Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
válasz
aleister
üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Igen, én is sok jót hallottam már a Tamron 90 f2.8-ról. Hol érdemes nézegetni egyébként használtan objektíveket? Jelenleg itt PH-n nem találtam ilyet, illetve egy volt de az drága.
Egyébként ez milyen lehet: Nikon AF-S 40mm f/2.8G DX Micro ?
Rovarfotózásra biztos kevés, de lehet, hogy ha kompromisszumot kötök akkor jó lehet ha már úgy is fix objektívet szeretnék. Még a Nikon AF-S DX 35mm f/1.8 G-t néztem viszont akkor talán annyival jobb a másik, hogy makróra is használhatom, bár az utóbbinak nagyobb a látószög. Egyébként ezekkel a fix objektívekkel meddig lehet elmenni, mire képesek? Portré illetve tájfotózára is alkalmasak vagy inkább általános objektívnek számítanak? Igazából olyan 60 körül szerettem volna vásárolni valamit, de ha találok jó áron használt Tamron 90/f2.8-at akkor lehet, hogy kicsit többet hozzáteszek, régóta vágyok már rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest