- Google Pixel topik
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
Aktív témák
-
TéKrys
senior tag
Ebédidőben beszalattam a kábeltévé szolgáltatóhoz (F*bernyet) mert nincs kb egy hete Privát Gold. Nem nézem, de ha már ki van fizetve akkor legyen

sose lehet tudni...
. Erre mondja a csajszi hogy szerintük van. A poén hogy mivel csak 10-11 óra után van ezért most le se lehet ellenőrizni. Mondtam neki nézzen utánna. Na erre kíváncsi leszek. A másik meg hogy +kérdeztem tervezi-e a kedves szolgáltató ilyen borsos árak mellett a Sport2 bevezetését. Erre a csajszi: A nemrég végzett felmérés szerint nincs rá igény. Gőzőm sincs milyen felmérésről beszélt, mi nem kaptunk semmilyen kérdőívet. De azt mondja lesz új csatorna: TV PAPRIKA 
mosolyogva visszakérdeztem, ''hogy micsoda'' Azt mondja a felmérés szerint erre van igény. De hogy ez milyen tipusú csatorna azt nem tudja. Hát én sem. Ismeri valaki ezt a csatornát??? Hát ez a F*bernyet!!! 

Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Erre mondja a csajszi hogy szerintük van. A poén hogy mivel csak 10-11 óra után van ezért most le se lehet ellenőrizni. Mondtam neki nézzen utánna. Na erre kíváncsi leszek. A másik meg hogy +kérdeztem tervezi-e a kedves szolgáltató ilyen borsos árak mellett a Sport2 bevezetését. Erre a csajszi: A nemrég végzett felmérés szerint nincs rá igény. Gőzőm sincs milyen felmérésről beszélt, mi nem kaptunk semmilyen kérdőívet. De azt mondja lesz új csatorna: TV PAPRIKA