Hirdetés
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duni84
aktív tag
válasz
zoomon
üzenetére
milyen fókuszproblémákkal van tele a net? (telefonon most nem állok neki keresgélni). csak azért kérdem, mert én pl elégedett sigma art felhasználó vagyok. és pl az 50 ART mellett tényleg soha többé nem volt viszketés, hogy az 50L 1.2 kerüljön a táskába. el is adtam évekkel ezelőtt. amúgy a dokkolóval ismerkedtem egy picit, majd nettó fél órával később elmúlt a "front focus"-ossága. perpill még van egy 20 art, ami szintén állandó utitárs (itt felesleges fókusz problémákról beszélni). az elérhető lehetőségek közül 50mm-en eszembe nem jutna bármelyik canon-t venni a sigma helyett. 85-ről még nem tudok nyilatkozni, mert nem próbáltam a sigma art-ot, de ott pl az 1.2L elég "lomha" fókusz sebességben a többi obihoz képest. az 1.8 meg okkal olcsóbb (és ár/érték bajnok ezen a gyújtó távolságon) .... de kizárni a sigma art obikat nettó hülyeség lenne
próbáld ki valahol, ahol pl üzletben megengedik, hogy felcsattintsd a gépre. én az első art vásárlásnál pl nem voltam rest kipróbálni az üzletben (és üzlet előtt az utcán/téren), hogy van-e bármi nyűgje, mielőtt kipróbáltam, mert az art széria előtti obijaikkal akadtak gondjaim szép számmal 
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
próbáld ki valahol, ahol pl üzletben megengedik, hogy felcsattintsd a gépre. én az első art vásárlásnál pl nem voltam rest kipróbálni az üzletben (és üzlet előtt az utcán/téren), hogy van-e bármi nyűgje, mielőtt kipróbáltam, mert az art széria előtti obijaikkal akadtak gondjaim szép számmal