Hirdetés
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
válasz
eastsider
üzenetére
Jah ééétem, hogy mire gondoltál
. Nah ezért mondtam, hogy lehet kavarom egy kicsit a témát, mert nem vagyok otthon Nikon obikba, csak tudtam, hogy van valami
.Jelenleg nagyon hajlok a Sigma 24-70 felé:
3 év gar, kalibrálható, 70-es vég, jobb minőség építés és rajzolat terén is, elméletileg valamiféle jobb leképzése van mert ott a macro mögötte, de ez szinte semmi sem nyom a latba.
Ami nem tetszik, több mint 40k a különbség (145k) és 24-es kezdő.
17-50 Tamron:
17-es kezdő, olcsóbb most akciósan 95k. Beférne mellé esetleg egy olcsóbb tele mondjuk Tamron 70-300.
Elméletileg rosszabb rajz és pontatlanabb fókusz (jobban le kell tesztelni) és még nem is kalibrálható, 1 év gari. Viszont, ha ezt veszem nem vennék sztem később sem 10-20-at (már minek, annyit nem használok nagylátót) inkább a 70/2.4-et vagy egy Sigma 105/2.8-at.És sztem az a pancake igen jól is szerepelt
[link]. ezután a teszt után csábultam el
. Mondjuk minden pancake obi igen jól muzsikál csak kicsit borsos az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Nah ezért mondtam, hogy lehet kavarom egy kicsit a témát, mert nem vagyok otthon Nikon obikba, csak tudtam, hogy van valami
.