Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Dobjátok a padlóla, le!
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
Értem. ha gondolod odaadom neked 8ezerért. (ezt értem arra hogy nem adom el. így is itt van 20éve
) mindkét védősapkája, bőrtokja megvan, szép állapotban(azóta pár karcot felfedeztem, de szerintem nehéz lenne jobbat találni. de ne sértődj meg ha ez ilyen marketingesen hangzott. csak gondoltam megkérdem. köszönöm segtséged.
egyébként exa-gépek miért jók(bocsi a bugyuta kérdésért
)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) mindkét védősapkája, bőrtokja megvan, szép állapotban(azóta pár karcot felfedeztem, de szerintem nehéz lenne jobbat találni. de ne sértődj meg ha ez ilyen marketingesen hangzott. csak gondoltam megkérdem. köszönöm segtséged.
)