Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Aktív témák
-
TéKrys
senior tag
Ebédidőben beszalattam a kábeltévé szolgáltatóhoz (F*bernyet) mert nincs kb egy hete Privát Gold. Nem nézem, de ha már ki van fizetve akkor legyen

sose lehet tudni...
. Erre mondja a csajszi hogy szerintük van. A poén hogy mivel csak 10-11 óra után van ezért most le se lehet ellenőrizni. Mondtam neki nézzen utánna. Na erre kíváncsi leszek. A másik meg hogy +kérdeztem tervezi-e a kedves szolgáltató ilyen borsos árak mellett a Sport2 bevezetését. Erre a csajszi: A nemrég végzett felmérés szerint nincs rá igény. Gőzőm sincs milyen felmérésről beszélt, mi nem kaptunk semmilyen kérdőívet. De azt mondja lesz új csatorna: TV PAPRIKA 
mosolyogva visszakérdeztem, ''hogy micsoda'' Azt mondja a felmérés szerint erre van igény. De hogy ez milyen tipusú csatorna azt nem tudja. Hát én sem. Ismeri valaki ezt a csatornát??? Hát ez a F*bernyet!!! 

Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Arc Raiders
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- 3DMark 11 eredmények
- 30 TB fölé ugrott a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix 750W Gold / Beszámítás OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin x2 8GB Újszerű / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Erre mondja a csajszi hogy szerintük van. A poén hogy mivel csak 10-11 óra után van ezért most le se lehet ellenőrizni. Mondtam neki nézzen utánna. Na erre kíváncsi leszek. A másik meg hogy +kérdeztem tervezi-e a kedves szolgáltató ilyen borsos árak mellett a Sport2 bevezetését. Erre a csajszi: A nemrég végzett felmérés szerint nincs rá igény. Gőzőm sincs milyen felmérésről beszélt, mi nem kaptunk semmilyen kérdőívet. De azt mondja lesz új csatorna: TV PAPRIKA