- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Mobil flották
- 10 hasznos trükk Xiaomi / Redmi / Poco telefonokhoz
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzant
addikt
Nézd meg ezt: [link]
Ez 105-ös fizikai gy. távon készült az pentax 50-200-as obival és dcr150-el, F9, kézből, de lehet hogy épp sárban feküdve
Azért a dcr250-nek nagyobb a nagyítása, de az emberfia nem 1:1-ben makrózik folyamatosan, és a makróobival is igen kicsi a mélységélesség. Úgy tapasztaltam hogy F9-11 fölé már nem is érdemes menni számottevően nem lesz nagyobb a mélységélesség, pláne ahhoz képest, hogy megemelkedik a záridő. Meglátod, szerintem megjön a tavasz adj neki még esélyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért a dcr250-nek nagyobb a nagyítása, de az emberfia nem 1:1-ben makrózik folyamatosan, és a makróobival is igen kicsi a mélységélesség. Úgy tapasztaltam hogy F9-11 fölé már nem is érdemes menni számottevően nem lesz nagyobb a mélységélesség, pláne ahhoz képest, hogy megemelkedik a záridő. Meglátod, szerintem megjön a tavasz adj neki még esélyt.