Hirdetés
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
_seth_
üzenetére
ha 5d2-n gondolkozol akkor én a helyedben elgondolkoznék inkább egy 6d-n, használtan nem nagy különbség van árban.
persze az 5d2 is jó gép, és a 6d nem is mindenben jobb nála, de mielőtt én a 6d-t vettem én is ezen agyaltam és végül 6d lett belőle és egyáltalán nem bántam meg. persze hozzátartozik hogy 5d2-ből alig volt akkoriban kevés expos megkímélt darab eladósorban, főleg munkagépeket árultak, 6d-ből több volt a hobbigép meg a kevésexpós.
plusz ha valóban jön most tavasszal a 6d2 ahogy rebesgetik és lentebb nyomja a 6d használt árát, akkor nagyon jó vételek lesznek
jó dolog a fullframe, nekem nagyon bejött, amikor haverom vett nikon d700-at és rajta volt az 50-es obi, ahogy belenéztem a keresőbe az első szavam egy hosszú "baaaaaaaazmeg" volt
3 napra rá már bújtam az apróhirdetéseket 5d2 meg 6d után kutatva. 
úgyhogy témánál maradva ha egy 70-200-at ha ezek elé raksz akkor marha jó képminőséget kapsz, és ugye a non-is f4 canon használtan 120-140 környékén megy, de ott a tamron f2.8-asa is szinte azonos áron, mindkettőnek nagyon szép képe van nyitva is és az a 70-es kezdő sem rossz.
a 24-105-höz képest meg csak a 24-70-ek fognak előrelépést biztosítani sokkal több pénzért, ha kell egy általános átfogás.
és egyáltalán nem olyan rossz a 24-105 mint sokan mondják, főleg ha még a használtpiaci árát is hozzávesszük. pl én akitől vettem a 24-105-ömet az 24-70 f2.8 első verziójára cserélte le, és kérdeztem tőle hogy mennyivel jobb? mondta hogy kb semmivel de szebben mos és neki az prioritás. nem mentünk bele részletekbe de gondolom tudta hogy mit csinál.egy 24-105 + 70-200 kombóval meg már egész jól elvan az ember egyébként (persze ez is erősen felhasználás függő, nekem egy fényerős 50-es vagy 85-ös hiányzott melléjük csak hogy "művészkedhessek" a doffal
meg egy halszem
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Indul a ChatGPT Health
- Sí, sielés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Cyberpunk 2077
- Milyen autót vegyek?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

3 napra rá már bújtam az apróhirdetéseket 5d2 meg 6d után kutatva. 
)