Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spanyoll

    addikt

    Ú de sokan írtatok :D Nos az a helyzet, hogy mivel zoomos obi kéne, ezért akarom lecserélni a 35ös fixem és kéne egy zoomos, de ezt már fentebb írtam.
    A 18-105-el csak az a bajom, hogy a végén már igencsak hiányozna a fényerő, amit oké, hogy kompenzál a VR, de nem minden esetben örülnék a nagyobb záridőnek.
    A probléma ott kezdődik, hogy egyszerre sok mindent szeretnék kevesebb pénzből, ami tudom, hogy nem megoldható. HA lehetne egy szupernagylátó ennyiért, annak örülnék, mert megoldanám a telét kölcsönobiból, amikor kéne.
    Ergo vagy egy szupernagylátó kéne, valami 12-24 kategória (persze az sajna ennyiből nincs meg), vagy egy akármi. A 2.8as fényerő pedig kéne eléggé na.
    A másik opció, ami miatt kérdeztem, az a tele ami fontos lenne. Szeretek hobbiszinten természetfotózni, meg néha nem ártana olyan kivágásokhoz, amikhez nem fogok odarohanni a 35ösömmel. 55-200tól ezért is ódzkodok, mert na.
    A lényeg, hogy inkább veszek egy komolyabb obit és ráspórolok, mint vegyek egy középkategóriás sigmát amit később megbánok :)

    "Super perfundo on the early eve of your day."

Új hozzászólás Aktív témák