- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Aktív témák
-
Csepy
őstag
Kicsit leporolnám ezt az ''ősrégi'' topicot, ész egyúttal megkérdezném, nem lenne valakinek kedve pH! talit rendezni pécsett?!
Regards: Csepy -
Nowhereman
őstag
válasz
CsendPenge #614 üzenetére
Jó, majd megpróbálok addig talpra állni!
-
Ye_Nő
tag
válasz
Dalai Láma #626 üzenetére
Kedves Dalai Láma, íme a topic, a címe: Süssük meg!
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=18010[/L] -
Dalai Láma
őstag
válasz
CsendPenge #624 üzenetére
Én kerestem azt a topicot, de nem találtam. Milyen néven indítottad? Nem is szóltak hozzá? Nekem lenne kedvem egyet szalonnázni, még most a nyár végén, ilyenkor nem hiszem, hogy sokan nyaralnának.
-
launcser
senior tag
válasz
CsendPenge #624 üzenetére
külgyetek már postán nekem is meg ilyenek :)
jó sültszali -
CsendPenge
őstag
válasz
Dalai Láma #621 üzenetére
Nem, nem maradtál le semmiről. Csak éppen hiába indítottam egy topicot neki, nem lett sok eredménye. Asszem az lesz, hogy valamikor hirtelen rátelefonálok mindenkire, oszt hajrá kifele! :))
-
Dalai Láma
őstag
válasz
CsendPenge #614 üzenetére
Drake: Azt a nagy szalonnát mikor fogjuk elfogyasztani egy következő tali formájában? Vagy lemaradtam volna valamiről?
-
guess.who
senior tag
válasz
CsendPenge #613 üzenetére
Könnyű mindig mindent a kisebbre fogni!! :t :P
-
_George
senior tag
válasz
CsendPenge #613 üzenetére
semmi gond! csak gondoltam szolko, még mielőtt valaki rosszul értené....
Ye_Nő! a sört még megdumáljuk.... :) -
CsendPenge
őstag
válasz
Nowhereman #598 üzenetére
Majd a következő! De azzal tuti, hogy asztal alá küldelek! :DD
-
CsendPenge
őstag
válasz
launcser #607 üzenetére
Képzelődött a nénikéd! :) Amit elküldtem txt-t, abban a következő sor volt:
''Pcdv0026.jpg-Zsoltee,Dalai Láma, NoWhereMan, Den (azt az ásványvizet meg ki fogom retusáálni!)''
A biztonság kedvéért linkelem a képet, amiről szvsz szó van:
[L]http://kep.tar.hu/ye_no_ph/index.phtml?aid=27575999&pid=2642079&beginnum=12[/L]
Tény, Zsoltee-t, és Sz_George-ot én kevertem össze (de már a talin is), ezért szeretnék elnézést kérni tőlük. Bocsi. -
Ye_Nő
tag
Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy végre-valahára megtörtént a találkozón készült képek feliratozása, CsendPenge alias Drake hathatós segítségével! :)
[L]http://kep.tar.hu/ye_no_ph/index.phtml?aid=27575999[/L]
(Mivel még mindig nem bugfixed edition:DDD, kérek minden kedves résztvevőt, hogy ha bárminemű hibát észlel a feliratokban, úgy szíveskedjen megörvendeztetni egy e-maillel, hogy mihamarabb korrigálni tudjam!Segítségeteket előre is köszönöm!) -
launcser
senior tag
válasz
Nowhereman #598 üzenetére
hagyományos pörkölt
drake eredeti pécsi perkeltet mutatott be ami mindenkinek tetszett :)
a cél ugyanaz volt: ízleni, éhséget csillapytani minél jobb ízzel
inkább szervezzen penge még valamit, ugyis unom magam :) -
Nowhereman
őstag
válasz
CsendPenge #596 üzenetére
Röviden kifejteném: A pörkölt a legtöbbhelyen Nem soványhusbol késztül, hanem kissé zsirosból, általában kissé odakapatják az alját, nem pedig kuktában párolt puhaságura főzik. Az alapja pedig nem egy jó kis hagymás massza, hanem üveges zsír. Az egész elfogyasztásához komoly mennyiségű köret kell. Elenben Penge pörije nyugodtan mehetne brüsszelbe meggyőzni a kukacoskodó hülyéket, hogy a pöri teljesen egészséges eurokom,patibilis kaja! /mert azok a marhák már a taljánoknak is meg akarták mondani, hogy készül a pizza!/
:C -
_George
senior tag
válasz
CsendPenge #596 üzenetére
Most már én sem értem,h NowhereMan miről beszél! jo lenne ha elmondaná mert engem is kiváncsivá tett :F
-
CsendPenge
őstag
válasz
Nowhereman #595 üzenetére
Ezt a ''megujhodást'' lécci fejtsd már ki bővebben, mert nem értem, hogy mi volt a gond. Tény, hogy -ezt mondtam már- én kicsit szárazra vágom és főzöm a húst. Ezen persze igyexek javítani, de a jó életbe' nem fogok centis zsírral a tetején végezni. Szóval?
-
launcser
senior tag
a zipes linkek kb 100 hozzászolással előbbről nem működnek, tar törölte az egész oldalamról az összesmindent
csak szólok
jenő cuccát meg ma még kiegészítem vagy mi -
Den
veterán
válasz
CsendPenge #588 üzenetére
a száraz hús jó, én azt szeretem, több zsír vagy olaj kell, a pörkölt már csak zsíros étel, ez van :)
-
CsendPenge
őstag
válasz
Nowhereman #587 üzenetére
De kisajnáltam vazze! :))
Na, viccen kívül, a sok olajat/zsírt én soha nem szerettem, azzan óvatosan szoktam bánni. Egyébként -mint mondtam is- egy régi hibám, amit jó ideje próbálok korrigálni, hogy nagyon szárazra vágom és főzöm a húst. Jövő nyár még messze van, addig majd javítok a technikámon! :P -
Nowhereman
őstag
válasz
CsendPenge #566 üzenetére
Csak azt nem mondod, hogy a husbol nem sajnáltad ki a jo cupákos, fagyus részeket ala mangalica?
Egyébbként nem sirom vissza azokat az idöket, egésznapos aratásokkal, fiatalkori ''meghasadt a szive'' esetekkel, mégha a nök akkkoriban nem tartották a randevun valo megjelenéskor kötelezö viseletnek a 30MFt-s aszfaltyachtot... -
Padre
tag
Mi meg a cimbikkel holnap áthelyezzük a központunkat a Balatonpartra. Pécs kicsit messze lesz, de egy hét azért jó nélküle :)
-
localhost
Közösségépítő
Reszkess Pécs, mert JÖVÖK!!!!!
Családommal 3 nap múlva Pécsre megyek (& Orfű) nyaralni!
:O
:U -
Ye_Nő
tag
//OFF
Na, ezt hogy csináltam? Pedig most nem is voltam türelmetlen!:(((
//OFF -
launcser
senior tag
ha nincs még akkor én csütörtökön elintézem talán ha lesz időm meg minden
jenő? :) -
Ye_Nő
tag
válasz
CsendPenge #568 üzenetére
Sőt, még én is:U
-
Padre
tag
Dalai szerint az úton <----<----Jobbra<----<---- kell fordúlni.
Szerencsére nem hallgattunk rá! :)) -
zsoltee10
addikt
És persze a tali nagyon jó volt, a pöri is finom volt. Rám legközelebb is lehet számítani. :)
-
CsendPenge
őstag
válasz
Nowhereman #562 üzenetére
''No hát a magyar konyhának is kell európanizálódni - kevesebb zsír meg minden...''
Bizony tévedsz! Az egy régi és sajnálatos (meg szerintem gusztustalan) tévedés, hogy az a jó pörkölt/húsleves aminek a tetején centi vastag zsír van. Ennek oka (tipp) szvsz az lehet, hogy régen nagy szükség volt a tápláló ételekre, a kemény fizikai munka miatt. A zsír az egyik leggazdagabb energiaforrás bizonyos szempontból. Egyébként majdnem fél kiló zsírt tettem bele, szóval nem volt az olyan kevés, csak aki ügyes, az szépen ''elfőzi'' a zsírt, úgy, hogy ne lehessen észre venni. -
Ye_Nő
tag
Bocs, szóval a PCDV0007.JPG nevű képen, ami az 1. oszlopban második, a 2. sorban az első, a felkerült képek között pedig ötödik. ;]
-
Ye_Nő
tag
Drága róland, a dicséret LAUNCSA' TESTVÉRt illeti, ő volt az esetek java részében a fotográfus, valamint ő tette közzé nagybecsű munkáit még a galéria elkészüte előtt.
A magyarázó szövegeket illetően... a legnagyobb gond az időhiány. Ma egész nap szívtam a melóban, bár nem vagyok olyan agybeteg, mint 2 nappal ezelőtt, de alig-alig volt időm még a PH!-ra is.
Azért mindenképp megpróbálok valamit összehozni.:)
Azt fejből tudom, hogy a 7. képen BobMaster(balra) és Csendpenge(jobbra) kevergetik az állványon függeszkedő bográcsban lévő pörkölt-kezdeményt (utóbbi objektum aránylag középen, lent).:P -
Nowhereman
őstag
válasz
CsendPenge #528 üzenetére
Csatlakozom hozzád: én is elégedetlen voltam a pörkölttel, de úgy vettem, hogy egy új fogalmat vezettél be pörkölt címen. No hát a magyar konyhának is kell európanizálódni - kevesebb zsír meg minden...
De az igazánütős aznap este Atus ''bor''-a volt. Szárazabb mint az Atacma homokja, a savassága pedig valahol az akumlátor és a királyvíz között volt/valamivel a kireályvízhez közelebb/!:C -
Ye_Nő
tag
[L]http://kep.tar.hu/ye_no_ph/index.phtml?aid=27575999&beginnum=0[/L]
-
_George
senior tag
válasz
CsendPenge #531 üzenetére
Azt a szalonnasütést még a nyáron, kéne felőlem OK!
-
CsendPenge
őstag
válasz
Dalai Láma #551 üzenetére
Szalonna van még! :)) Csak éppen a köv. taliról ne maradj le... :P
-
_George
senior tag
válasz
badbrother #512 üzenetére
a 90... es számokról nem is beszélve, meg az állatvédökkel történt hosszas beszélgetés, hogy most mit is kellene csinálni a rágcsálóval!
-
Dalai Láma
őstag
OFF: emiatt a Palik idézet miatt egy pillanatra azt hittem, hogy az F1 topicban vagyok!
On: Atus kocsija felfelé még bírt menni, a lefelé viszont rázósabb volt. 4 nagy ember egy kis bogárban. Az úton minden kis követ éreztem a talpam alatt, úgy, hogy alattam volt a kicsi kocsi alja is. Szóval durva volt. De köszönet Atusnak a szállításért. -
Dalai Láma
őstag
válasz
CsendPenge #549 üzenetére
Én viszont mélyen alulteljesítettem magamat sörivásban. Miután a négy rendelt G..seremből egyet sikerült meginnom, a többi 3 eltűnt - valakik gyomrában. De nem bánom. Egy D...ert még lenyomtam, aztán már csak a F..ta maradt, a sört most nem kívántam. Viszont ahányszor arra a jó szalonnára gondolok, megindul a nyáltermelődésem. Huhh, nagyon finom volt kenyéren.
-
_George
senior tag
válasz
CsendPenge #495 üzenetére
Jaaaj De Kegyetlen... (Palik) Ezt még Palik is megirigyelhetné, szerintem jo volt csak a kaja egy kicsit kevés volt(a pörkölt)! De egyébként a hely nagyon franko volt, még Atus is fel tudott jönni! :))) :C gratula a szervezésnek!
-
CsendPenge
őstag
válasz
Satan-Claus #548 üzenetére
''Nem a sz@rt nem ismertél személyesen. Vácott is találkoztunk már, csak te akkor másik klikkben dumcsiztál, amíg este nyolckor el nem kezdett fütyülni a terepszínű piszama, meg a ''Trainspotting'' feliratú hálósipka...
Még arra is emlékszem, hogy másnap lekésted az előadások felét, mert nem tudtad elég kackiásra pödörni a bajuszod, és el kellett menned az erdőbe szarvasfaggyút szerezni...''
Vazze, aszittem besz*rok a röhögéstől! :))
Na jó, igazad van.
Egyébként a 9 (vagy 10 ;] Egyébként a szalonnának tuti, hogy volt benne szerepe... :t -
Satan-Claus
senior tag
válasz
Nem a sz@rt nem ismertél személyesen. Vácott is találkoztunk már, csak te akkor másik klikkben dumcsiztál, amíg este nyolckor el nem kezdett fütyülni a terepszínű piszama, meg a ''Trainspotting'' feliratú hálósipka...:)
A tali tényleg nagyon jó volt. Öszintén szólva nem hittem volna magamról, hogy meg tudok inni úgy 9 (vagy tíz, egy nem bizonyítható :) -
sebela
aktív tag
Addig jó amíg nem télen mentek a titkos kulcsosházhoz (egyébként ha jól sejtem Fehérkúton voltatok).A bent lévó kandalló okádja a füstöt ezért rendzeressen vízzel kell öntözni a tetejét (ezzel nem akarok arra célozni, hogy esetleg télen is el kellene jönni ide:DDD).
-
KovacsUr
addikt
Csak zipben vannak? Csináljon már valaki egy galériát :)
-
Dalai Láma
őstag
Na nekem is sikerült kipihennem magam, délig aludtam. Már nem sokat tudok hozzátenni az eddig leírtakhoz, tényleg jó volt. A pörkölt is, mert valami csoda folytán nekem is jutott egy tányérnyi valahonnan. A szalonnázás is jó volt.
Hazaértem, és az ebéd sülthús volt, ma pedig a változatosság kedvéért pörkölt.
off: andorpapa: az az állat pele volt, NEM MÓKUS!!! A mókus vörösesbarna színű, más a pofája, és a fülei is nagyobbak :t
Remélem nem kell sokat árni a következőig! A szalonasütésben bennevagyok! -
Padre
tag
A képek egész jók lettek. Rosszabra számítottam, főleg hogy Launcser végig szidta a masinát, az meg pittyegett viszonzásként. :))
-
Ye_Nő
tag
válasz
CsendPenge #532 üzenetére
Jézusom, Drake, annyit rinyálsz a _csúcsszuper(!!!)_ pörköltről, mint egy vérbeli háziasszony.t
Azonnal abbafejezni!!!:DDD
//OFF
Amúgy én totál beleestem a csapatba, király volt a buli!:D
//FFO -
launcser
senior tag
válasz
CsendPenge #531 üzenetére
akkor jó áfterpartit :))
Kecskemétre kéne szervezni legközelebb, én már látom
tudják meg a pécsiek milyen az az utazás :) /bár Vácra jöttetek jó sokat../ -
CsendPenge
őstag
Nem, ak eményatővel nem volt gond, hiszen reggel ''dolgoztam'' fel a krumplit, és utána vízbe tettem, ne barnuljon meg. A szafttal az volta gond, hogykicsit későn tettük bele a krumplit, és a husi kicsit szétfőtt, meg a borból is többet tettem bele, mint kellett volna (egy decivel kevesebb kellett volna) azóta már tartottam egy ''konzultációt'' a szomszédokkal, és kisütöttünk pár jó gondolatot, szóval okosodtam megint :P
-
CsendPenge
őstag
válasz
launcser #530 üzenetére
Hogyne! Kettőt is! :))
Na jó, komolyra fordítva a témát, megvan az összesítés, és épp azon agyaltam, hogy mi legyen a ''maradékal''. A maradék: több mint 2000 Ft, és több, mint fél tábla szalonna (lefagyasztottam) Szóval: egy estés szalonna sütés? Tudom, hogy ez kimondottan pécsieknek szól, de hirtelen nincs jobb ötletem. Azért nem korábban mondtam ezt, mert ma tudtam elszámolni a boltossal, akitől a piát hoztam, és most csináltam meg a ''számadást''. Várom a javaslatokat. -
launcser
senior tag
válasz
na te is leirtad mcjameses sztorit
végülis abból fizettem ki a söröket, úgyhogy pont jó időzítés volt :)
mész mercit venni abból amit rajtunk kaszáltál? :D -
Den
veterán
válasz
Szerintem a pörkölt azért nem lett olyan amilyennek szeretted volna mert a krumpli (keményítő) besűrítette a szaftot. Ennek ellenére mindenkinek ízlett :)
Elég is lett volna, csak néhány adag horribilis méretűre sikerült. Pl az enyém. Miután én degeszre ettem magam, a maradékból még öcsém fullra ette magát és még mindig maradt, amit végül Szeni tüntetett el. :)
''Sajnos nem sikerült rávennem a társaságot a túrázásra''
Dehogynem :) . a csapat egy része a buszmegálótól bandukolt föl, és ha nem vesszük föl őket kb 2-re érnek föl :) -
CsendPenge
őstag
No, akkor következzen egy élménybeszámoló - részemről :)
Először is, bocsika, hogy kicsit nehezen indultak meg a dolgok, (aki ott volt, tudja, mire gondolok) de Bobmaster és Ye_nő szavaival élve: legközelebb 10x jobb lesz! :) Bebizonyosodott mindenkiről, hogy nagyon szép, és egyben bolond is, met a füst az biza szállt mindenkire! A képekről azt hiszem egyértelműen kiderül, hogy egészen szép helyet sikerült szerezni, tiszta volt, kultúrált, és kellemes. (még szúnyogok sem voltak) A csapat java része fél egy körül ért ki, addigra Badbrotherrel már felmentünk, kinyitottuk az ajtókat, ablakokat, ami nagyon is szükséges volt, mert a hálószobákban volt egy kis buké... No meg elmentünk fát vágni! :) ) Így bizony az esti sütés is későbbre tolódott, meg elfelejtettem időben (amíg világos van) bezavarni a népet nyársat vadászni. Mondjuk erre nézve megpróbálok majd kitalálni valamit, mert végül is nem igazi, szabályos rablónyárs lett a végeredmény. Persze így sem volt rossz, de következőre azért előrukkolok valami újal. (tudom, Tiko, Launcsert húzzuk nyársra :) A reggeli felkeléssel már voltak gondok...bár, azokat a ''gondokat'' megoldották némi ballisztikai teszteléssel :) Összességében szerintem egészen jól sikerült minden, nagy hibákat nem vétettünk a szervezés során. Örülök, hogy mindenki jól érezte magát, a következő nyáron ismét! :) Persze ez még messze van, majd meglátjuk.
És akkor következzen a köszönetnyilvánítás:
Andorpapának köszönöm a szervezésben nyújtott segítséget
Atusnak köszönöm a felvezetést, a bográcsot, zenét
Bobmasternek köszönöm a főzésben nyújtott segítséget (ő volta kukta :D)
Ye_nőnek köszönöm a konyhai teendőkben nyújtott segítséget, ami többek között mosogatásban is megnyilvánult
Mindenkinek köszöm (a jelenlétén kívül :D) a helyszíni segítséget, amely minden munka terén megnyilvánult, ha csinálni kellett valamit.
És utoljára, de nem utolsósorban, szeretném külön megköszönni anyumnak a tervezés/szervezés/bevásárlás/autó/stb. nyújtott támogatást és segítséget. -
Padre
tag
Na én is itt vagyok. Tegnap akkut végelgyengülés tüneteit produkáltam, de 8 óra alvás és jobban vagyok. :))
Szóval jó volt a tali és örülök hogy már tudok személyeket kapcsolni a hozzászólásokhoz és hogy megismertem sok új arcot! -
andorpapa
őstag
válasz
launcser #525 üzenetére
Nem titokban, hanem nyíltan. A szarvasbogár már tényleg halott volt, amikor a helyszínre érkeztünk. És tényleg nem voltunk vandálok, a szervezőbizottság nem tehet arról, hogy badbrother egész este valami amerikai lihegős telefont hivogatott, aztán meg bedobta féltéglával Sátánék szobaablakát. Teljes mértékig elhatárolódunk az ilyen cselekedetektől is. Padre pedig egy sörösrekesszel torlaszolta el a pince egyetlen friss oxigénhez jutást biztosító rését, így a mókus légszomjban kimúlt (valószínűleg).
Na ja, hát ilyenek a mocskos, monitorfejű prohardveristák! -
launcser
senior tag
-
launcser
senior tag
válasz
guess.who #517 üzenetére
1-2 kép el van mosódva amit vetődve csináltam meg más is csinált összevissza
de nem sok az ilyen
szerintem aránylag jók a képek
bent ahol kevesebb a fény vaku híján trék lettek
txt-t majd megcsinálom csak most dolgom van még
a szarvasbogarat én találtam HALOTTAN egy túra közben
senki nem ölte meg
csak a pontosítás kedviért :) -
guess.who
senior tag
válasz
launcser #515 üzenetére
Nekem úgy is jó, ha valaki ide beírja, úgysem tölteném le még egyszer az egészet csak azért, mert átnevezett fájlok vannak bennük... :DDD
Amúgy ez valami webkamerával készült, hogy a képek szélei jó eséllyel el vannak mosva? ;]
Jesszus, most látom csak! Mit műveltetek azzal a szerencsétlen szarvasbogárral?! Védett! -
sebela
aktív tag
Irigylem azokat akik ott lehettek:DDD.
-
badbrother
aktív tag
válasz
badbrother #512 üzenetére
Az USA-ra gondoltam.
-
guess.who
senior tag
válasz
badbrother #505 üzenetére
Mármint túlélőtáboros=sokzsebes mellény vagy tűlélőtáboros=terepszínű nadrág? :)
Tiko: volt kb. 10 másodperc a hozzászólásaink közt. :) -
tikomio
csendes tag
válasz
badbrother #506 üzenetére
örültünk. nagyon. nagyon...:O :O :O :O :O :O
-
CsendPenge
őstag
válasz
badbrother #506 üzenetére
Basszus, ha ezt most olvassa a tulaj, akkor a gatyámat is kifizetem :((( Nem lehetne kicsit másról (is) beszélni? (a leírásotokból arra lehet következtetni , hogy tiszta vandálok vagyunk, pedig nem is)
-
badbrother
aktív tag
válasz
andorpapa #496 üzenetére
Azt azért meg kell jegyeznem, hogy launcser vitte el a pálmát az oszlopdobálásban, neki egymás után háromszor sikerült eltalálnia, és még egy féltéglát is atomjaira bontott az oszlopon.
Az én dobásaim, főleg reggel, mellémentek, és satan-ék ablakát találták el. De legalább felébredtek hajnali 10-kor. :D -
badbrother
aktív tag
válasz
CsendPenge #504 üzenetére
Ja, olyan túlélőtáboros. :D
-
tikomio
csendes tag
pörkölt nagy király volt! még nekem is ízlett, pedig nem nagyon csípem az ilyen nehezebb kajákat. de ez jó volt. :))
na mindenkinek üdv és örülök, hogy megismerhettem a csapatot. :C
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest