
mit akarsz venni?
egyebkent jo, engem is hulyenek neztek ma:
mondom a sracnak, hogy akarok csinalni egy wow szervert (itt ph-n fel sem merem hozni., mert mindenki azt hiszi, hogy lopni csalni akarok), erre lelamaz, hogy igy szarok a free szerverek, meg szakadnak, meg instabilak, meg torlik az acc-ot, meg egyebkent is, mekkora faszsag, hogy mig ok fizetnek a wow-ert havi x ezer forintot, meg megvettek tizenakarhany ezerert, addig en ingyen akarok jatszani, meg ha ismernem az mmorpg-k hatteret, megertenem, hogy miert jobb legal serveren tolni
konyorgom: en csinalni akarok, sc-hez, dio-hoz is csinaltam, pedig azok megvannak eredetiben -- hol itt az illegalitas, meg az ingyeneloskodes?Jah, meglesem.
Max Payne 2-t szeretnék, a demoja szinte odaszögezett a gép elé.
Ha meg nincs, akkor megrendelem Bp-ről.
Megajándékoznám magam közelgő névnapom alkalmából.
Megmondom a frankót: egy kukkot se értettem abból, amit leírtál.
Ezek játékszerverek?
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
pvpgn szerver pl miert lenne illegalis? nyilt forraskodu cucc, ami mintegy battle.net szerver klont csinal, dio1-2+lod, sc+bw, w2 bnet edition, w3+tft szamara
wow-szerverrol nem tudok meg sokat, eddig nem kezdtem meg neki
anaqer: az semmi - van egy topic (ahol reszletesen leirtam (egy magammal torteno beszelgetes soran), hogy hogyan kell beloni a fent emlitett pvpgn szervert, es azert nem teszek csak bele egy kimerito forditast, ami lepesrol-lepesre, az enyemnel sokkal reszletesebben mutatja be a szerver beuzemelesenek modjat, mert kicsit tartok tole, hogy zarnak
[Szerkesztve]WoW kliensben van lehetőség servert csinálni ? Nincs. WoW servert meg lehet vásárolni ? Nem. Szerintem nyilvánvaló.

-
VladimirR
nagyúr
pvpgn szerver pl miert lenne illegalis? nyilt forraskodu cucc, ami mintegy battle.net szerver klont csinal, dio1-2+lod, sc+bw, w2 bnet edition, w3+tft szamara
wow-szerverrol nem tudok meg sokat, eddig nem kezdtem meg neki
anaqer: az semmi - van egy topic (ahol reszletesen leirtam (egy magammal torteno beszelgetes soran), hogy hogyan kell beloni a fent emlitett pvpgn szervert, es azert nem teszek csak bele egy kimerito forditast, ami lepesrol-lepesre, az enyemnel sokkal reszletesebben mutatja be a szerver beuzemelesenek modjat, mert kicsit tartok tole, hogy zarnak
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
mit akarsz venni?
mondom a sracnak, hogy akarok csinalni egy wow szervert (itt ph-n fel sem merem hozni., mert mindenki azt hiszi, hogy lopni csalni akarok), erre lelamaz, hogy igy szarok a free szerverek, meg szakadnak, meg instabilak, meg torlik az acc-ot, meg egyebkent is, mekkora faszsag, hogy mig ok fizetnek a wow-ert havi x ezer forintot, meg megvettek tizenakarhany ezerert, addig en ingyen akarok jatszani, meg ha ismernem az mmorpg-k hatteret, megertenem, hogy miert jobb legal serveren tolni
konyorgom: en csinalni akarok, sc-hez, dio-hoz is csinaltam, pedig azok megvannak eredetiben -- hol itt az illegalitas, meg az ingyeneloskodes?Pediglen az nem bizots , hogy legális bár el kéne olvasni WoW licensz szerződést abban biztos benne van.
-
anaqer
veterán
mit akarsz venni?
konyorgom: en csinalni akarok, sc-hez, dio-hoz is csinaltam, pedig azok megvannak eredetiben -- hol itt az illegalitas, meg az ingyeneloskodes?itt ph-n fel sem merem hozni., mert mindenki azt hiszi, hogy lopni csalni akarok
Csak mert ismerünk már mint a rossz pénzt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VladimirR
nagyúr
mit akarsz venni?
konyorgom: en csinalni akarok, sc-hez, dio-hoz is csinaltam, pedig azok megvannak eredetiben -- hol itt az illegalitas, meg az ingyeneloskodes? -
Pópa
senior tag
-
DragonR+
aktív tag
-
Pópa
senior tag
Emberek!
Menten behorpad az agyam!
Elhatároztam, h megvásárolok egy számítógépes játékot.
De sajnos nemtom, hogy hol tehetném ezt meg Zalaegerszegen.
Beugrott a chat.
Feltettem a kérdésemet a város szobájában, erre egy jó ember:
''Te hülye vagy. Tőcccsd le DC++-ról.''
Mondtam neki, h nekem eredeti kéne. Erre ő: ''Ez nem warez.''
Ilyen sokat aludtam volna?
Nos, boltcímet nem kaptam, egy lehülyézést igen.
Nem ezt akartam.
Ez volna a mentalitás?
[Szerkesztve]Sajnos ez a mentalitás, és a hozzáértés.....
Egyébként én különösen gyűlölöm a chat-et.... Persze, vannak fennt értelmes emberkék is, de sajna nem ez a jellemző.
-
DragonR+
aktív tag
-
TéKrys
senior tag
Emberek!
Beugrott a chat.
Nem ezt akartam.
Ez volna a mentalitás?
[Szerkesztve]A hülyézést biztos azért kaptad mert origi játékot akarsz venni
Sztem nézz be valamelyik hipermarketbe. Ott szoktak lenni eredeti játékok dögivel. -
DragonR+
aktív tag
-
anaqer
veterán
Emberek!
Beugrott a chat.
Nem ezt akartam.
Ez volna a mentalitás?
[Szerkesztve]Hülyék az interneten? Hallatlan!
(szerk.: term. a fickóra értettem) -
DragonR+
aktív tag
Emberek!
Beugrott a chat.
Nem ezt akartam.
Ez volna a mentalitás?
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
-
anaqer
veterán
-
Arhquis
aktív tag
2 literes müanyag üveg, bele egy deci háztartási sav.
Csinálni kell pár ( kb 15 ) kis alufólia gurigát.
A gurigákat beleszórni az üvegbe, kupak rá, eldob, és futás ezerrel.
Akkorát durran, mint hat petárda.
Csak káros a ruhákra
-
VladimirR
nagyúr
-
bbazsy
őstag
uristen, probalt mar valaki pingponglabdát égetni öngyujtoval ?

majdnem levitte kezem, miarákból csinálják ezeket ?
-
Dilikutya
félisten
-
Esmein
nagyúr
És ha nem éri meg ?
Legalább 3 évig nem kell procit cserélni 
-
anaqer
veterán
Willamette vagy Northwood?
Ha Will, akkor talán 2.4GHz még kijön belőle, ha NW, akkor 2.8 jó eséllyel. Bár hallottam már olyan példányról, ami 3.2-őn még elindult, de annak már izzadás, BIOS-reset, elemkivétel, és bő 1 órás teljes sötétség volt a vége, mire újra bepöccentették
De a 2.8 az esélyes.Szerintem nem a tuningpotenciálra kíváncsi, hanem hogy az 1.7-es celeroncshoz képest mennyivel gyorsabb. (Rövid válasz : k*rvasokkal.
) -
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
Intel Celeron 1.7Ghz = 100%
P4 2.0 Ghz nem ártalmasan huzva = ?%
Köszönöm.Willamette vagy Northwood?
Ha Will, akkor talán 2.4GHz még kijön belőle, ha NW, akkor 2.8 jó eséllyel. Bár hallottam már olyan példányról, ami 3.2-őn még elindult, de annak már izzadás, BIOS-reset, elemkivétel, és bő 1 órás teljes sötétség volt a vége, mire újra bepöccentették
De a 2.8 az esélyes. -
Pópa
senior tag
Köszönöm.?
-
_Volkovy_
nagyúr
Kurvára nem fogja megérni,csak szólok..
Én is gondolkoztam rajta,még az A64-el.
Az 2650-en Windows-t töltött léghűtéssel,az erkélyen.Van cpu-z screenshotom.
De minek?
Az,hogy egyedi géped legyen,nem kerül ennyibe. -
_Volkovy_
nagyúr
-
Loretto
veterán
-
Dreamcaster
senior tag
Köszönöm. -
Esmein
nagyúr
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Esmein
nagyúr
-
Szőrös
veterán
-
Esmein
nagyúr
-
Szőrös
veterán
-
Esmein
nagyúr
-
Niquis
aktív tag
-
Esmein
nagyúr
Ja, a prociból nem sikerül 1900Mhz-nél többet kisajtolni, Albatron NF2-es lap, Coolink 300-as táp társaságában. Különösen azért meglepő ez, mert előtte 2000-en ment sokáig (alapfesz), és amikor beállítottam erre, Prime95-stabil volt. Aztán, mikor tovább akartam húzni, 2 perc alatt kifagyott. Innentől hiába játszottam a feszültséggel, bármivel.

Nálam 2300-at futott :/ Lehet a hűtő nem jó vagy nem tudom. Jó steppingű proci eléggé, erkélyen 6 fokban nyomtam vele 2470-en screenshotot és postolt 2520-on is

-
Niquis
aktív tag
Ja, a prociból nem sikerül 1900Mhz-nél többet kisajtolni, Albatron NF2-es lap, Coolink 300-as táp társaságában. Különösen azért meglepő ez, mert előtte 2000-en ment sokáig (alapfesz), és amikor beállítottam erre, Prime95-stabil volt. Aztán, mikor tovább akartam húzni, 2 perc alatt kifagyott. Innentől hiába játszottam a feszültséggel, bármivel.

-
Szőrös
veterán
Enyémen /adatoknál/ mindent maxra húzva pöpecül elment . Sőt öcsém gépén is : ST6 , 1,4 PIII , 512 SD 133, Ti4200 . Mivel eléggé lowpoly és lowtexture ezért nincs olyan hatalmas gépigénye.
-
Esmein
nagyúr
-
Szőrös
veterán
WoWhoz nem nagyon kell a kraft egy középkategóriás gépen is pöpecül müxik.
-
Esmein
nagyúr
-
Niquis
aktív tag
2000+ athlon xp, 2 db halott nf7 után gigabyte 7vt600, ami továbbra is szuperál Niquisnél, aztán mégegy halott nf7, aztán kv7, aztán ic7 aztán kd7, aztán most nf7s. Procim volt már 2000+, 2500+barton, 2.4P4C@3, 1600-as duron, 1600+ palomino, 1000-es morgan duron, és most van egy 1333-a thunderbördöm

Szuperál bizony, szintet is léptem drótozási skillekben azóta.

-
Esmein
nagyúr
Szóval a következő procidnál már kell a kraft??? vagy csak azért mert még soha nem volt mobil barcid...???
Én mindig előre fele lépkedtem a procik terén
286 (16Mhz) -> 5x86 (133Mhz) -> PI (233Mhz) -> PII (266Mhz) -> CeleronII (1100@1150Mhz
) -> AMD 2000+ (1666@1850Mhz) -> AMD1700+ (1466@2150Mhz)Nem nagyon kell a kraft, csak olyan gépet akarok, ami másnak nincsen
Ezért behűtöm a mobil barcit és odalépek neki kicsit, megaztán kell a kraft is majd a wow-hoz, meg lehet hl2-zni is kellene kicsit.
#650: Mert kap kp-t és netezni elég.
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
-
Monya78
veterán
Szóval a következő procidnál már kell a kraft??? vagy csak azért mert még soha nem volt mobil barcid...???
Én mindig előre fele lépkedtem a procik terén
286 (16Mhz) -> 5x86 (133Mhz) -> PI (233Mhz) -> PII (266Mhz) -> CeleronII (1100@1150Mhz
) -> AMD 2000+ (1666@1850Mhz) -> AMD1700+ (1466@2150Mhz) -
Esmein
nagyúr
-
Wolverine
félisten
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
Lord Zero
addikt
ha azt mondom, h SUNET, akkor ring a bell vkinek?
melyik országban van (vmi szolgáltató lehet, net vagy telefon, asszem)?
szerk> oké, kösz, megvan (google, tudomtudom)
svéd, elméletileg
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
2000+ athlon xp, 2 db halott nf7 után gigabyte 7vt600, ami továbbra is szuperál Niquisnél, aztán mégegy halott nf7, aztán kv7, aztán ic7 aztán kd7, aztán most nf7s. Procim volt már 2000+, 2500+barton, 2.4P4C@3, 1600-as duron, 1600+ palomino, 1000-es morgan duron, és most van egy 1333-a thunderbördöm

Ha már érezted a 3Ghz erejét, miért álltál vissza kisebb sebességekre...???

-
Dominator
aktív tag
az is kellemes lehetett -
Monya78
veterán
Ez egy életérzés. Ezt ki kell próbálni... Illetve Isten ments, miket is beszélek! Akinek még nem volt dolga ilyennel, az kerülje is el messzire a férfi arcápolásnak e muzeális kellékét. Bár tudom, én akartam...
Napok óta nyúztam drága jó anyukámat, hogy szerezzen nekem amolyan pengét, amit még macsó módon rá kell csavarozni a nyélre, ami hatását tekintve már tényleg csak egy lépés a a vadászkéssel áramvonalasra csupaszított, tökéletes férfiarctól, amit kedves hölgyemények előszeretettel simogatnak, majd elhangzik a szlogen: Dzsile... De ez nem a reklám helye.
Ma végre a kezembe foghattam az áhított pengéket, gondosan papírba tekerve vehettem át őket, szinte áhítattal helyeztem rá az elsőt az évek óta magányosan porosodó nyélre. Hab az arcra, csak úgy lazán, és jöhet az első nekifutás. Ez már megint nem a reklám helye – állapítottam meg: se nem ergonómikus, se nem bőrkímélő. Illetve elsőre még semmit nem éreztem. Aztán jött az a furcsa, tompa fájdalom, ami az egész arcomat lassan de biztosan magáévá tette. És akkor a “kevesebb lehúzásról” még nem is beszéltem. Két kör után még mindig mintha semmit nem csináltam volna. Valami meleg csordogált az arcomon. Még jó, hogy reggelre begyógyul.
Aki a Makk hármat feltalálta, nagyon okos ember lehet. Vagy ha az nem is, mostmár biztosan gazdag. Most rajtam a sor. Minek elaprózni? Nyolc penge, minden irányba, a másik vége elektromos fogkefe.A legelső borotvám egy vibrátoros de pengés borotva volt...azt hiszem remington, a lényeg az első pár alkalommal mire végeztem, már semmit nem éreztem az arcomból, szét vibrálta... (utánna okosodtam és nem kacsoltam be, csak úgy simán borotválkoztam vele)
-
Esmein
nagyúr

-
Dominator
aktív tag
-
Monya78
veterán
Megtaláltam életem első topicját, akkor még azt sem tudtam az amdt eszik vagy isszák
Bővebben: linkElolvastam az első topicodat...
A poént nem árultad el a végén milyen konfig lett?
Amúgy Én a regisztrációt követően kb. egy hónapig nem nyitottam új topicot, de azóta is keveset, 1 év alatt kb. 15-öt de annak nagy része Piac-os volt... -
VladimirR
nagyúr
Ez egy életérzés. Ezt ki kell próbálni... Illetve Isten ments, miket is beszélek! Akinek még nem volt dolga ilyennel, az kerülje is el messzire a férfi arcápolásnak e muzeális kellékét. Bár tudom, én akartam...
Napok óta nyúztam drága jó anyukámat, hogy szerezzen nekem amolyan pengét, amit még macsó módon rá kell csavarozni a nyélre, ami hatását tekintve már tényleg csak egy lépés a a vadászkéssel áramvonalasra csupaszított, tökéletes férfiarctól, amit kedves hölgyemények előszeretettel simogatnak, majd elhangzik a szlogen: Dzsile... De ez nem a reklám helye.
Ma végre a kezembe foghattam az áhított pengéket, gondosan papírba tekerve vehettem át őket, szinte áhítattal helyeztem rá az elsőt az évek óta magányosan porosodó nyélre. Hab az arcra, csak úgy lazán, és jöhet az első nekifutás. Ez már megint nem a reklám helye – állapítottam meg: se nem ergonómikus, se nem bőrkímélő. Illetve elsőre még semmit nem éreztem. Aztán jött az a furcsa, tompa fájdalom, ami az egész arcomat lassan de biztosan magáévá tette. És akkor a “kevesebb lehúzásról” még nem is beszéltem. Két kör után még mindig mintha semmit nem csináltam volna. Valami meleg csordogált az arcomon. Még jó, hogy reggelre begyógyul.
Aki a Makk hármat feltalálta, nagyon okos ember lehet. Vagy ha az nem is, mostmár biztosan gazdag. Most rajtam a sor. Minek elaprózni? Nyolc penge, minden irányba, a másik vége elektromos fogkefe.most akkor egesz pontosan te mivel kaszabltad ossze magad?
p.s.: be jo dolog is a szakall
-
Dominator
aktív tag
Aki a Makk hármat feltalálta, nagyon okos ember lehet. Vagy ha az nem is, mostmár biztosan gazdag. Most rajtam a sor. Minek elaprózni? Nyolc penge, minden irányba, a másik vége elektromos fogkefe. -
Esmein
nagyúr
1 hónapja voltam regelt tag, lelkes újonc, szokni kellett még a szabályokat

Nem ez volt az utolsó balhém, az amerikás topikban illetve az America's Army-ban felmerült, hogy esetleg ezt a nevemet többet nem használhatom
Azóta aki figyelemmel kiséri a poltopikokat, annak feltünhet, hogy a nevem nem túl sűrűn bukkan fel. Inkább kerülöm a feltűnösködést, még a végén valami sz@rrágó politikus elleni kirohanásom miatt bannolnának engem... ez kb olyan lenne, mint amikor Al Capone-t adócsalásért ültették le ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
sick boy: azóta már ki is szabaditották
már van 2 hete elrabolták. hát hogy figyelsz te oda?
Volt nekem is egy ''Ti merről bontjátok a banánt?'' topicom, azóta nem kísérletezek

-
Dilikutya
félisten
1 hónapja voltam regelt tag, lelkes újonc, szokni kellett még a szabályokat

Nem ez volt az utolsó balhém, az amerikás topikban illetve az America's Army-ban felmerült, hogy esetleg ezt a nevemet többet nem használhatom
Azóta aki figyelemmel kiséri a poltopikokat, annak feltünhet, hogy a nevem nem túl sűrűn bukkan fel. Inkább kerülöm a feltűnösködést, még a végén valami sz@rrágó politikus elleni kirohanásom miatt bannolnának engem... ez kb olyan lenne, mint amikor Al Capone-t adócsalásért ültették le ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
sick boy: azóta már ki is szabaditották
már van 2 hete elrabolták. hát hogy figyelsz te oda?
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Sick Boy
őstag
mi a fuck!? Elrabolták Magdi nénit LOL

![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
-
Arhquis
aktív tag
-
Dilikutya
félisten
Megtaláltam életem első topicját, akkor még azt sem tudtam az amdt eszik vagy isszák
Bővebben: linkNekem asszem ez volt az első: Bővebben: link
Vagyis az első, amit megtaláltam
Az első egy proci elpasszolás volt, az szerintem törölve is lett a sikeres üzlet után. -
Esmein
nagyúr
Bővebben: link -
Arhquis
aktív tag
Én sem vállalnám be, ha nem a tesóm lenne...
Bár kezdem lassan ugy érezni, hogy nem nagyon érdemli már meg. -
Dilikutya
félisten
Idézőjelbe kellett volna tennem a bonyolultat....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VladimirR
nagyúr
Nálam a játék install support viszi a prémet.
Pontosan másfél óráig szenvedtem telefonon keresztül ( én voltam a hívott fél természetesen
) szenvettem, mire sikerült felinstallálni a gámot.
És akkor jött a csattanó.
A játék neve: Rayman
A platform: Win XP
A csattanó:
Megkérdezem a végén. Mekkora is a rendszerkövetelmény, ott van a doboz hátulján. Mire elgagyogja. 486DX stb, stb.
És ekkor elárultam neki, hogy ha szétveri a fejét a falon sem fog elindulni XP alatt.
Aztán meg jött nekem sírva, hogy mért ilyen sok a telefonszámla.
Én meg: ''Hát azé vazze, mert ha elakadsz NFSU-ban, akkor is engem hívogatsz mobilon, persze hajnal fél 1-kor!''jatek supportot en ezert nem vallaok - ha ismerem is a game-et, akkor sem (meg nekem kimerul a jatek ott, hogy cs (1.5), q3, avp2, blizzard jatekok - na jo, multkor volt egy kis nfsu2 is)
-
Arhquis
aktív tag
Hál az égnek, ez nem az a fajta volt, ami hajlandóságot mutatott volna az elindulásra.
És lehet hogy bonyolult, de azért nem egy hullanehéz. Főleg azt megérteni, hogy ha jelez uj tuningot, fel kell rakni, és akkor lehet tovább menni a versenyekben... -
Dilikutya
félisten
Nálam a játék install support viszi a prémet.
Pontosan másfél óráig szenvedtem telefonon keresztül ( én voltam a hívott fél természetesen
A csattanó:
Megkérdezem a végén. Mekkora is a rendszerkövetelmény, ott van a doboz hátulján. Mire elgagyogja. 486DX stb, stb.
És ekkor elárultam neki, hogy ha szétveri a fejét a falon sem fog elindulni XP alatt.
Én meg: ''Hát azé vazze, mert ha elakadsz NFSU-ban, akkor is engem hívogatsz mobilon, persze hajnal fél 1-kor!''Tegyük hozzá, az NFSU igen bonyolult játék
Mondjuk a Rayman akár el is indulhatna XP alatt... elég sok régi játék megy. Én egészen régieket is futtattam már, ős-Star Warst, Indiana Jones I-et.... -
Wolverine
félisten
-
Arhquis
aktív tag
Remegés.... mond, te milyen gyakran iszol? Hallottam egyszer egy műszakszállitó sofőrről, annak egészen addig remegett a keze, amig a felest fel nem hajtotta
Arhquis: MSN az kemény dió ám....
Főleg ha neked kell telefonon keresztül elmagyarázni... utána a mIRC beállitásainak elmagyarázása a kedvencem, legalábbis eddig az volt, de felváltotta újabban a DC++ betávkonfigolása
Pedig elég logikus felépitésű, egyszerű programok.... és ennek ellenére mégis....
Panther: Hát a Radeon7500-nek még passzivan is elég bármi
kiváncsi vagyok a 8500LE-mből mit tudok kihozni a nagy bordával, hátha sikerül a 8500 órajelei fölé csusszanni. 275/275-ön már szemetel vele a Doom3, sőt alatta is, és a VPU recovery is visszakapcsolja defaultra 270 fölött akármikor, bár az lehet hogy nem lenne gondja ha ez utóbbi kilőném. Kiváncsi leszek, hogy a brutál hűtés segit-e valamit ezen... hát ha még a ventit is rajtahagynám... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]Nálam a játék install support viszi a prémet.
A csattanó:
Én meg: ''Hát azé vazze, mert ha elakadsz NFSU-ban, akkor is engem hívogatsz mobilon, persze hajnal fél 1-kor!'' -
Dilikutya
félisten
-
Wolverine
félisten
Remegés.... mond, te milyen gyakran iszol? Hallottam egyszer egy műszakszállitó sofőrről, annak egészen addig remegett a keze, amig a felest fel nem hajtotta
Főleg ha neked kell telefonon keresztül elmagyarázni... utána a mIRC beállitásainak elmagyarázása a kedvencem, legalábbis eddig az volt, de felváltotta újabban a DC++ betávkonfigolása
Pedig elég logikus felépitésű, egyszerű programok.... és ennek ellenére mégis....
kiváncsi vagyok a 8500LE-mből mit tudok kihozni a nagy bordával, hátha sikerül a 8500 órajelei fölé csusszanni. 275/275-ön már szemetel vele a Doom3, sőt alatta is, és a VPU recovery is visszakapcsolja defaultra 270 fölött akármikor, bár az lehet hogy nem lenne gondja ha ez utóbbi kilőném. Kiváncsi leszek, hogy a brutál hűtés segit-e valamit ezen... hát ha még a ventit is rajtahagynám... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]Yááyyy, egyiket sem vállalnám be, sőt semmilyen távsupportot

-
Szőrös
veterán
[Szerkesztve]vehehe nem vagyok alkesz
nem is szokott ilyen lenni csak ma ''tört'' rám. -
Dilikutya
félisten
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
hopp mi jutott eszembe : pofátLAN party....milyen név ?

Loretto : elmúlt a remegés...franc tuggya mitől vót. -
Panther
HÁZIGAZDA
Nem totálisan hülyéket biztattam azért arra, hogy ne féljenek a géptől, csak olyat, akin láttam hogy van remény... sikhülyékkel nem foglalkozok. Az a gozso műfaja
Na, ez igazi sufnimunka volt akkor
Na majd az én 8500-öm milyen lesz, ha a hűtő megadja magát rajta... van itt nálam egy gépfelujitásból elcsent gyári P4 cooler, abból a bordát ha rárakom az passzivan is vinni fogja sztem
Nem is túl nehéz hála az égnek, a Zalman hűtői nehezebbek sztem
Csak nincs nagy kedvem bevágni fél napokra a fagyasztóba hogy ezt a kis genyót leszedhessem róla, mert én még csak elvagyok a VGA nélkül, bevágom a fagyóba egy bulis estére, de akkor hugom meg is őrül 
Wolverine: elég valószinű, hogy nem voltál elég erélyes... bele megy az
ha elég erőszakos vagy, akár a PS2-őt is beleerőltetheted
Kicsit meg kell lapitgatni a kerekded vonalait....
[Szerkesztve]Én a Rad7500-asomra faragtam rá valami prochűtőt... egész jól sikerült. A régi, kis bordát meg átraktam az alaplap melegedő tranzisztoraira. Tápba is beoperáltam egy 12-es ventit...

-
Arhquis
aktív tag
Én már nem tom, kiben higyjek.
Haverom nagy óverklokker. Elég jol informált. Mindenhez volt értrelmes, és télleg használható hozzászólása.
És nem tudott regisztrálni magának egy elcseszett msn-t. Pedig az azért télleg nem egy nagy cucc. -
Dilikutya
félisten
Én meg mindig azt mondtam, hogy ha kell valami szoljon nekem, és ne barmoljon bele. Én pl utálom más sz@rját takarítani

Amugy meg levágta a PS2 véget, meg a biller tövénél a vezetéket, és ráforrasztott két RJ45-ös dugaljat, meg vett egy 5 méteres egyenes kötésű kábelt. És a kábel az cserélhető, méretezhető
Nem totálisan hülyéket biztattam azért arra, hogy ne féljenek a géptől, csak olyat, akin láttam hogy van remény... sikhülyékkel nem foglalkozok. Az a gozso műfaja
Na, ez igazi sufnimunka volt akkor
Na majd az én 8500-öm milyen lesz, ha a hűtő megadja magát rajta... van itt nálam egy gépfelujitásból elcsent gyári P4 cooler, abból a bordát ha rárakom az passzivan is vinni fogja sztem
Nem is túl nehéz hála az égnek, a Zalman hűtői nehezebbek sztem
Csak nincs nagy kedvem bevágni fél napokra a fagyasztóba hogy ezt a kis genyót leszedhessem róla, mert én még csak elvagyok a VGA nélkül, bevágom a fagyóba egy bulis estére, de akkor hugom meg is őrül 
Wolverine: elég valószinű, hogy nem voltál elég erélyes... bele megy az
ha elég erőszakos vagy, akár a PS2-őt is beleerőltetheted
Kicsit meg kell lapitgatni a kerekded vonalait....
[Szerkesztve] -
Arhquis
aktív tag
Na igen.
Egy igazán elvetemült User BÁRMIRE KÉPES, csak hogy ''menjen'' a gépe
Aztán ha már ég, meg füstöl, akkor mehet a telefon az infos rokonnak, hogy jajj, hát valami van, pedig nem is csináltam én semmi rosszat. Csak lefagyott a windóz, oszt elforgattam 180 fokkal a procit, hátha úgy majd nem fog lefagyni... -
Wolverine
félisten
Akkor sem jutott eszembe
De máskor is mondták már rám, hogy nem vagyok elég aberrált ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De most nem a sufnituningról van szó, hanem arról hogy eddig mindenkit arra biztattam én is, hogy ne féljen a PC-ről, mert ami valahova belemegy, az odavaló.... valahogy ez nekem eszembe se jutott, hogy USB-t az RJ45-re... talán mert az RJ45 eleve foglalt a net miatt, így nálam véletlenül sem fordulhat elő, mivel csak egy hálókari van a gépben, az alaplapi.
Ez a bill hogy müxik? Házibarkácsot én nem nagyon szeretem. Bár a VGA-m most úgy néz ki, nem ad más lehetőséget
Wolverine: belemegy ez, csak akarnod kell![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]Annyira nem akartam
Lehet, ez volt a baj? 
-
faster
nagyúr
-
Arhquis
aktív tag
Akkor sem jutott eszembe
De máskor is mondták már rám, hogy nem vagyok elég aberrált ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De most nem a sufnituningról van szó, hanem arról hogy eddig mindenkit arra biztattam én is, hogy ne féljen a PC-ről, mert ami valahova belemegy, az odavaló.... valahogy ez nekem eszembe se jutott, hogy USB-t az RJ45-re... talán mert az RJ45 eleve foglalt a net miatt, így nálam véletlenül sem fordulhat elő, mivel csak egy hálókari van a gépben, az alaplapi.
Ez a bill hogy müxik? Házibarkácsot én nem nagyon szeretem. Bár a VGA-m most úgy néz ki, nem ad más lehetőséget
[Szerkesztve]Én meg mindig azt mondtam, hogy ha kell valami szoljon nekem, és ne barmoljon bele. Én pl utálom más sz@rját takarítani

Amugy meg levágta a PS2 véget, meg a biller tövénél a vezetéket, és ráforrasztott két RJ45-ös dugaljat, meg vett egy 5 méteres egyenes kötésű kábelt. És a kábel az cserélhető, méretezhető
-
Dilikutya
félisten
Akkor sem jutott eszembe
[Szerkesztve] -
g4dg3t
senior tag
-
Arhquis
aktív tag
Nézd, itt van Esmein. Az ő billentyüzete pl pont, hogy RJ45-ös csatlakozóval van ellátva.
Igy kb 50 méterről is tud netezni
Kis házibarkács... -
Wolverine
félisten
-
Dilikutya
félisten
-
_Volkovy_
nagyúr
-
faster
nagyúr
Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 17
- (téma lezárva)
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Óra topik
- Június 18-án érkezik a Hell Let Loose: Vietnam PC-re és konzolokra
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Fotók, videók mobillal
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- 4000GB Gen4x4 NVMe SSD, 1 év gar 4TB!!!
- SZÉP! HP ZBOOK FURY 15 G7 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10850H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- GARANCIÁLIS LEMEZES PLAYSTATION 5 SLIM CFI-2116
- NAGYKER ÁR!Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 32/1TB Silver
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- MacBook Air 13 2022 M2 24GB/512SSD asztroszürke
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- 27% - Minisforum UM690L Slim Ryzen 9 6900HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD / 680M MiniPC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Uuuutálom a chat-et.

Lehet, ez volt a baj?
![[kép] [kép]](http://www.southwest.com.au/~jfuller/rj45/rj45c.jpg)