Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
-
Kleroo
veterán
Értem. ha gondolod odaadom neked 8ezerért. (ezt értem arra hogy nem adom el. így is itt van 20éve
) mindkét védősapkája, bőrtokja megvan, szép állapotban(azóta pár karcot felfedeztem, de szerintem nehéz lenne jobbat találni. de ne sértődj meg ha ez ilyen marketingesen hangzott. csak gondoltam megkérdem. köszönöm segtséged.
egyébként exa-gépek miért jók(bocsi a bugyuta kérdésért
) -
Kleroo
veterán
sziasztok! nem tudom mennyire vágtémába, de van egy Carl Zeiss Jena 4/20 minimum 25éves optikám, amit még nagypapámtól "örököltem" én el szeretném adni, hátha valakinek jool jön, csak nem tudom mennyit ér,. (új állapotban van)
még google-n sem tudom megtalálni hogy mi ez
http://prohardver.hu/apro/carl_zeiss_optika_p3d-2_fenykepezo/hsz_1-50.html
itt egy link ahol árulom. valaki segítene? nagyon köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ez az az objektív