- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 17
- (téma lezárva)
- Garmin topik
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Információáradat a Pixel 11-es szériáról
-
1800 - 1701
4019 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
_az
senior tag
basszus lehet, hogy morzejeleket fog a gépem? ilyen jelek et hallok belőle kijönni... vagy halózok? (nem egér miatt!)
-
Shim
őstag
-
Bazsesz
őstag
Na aztán a celeront nagyon lehet tuningolni... tökmind1, mert 3000 felé nem megy, főleg nem 5V-on járatott ventivel felszerelt Titan bordával...
Amúgy hazajött, megbeszéltük a dolgokat, és ha minden igaz, jobb belátásra bírtam... Szal lehet, hogy holnap 1GB DDR büszke tulajdonosa leszek, de nem élem bele magam, mert addigra tuti elfogy... (Bár ha jól tudom ma mentek áruért, és holnap vihető a cucc...) -
Esmein
nagyúr
-
_az
senior tag
-
Shim
őstag
szeretem ha jól megírnak egy programot Bővebben: link
megnéztem a Penge 3-at és ritkasz.r film... történet nulla, színészek mintha a szomszédokból léptek volna elő olyan jól teszik a dolgukat, whislert az negyed órában meghalasztják, ami amúgy nem rossz hisz borzalmas monológot nyomott le (penge filmek során harmadszorra) hogy pengét a fiának tekinti és milyen régóta űzi az ipart. harci jelenetek amikkel legalább egy közepes akciófilmmé varázsolhatták volna ezt a förtelmet úgyszintén silányak, snipes néha rúg egyet ebben ki is merül az akrobatika. karakterek rosszul kidolgozottak, vicces fiút eltúlozták, happy kis vámpírölő szabadidőklub nagyon gyenge ötlet volt, inkább ne lettek volna, én örültem mikor ''drakula'' (ehhh) jól elkosárlabdázot velük...
ja és penge ruhája is iszonyat gáz (az előző részekhez képest pláne)
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
jaj
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
anaqer
veterán
-
Dilikutya
félisten
-
Chester
tag
Mér' piros a topic jelzője?

-
Esmein
nagyúr
-
Slayer Valor
őstag
-
Dilikutya
félisten
-
Esmein
nagyúr
Megyünk megdonálcba, akcijó : Fogadjunk, hogy MAXIMUM 60 mp alatt kiszolgáljuk, erre haver, '' Odamegyek és kérek egy 1 megás superpi-t.''
-
Dilikutya
félisten
-
rdi
veterán
Ó,istenem, ilyenkor komolyan gondolom, hogy el kéne bujdokolnom a világban, vagyis inkább a világból:
Bővebben: link

[Szerkesztve] -
_az
senior tag
a kutyám tavaly nyáron elvesztette az egyik labdáját egy kirándulás alkalmával egy ne mtúl messzi réten. ma muterral ugyanott járt és megtalálta a labdáját. ezt meg kellett osztanom.

-
Lord Zero
addikt
-
Bazsesz
őstag
F@sza.
Elmentünk anyámmal vásárolni. Felvettük a lóvét a ram-ra, bementünk az első boltba.
''Csókolom, 512-es 400MHz-es Kingston memória van még? Kellene kettő darab Sulinetre''
''Peched van, tíz perce vitték el az utolsó darabokat''
Darabja került volna 17900 forintba.
Felugrok a másik boltba, anyám addig megvár lennt, bemegyek
''Csókolom, 512-es 400MHz-es PQI RAM-ból van még kettő darab Sulinetre?''
''Igen, van még 6 darab, akár válogathatsz is''
''Rendben, nemsokára visszajövök anyámmal''
Lemegyek anyámhoz, mondom ott van PQI ram, 18100 forint darabja.
Anyám megkérdi, hogy ugyanolyan, mint ami itt volt. Mondom nem, de memória memória, a különbség csak tuningnál jön elő, de nem tudningolok.
Erre fel azt mondja, hogy nem vesszük meg, mert ''Ja, hogy jó a szar is, csakhogy ma vegyük meg, igaz?''
Az első boltba egy hónap múlva tudnának hozni Kingston memóriákat...
Hozzáteszem 200 forintot kellett volna belepótolnia, mert a keret megvolt rá (A nyakamon a szülinapom, kamatostól megadtam volna...). Úgy döntöttem inkább most nem veszek kormányt, várok vele két hónapot, és veszek akkor egy komolyabbat, a lóvét inkább memóriára akartam költeni.
Most itt állok csalódottan., pedig tökre beleéltem magam, hogy les egy kis többletmemória a gépembe... -
Integra
titán
-
TéKrys
senior tag
-
tildy
nagyúr
Milyen ernyőd van?Nekem Edel atlas.Basszus mit csinált ez?Full stall? vagy bespirál..Uhh bakker fáraszállás.
Ja már látom.
Nekem csak 2 méteren volt nova carbonnal egy féloldalas csukásom.(turbulens votl a leszálló) Hát kicsit fájtak utána a lábaim.
2mről hopp lepotty...
mikor feláltam remegtem....De csak ennyi bajom volt.
Emiatt kicsit jobban kedvelem inkább ezt a járgányt
Én ülök benne
[Szerkesztve] -
mbit
tag
melyik letöltő progi tud olyat pl.
ezeket a képeket akarom letölteni:
www.xxx.yy/image123
www.xxx.yy/image124
www.xxx.yy/image125
tehát a proginak megadnám, hogy ezeket szedje:
www.xxx.yy/image*
* egy maszk, a dosból ismert: minden karakter, ill bármilyen hosszú karaktersorozat
Van ilyen letöltő progi, ami megadott nevű fileokat szed? -
TéKrys
senior tag
-
Integra
titán
egy kis para:
egyik ejtőernyős srác így kommentálta:
Egy termik becsukhatta az ernyőjét ami még nem lenne baj, de befűződött a bal szárnyvég a zsinórok közé és így ahelyett hogy visszanyílt volna, elkezdett spirálozni lefelé. Spirálozás közben megpróbálja a faszi visszarendezni a rongyot eredménytelenül, majd kb.150m-en kidobta az mentőernyőjét... Egy ilyen spirálnál a 100km/órás kerületi sebesség is elérhető + jó néhány G..
Azért valószínűleg az én ernyőm nem így reagált volna erre, szerintem ez a fickó egy versenyernyővel repült... Nagy mákja volt.
De nem veszélyesebb mint a reggeli csúcs az M0-son..
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
jeges
senior tag
-
tildy
nagyúr
-
jeges
senior tag
-
Lord Zero
addikt
-
Lord Zero
addikt
-
mbit
tag
merre van den?
-
MarKoo
addikt
-
Racecam
nagyúr
Ez Bővebben: link nagyon fontos topik! Tulajdonképpen összefoglaló jellegű is. Mit gondolsz?

És persze akkor ez is! Bővebben: link
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
par honapja a javitsuk a topicban felvetettem, hogy jo lenne, ha nehany topic folyamatosan lathato lenne es erre azt a valaszt kaptam, hogy keszulofelben van, vagy tervbe van veve -- lehet, hogy ez az (lesz, ha elkeszul)?
mitobb, az elobb meg hibat is dobalt az oldal, sz'al lehet, hogy heggesztes alatt all
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Nah, medjek előadásra...
-
Dilikutya
félisten
Kalandor, anaqer: vigyázó szemetek VladimiRre vessétek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VladimirR
nagyúr
piacon asszem a ''ceges'' temak vannak pirossal jelolve, mint pl ez => Bővebben: link
Dilikutya: he?
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
-
anaqer
veterán
-
MarKoo
addikt
-
anaqer
veterán
-
MarKoo
addikt
-
Dilikutya
félisten
-
fokukac
nagyúr
az agyam eldurran. 2 hete regisztráltam magam a Jobline-on, és ma be akarok lépni, és nem tudok.
a jelszavamra emlékszem, de arra, hgoy milyen felhasznlónéven jelentkeztem be, na arra nem....
és ezek a hülyék nem írták oda a regisztrációs emiljükben sem...
nem hiszem el.... -
Bazsesz
őstag
-
Esmein
nagyúr
Úgy falhoz cseszem mostmár ezt a gépet, vagy valakit, hogy öröm lesz nézni.
-
Bazsesz
őstag
-
Esmein
nagyúr
-
Bazsesz
őstag
Egy gyors kérdés:
512MB Kingston PC3200 -> 18000 HUF
512MB PQI -> 19000 HUF.
Melyiket szeressem? A PQI-t nem ismerem, a Kingston-ról hallottam jókat.
Üdv: balu -
Esmein
nagyúr
-
TéKrys
senior tag
-
Esmein
nagyúr
Kivagdalt az msn folyamatos jelleggel, winreinstalltól kezdve minden megvolt már, de más nem potyog le msnről ugyanezen a hálón, úgyhogy leírtam a kártya mac címét és takk, adjál neki lemezvágó ollóval. Most kint van a falon v alakban meghajtva középtájt

ja és egyébként ezt a hálókarit úgy használtam, h faterom félretette mint selejt. Nekem meg jó lesz gondoltam, de most elkezdett szórakázni mióta nekiszaladt fém ventiráccsal az oldalának egy pci slotokra támasztott vantec tornado és megjutalmazott egy hálózati kábel nincs bedugva-val. Kicsit rövidre zártam
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
Arhquis
aktív tag
Szervezek szegedi össznépi PH!-s Mistral oldalbavizelést!
Mivel kamerák vannak, ezért csukjás pulcsi, és I HATE MISTRAL felirat kötelező.
Előtte sörözés, hogy legyen mivel tüzet oltani.
Esetleg egy-két porto rum, hogy marjon is
-
Arhquis
aktív tag
-
Dilikutya
félisten
Realtek.... egyik haverom azt mondta, az enyémet mutogatni kéne pénzért.... ugyanis a régi gépemben az ADSL egy Realtek hálókarira érkezett. És működő kártya
Mig a srác nem sok ilyet látott, szegény 
Egyetlen bibi volt vele, beszereléskor bár a Windows felismerte, de működni nem volt hajlandó. Átrakva másik PCI slotba, tökéletesen ment...
-
Arhquis
aktív tag
-
anaqer
veterán
-
Esmein
nagyúr
Na összehajtogattam egy 8139-est. Teleszaladt vele a tököm kicsit.
-
Arhquis
aktív tag
-
anaqer
veterán
-
Arhquis
aktív tag
Gyerekek!
Ki kéne találni a puzzle processzort.
Bemész a boldba, és darabokban kéne megvenni.
Te vennéd bele az MMX-et, SSE-t, ilyeneket.
Ha neked 512 cache kell bele, annyit veszel.
Ha meg nem kell az összes láb, akkor azokat bele se rakod
-
Arhquis
aktív tag
-
erdeya
senior tag
-
jeges
senior tag
-
PeliScan
addikt
Nem tenné meg vki az aláírásomban lévő szívélyes kérést?

-
anaqer
veterán
''Ha valaki annyira gerinctelen, hogy hátulról jön mint a fodrász azzal csak a saját gerinctelenségét bizonyítja be.''
Nnna.
Ezt ha jól emlékszem, itt láttam valahol aláírásban.
De már legalább egy éve (inkább másfél).
Google nem talált semmit ''jön mint a fodrász''-ra.
Valakinek nem ismerős esetleg...?
-
Dominator
aktív tag
-
Dominator
aktív tag
na ez a nem egyszerű ---> zőcség
-
tildy
nagyúr
Ma voltam tesztíráson.Linuxos rész nagyon ment, az adatbazisos nem annyira.
Nem tudtam pl mi a SQL DML, DCL.
AZtan most láttam googleben, hoyg tuom én mi ez , csak nem ismertem ilyen néven...(insert, update, delete, stb.)![[kép] [kép]](http://web.pr.hu/tothmihaly/smiley/bolond.gif)
Egyébként péntektől melózom.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
magyar cég nyert díjat a cebiten
Bővebben: link -
Tithian
őstag
Tehát ''államilag elismert, eredményes nyelvvizsgát tett''.
A másik részét egy hónap múlva adták ki, ez a fél pedig magában is érvényes lett volna.
Bővebben: link -
Tithian
őstag
A tapasztalatom:
Van középfokúm (1997) és felsőfokúm (2003) is Pitmanból, 'C'-t egyszer sem kaptam, hanem adtak egy A-t és egy B-t, pedig mindkétszer C-re mentem (ráadásul majdnem egy napon volt a két vizsgarész).
A díjat mindkétszer két részben kellett befizetni. Mivel legutoljára (is) két egymástól független bizonyítványt és oklevelet kaptam, ráadásul néhány hét különbséggel az A-t és a B-t, azt tartom logikusnak, hogy külön is érvényesek. A bizonyítványszámuk is különböző és mindkettő államilag elismert, ez is a sejtésemet látszik igazolni. Mivel a középfokút még olyan rendszerben tettem, le, ahol 65% felett középfok és slussz, a felsőfokú vizsgán pedig 60%-tól megvan és kész, nem tudom, hogy lehet-e eltérő szintet kapni egy vizsgán, de valószínűnek tartom.
Legutoljára Volkovy (nagyúr) fórumtárs ment Pitman középfokra, ő lehet, hogy tudja a választ.
Mindjárt postolok egy példaképet, hogy érthetőbb legyen, mit beszélek össze.
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
-
Bazsesz
őstag
-
Lord Zero
addikt
-
erdeya
senior tag
Aktív témák
-
1800 - 1701
4019 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 17
- (téma lezárva)
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- Dell OptiPlex GX520 SFF,Pentium D 820,512 MB DDR2 félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 64GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 700W
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/634.gif)