- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
badbrother
aktív tag
válasz
badbrother #512 üzenetére
Az USA-ra gondoltam.
-
badbrother
aktív tag
válasz
andorpapa #496 üzenetére
Azt azért meg kell jegyeznem, hogy launcser vitte el a pálmát az oszlopdobálásban, neki egymás után háromszor sikerült eltalálnia, és még egy féltéglát is atomjaira bontott az oszlopon.
Az én dobásaim, főleg reggel, mellémentek, és satan-ék ablakát találták el. De legalább felébredtek hajnali 10-kor. :D -
badbrother
aktív tag
válasz
CsendPenge #504 üzenetére
Ja, olyan túlélőtáboros. :D
-
badbrother
aktív tag
Jön a Szeni??!!!!
Az jó lesz. Vége lesz a Dalai Láma egyeduralkodásának a távoli, egzotikus Via-s lányokkal való kalandokban. Vagy miafene, hülye mondat volt ez. -
badbrother
aktív tag
Juteszembe, ha lesznek kis lefóliázot névvel ellátott kitűzők, akkor bérmentve megtudom őket csinálni, még egy darabig, ha megkapom a névlistát.
-
badbrother
aktív tag
válasz
CsendPenge #403 üzenetére
Csatlakozok én is :D
Egyúttal kardomba dőlök, mert találva érzem magamat, ma délután a főpostán átveheted tőlem a pénzt Drake :D, de ha nem leszel ott időben akkor a postát fogom gazdagítani. -
badbrother
aktív tag
Mi a fene? Drake újra a könyvtárban nézi a csajokat, vagy csak atus van lemaradva? Amúgy én is szivesebben fizetnék kp-ban, beszéljünk meg egy időpontot, meg helyet, ahol minden postabojkottáló átadhatná a pénzt.
Javaslom a sétateret, ahol az újgazdag Drake azonnal meghívhatna minket egy pohárka villányira:D -
badbrother
aktív tag
válasz
CsendPenge #301 üzenetére
Nekem csak csütörtök.
-
badbrother
aktív tag
Egy vasárnapi terepfelmérés???
Már van mobilom, aki akar hívni az elébb írjon emilt. -
badbrother
aktív tag
Azért gyorsan találjuk meg a helyszínt, mert ha netán szigorúan védett területre tervezünk 10 sátrat, meg tábortüzet, meg aknásítunk is rendesen, ahhoz lesz egy-két szava az őröknek is.
Az a baj, hogy előreláthatólag ezen a héten már nem érek rá terepszemlézni, úgyhogy marad a Csendpenge-Atus-Dalai-Andorpapa négyes:(
Ha eldöntöttétek szóljatok, és utánanézek az engedélyeknek. -
badbrother
aktív tag
Ja, én tudnék menni, csak éppen ma viszem az útlevelem nagyjavításra, nemtom meddig fog tartani, mobilom meg nincs:DD
De asszem ma ez nem jön össze. A javaslatom pedig pusztabánya. Végig aszfaltút, 4km-re kisbolt, kb. 15-re Komló. Tűzrakóhely, egy meglehetősen rozoga tetejű fészerszerűség, kb 15 személy részére, asztalokkal padokkal, ha esetleg rossz idő lenne, forrás kicsit meszebb, a völgy aljában, szóval kaptatni kell a tele kannákkal, de ha nem esik akkor autó is lemegy, és fel is jön.
Ennyi.
Ja sok sátornak hely. -
badbrother
aktív tag
válasz
CsendPenge #243 üzenetére
Akkor legyen már az a cím, gondolom olyan sokan írtak a csendpenge kukac freemail-es címedre, hogy az enyém elsikkadt, pedig fontos volt.
Ezért kérem SENKI se írjon a fentebb leírt címre mer szegény Drake komámat ellepik a levelek. Irgumburgum;] -
badbrother
aktív tag
Jó az a hússütés, de akkor mindenképpen egy patak partján, vagy forrás mellett kell táborozni, ugyanis tűzgyújtási tilalom van érvényben, még a kijelölt tűzrakóhelyeken is.
-
badbrother
aktív tag
Na ja, a szántóföldön mindez igaz is, de egy forrás víznyerő területén már lehet hogy nem. Azonkívül, ha már van egy forrásunk a műtrágyához kellő víz nyerésére, akkor ezzel van egy folyó 10-15 fokos vizünk is. Minek ide további hűtés.
SZVSZ aki jeges sört akar, az szervezze meg a Ph találkozót egy kocsmában. -
badbrother
aktív tag
Jól hangzik a buli terve, nem olvastam végig, de felmerült a kulcsosház, mint ötlet?
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged