- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
válasz
CsendPenge #613 üzenetére
Könnyű mindig mindent a kisebbre fogni!! :t :P
-
guess.who
senior tag
válasz
launcser #515 üzenetére
Nekem úgy is jó, ha valaki ide beírja, úgysem tölteném le még egyszer az egészet csak azért, mert átnevezett fájlok vannak bennük... :DDD
Amúgy ez valami webkamerával készült, hogy a képek szélei jó eséllyel el vannak mosva? ;]
Jesszus, most látom csak! Mit műveltetek azzal a szerencsétlen szarvasbogárral?! Védett! -
guess.who
senior tag
válasz
badbrother #505 üzenetére
Mármint túlélőtáboros=sokzsebes mellény vagy tűlélőtáboros=terepszínű nadrág? :)
Tiko: volt kb. 10 másodperc a hozzászólásaink közt. :) -
guess.who
senior tag
/OFF
Azért ez nem ilyen egyszerű, s ha mindenki úgy gondolkodna, hogy ''de én csak egy kicsit'', akkor megnézhetnénk magunkat...
A műtrágyát pedig a buta emberek találták ki, akik ész nélkül termővé akarnak varázsolni olyan területeket is, ahol igen ritka, igen sérülékeny, de éppen a talaj tápanyagtartalmának alacsony voltával kapcsolatban álló növények (kisebb részben állatok) miatt igen értékes élőhelyek vannak. Az ide bevitt bármilyen tápanyagdúsító azonnali -és sokszor végérvényes- kárt okoz a vegetációban, elgyomosodás, nitrogénkedvelő pionírfajok megjelenése által.
Hogy a forrásokba, víznyelőkbe (Pécs ivóvízbázisa) bejutó szennyezésről ne is beszéljek...
Bocsi az offért, de ez még benne(m) volt nagyon.... :)
/ON -
guess.who
senior tag
válasz
Satan-Claus #60 üzenetére
/OFF
Satin, csak nem kiderül a végén, hogy szintén zenész?! Jesszus, miből maradtam ki! :) Ha ezt tudom, múltkor vittem volna Pestre gitárt... :D ;]
/ON
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Kuponkunyeráló
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest