Hirdetés
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Nálam a gyengébb azt akarta jelenteni, hogy összességében gyengébb. Tehát ha optikailag megközelítőleg ugyanolyan a két üveg akkor is ha az egyik lassabb mint a másik akkor nyilvánvalóan a lassabb a gyengébb. Amúgy nem látom olyan brutálisan jobb optikai tulajdonságokkal felvértezve az 50-135. Félre ne érts nem azt akarom mondani, hogy rosszabb, de nem is látom jobbnak inkább 50/50. Mint ahogy ez felső kategóriába szokott lenni. De a videó alapján és a photozone.de teszt alapján ezt nem mondom egy gyors obinak az árához mérten.
Amúgy nem vagyok elfogul a Pentax ellen, sőt. Nagyon is szeretem ezt a vázat, eddig akárki megfogta ilyn Canon xxxD után azt mondta, hogy "csudi egy cucc". Akkor én emlékeztem esetleg rosszul, de mintha a Nikon/Canon párosra jobb zajtesztre emlékeznék, a Sony-nál meg egálra. A 4/3 nekem nem jön szóba szóval azt nem számoltam konkurenciának (utólag is bocs az Oly tulajoktól, nem akarom bántani a rendszert
, jó az csak nekem nem gyere be.) De azt hiszem ott volt a "kicsit" jelző és utána az, hogy ettől eltekintve etalon. És még mindig jónak tartom, de szerintem az obikínálattal és úgy az összes obijával csinálhatna valamit a Pentax. Mondjuk kicserélhetné komplett, olyan összeszedettséggel és átgondoltsággal mit ahogy a K10D megtervezte, valamint az nem utolsó, hogy kicsit normálisabb áron is adhatná azokat, mint ahogy a K10D volt és most a K-x is best buy kategórián belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Óra topik
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, jó az csak nekem nem gyere be.) De azt hiszem ott volt a "kicsit" jelző és utána az, hogy ettől eltekintve etalon. És még mindig jónak tartom, de szerintem az obikínálattal és úgy az összes obijával csinálhatna valamit a Pentax. Mondjuk kicserélhetné komplett, olyan összeszedettséggel és átgondoltsággal mit ahogy a K10D megtervezte, valamint az nem utolsó, hogy kicsit normálisabb áron is adhatná azokat, mint ahogy a K10D volt és most a K-x is best buy kategórián belül.