- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz
psycroptic
üzenetére
"EU-n belüli feladás esetén nincs áfa és vám fizetési kötelezettség."
Ott meg fizethetjük a szállítási költséget, mert nem szokásuk ingyen postázni, valamint a termék is drágább, valamint mindkettőben benne van a rizikó, hogy szállításnál sérül, vagy eleve hibás terméket kapunk.
Persze ki lehet fogni a jót, én is angoloktól hozattam az egyik obim, de a szállítás nem volt olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze ki lehet fogni a jót, én is angoloktól hozattam az egyik obim, de a szállítás nem volt olcsó.