Hirdetés
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
*Ropi*
üzenetére
és melyik az a cég? Mert én amikor megvettem a csoda samsungot akkor 4. nap beszart a tápja, és nekünk kellett elvinni a szervízbe. És nem noname webshopból vettem... Én még ilyenről nem hallottam hogy Magyarországon házhoz jönnének, de lehet hogy én vagyok a tájékozatlan.Ettől függetlenül még gáz az, hogyha veszel egy vadiúj terméket akkor sokadjára is vissza kell vinned. Pl Adidas cipőmet még sosem kellett vissza vinnem. Múltkor vettem egy Pumát, mert nem találtam olyan színben meg fazonban más márkát, havonta kellett visszavinnem, mígnem megelégeltem az egészet és vettem egy New Balancet. Mondanom sem kell hogy soha többet nem veszek pumát

De ez elég off, szóval bocsánat érte
Új hozzászólás Aktív témák
- BIOS topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Medence topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és melyik az a cég? Mert én amikor megvettem a csoda samsungot akkor 4. nap beszart a tápja, és nekünk kellett elvinni a szervízbe. És nem noname webshopból vettem... Én még ilyenről nem hallottam hogy Magyarországon házhoz jönnének, de lehet hogy én vagyok a tájékozatlan.