Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
Nekem van egy nagylátós Tokina zoomom APS-C-re. Azzal pl. elégedett vagyok. Most, 3 évesek az obijaim. A 17-55 tele van porral, a 100-400 is poros belülről, A Tokina 11-16 és a Canon 100 makro (non-L) az amibe egyáltalán nem tudott beférkőzni. Igaz, nem kényeztetem el őket, de azért most már felvettem a palettára az igények közé: minél jobb szigetelés. Ajánlom neked is a szempontot.
A két zoom kiporoltatás szakszervízbe utaztatási költségekkel stb... biztos lesz egy 100-as. Úgyhogy még alszom rá párat, és jól lebeszélem magam. Képen nem sokat számít, de ha el akarom adni őket, már gázos lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OpenMediaVault
- Autós topik
- Indul a ChatGPT Health
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest