Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoebe326
csendes tag
Sziasztok,
segitsegre, velemenyekre lenne szuksegem azoktol akik mar hasznaltak a kovetkezo objektiveket:
TAMRON AF 70-200/2,8 DI LD IF NIKON
SIGMA 70-200/2,8II APO EX DG NIKON HSM
NIKKOR AF 80-200/2,8 DNikon D90em van, jelenleg egy 18-105os obival, amit nagyon szeretek. Ezzel az obival vettem egy eve es azota volt idom es lehetoseg arra hogy jobban kitapasztaljam mire hasznalom, mi az amit szeretek fotozni. Leginkabb lesi portrekat szeretek csinalni, de pl mozgo allatokat is szeretek fenykepezni. Ehhez szvsz hianyzik a 105 feletti resz es a fenyero.. Sajnos a NIKKOR 70-200 2,8 VR- re nem futja a keret, ugyhogy a tobbi fent emlitett obi kozul szeretnek beruhazni egyre. Mar olvastam 1-2 tesztet, meg kerdezgettem 1-2 ismerost is, de szeretnem ha ti is megosztanatok a tapasztalataitokat, hogy jol tudjak donteni. Eddig a Tamronrol azt mondtak hogy lassu az AF-je es a sigmatol meg ugy altalanosan felek hogy fokuszhibas.. vagy az nem mindegyik modellre/sorozatra igaz, hogy sok a hibas peldany?
Elore is koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Arany János - Kapcsos könyv
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest