- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
Padre
tag
Mi meg a cimbikkel holnap áthelyezzük a központunkat a Balatonpartra. Pécs kicsit messze lesz, de egy hét azért jó nélküle :)
-
Padre
tag
Dalai szerint az úton <----<----Jobbra<----<---- kell fordúlni.
Szerencsére nem hallgattunk rá! :)) -
Padre
tag
A képek egész jók lettek. Rosszabra számítottam, főleg hogy Launcser végig szidta a masinát, az meg pittyegett viszonzásként. :))
-
Padre
tag
Na én is itt vagyok. Tegnap akkut végelgyengülés tüneteit produkáltam, de 8 óra alvás és jobban vagyok. :))
Szóval jó volt a tali és örülök hogy már tudok személyeket kapcsolni a hozzászólásokhoz és hogy megismertem sok új arcot! -
Padre
tag
Egy dobozos Radeon 9800Pro fejében vállalom a hiányzó pénzmag behajtását...:)
-
Padre
tag
A lovetta 12.-én feladva a részemről, így sokak örömére (bánatára) én ott leszek a talin. :)
-
Padre
tag
Akkor feladok 2000-et és hozok sok pénzt a sok sörre.
-
Padre
tag
Nos, megkaptam a levelet. Biztos a keddi matek vizsaga miatt :) de ne értek mindent. :)
Akkor most a piát amit akarok inni adjam hozzá a 2000-hez és ennyi pénzt adjak fel?? -
Padre
tag
Várom már nagyon a kész terveket! Bízunk bennetek!! :)
-
Padre
tag
Részemről benne vagyok egy helyi találkozóban!! Péntek este nekem is jó lenne.
-
Padre
tag
Ha a sátoros változat nyer, akkor fel tudok ajánlani egy 2 személyest! Az időpont részemről mind1, egyenlőre mind3 jónak tűnik.
-
Padre
tag
Nekem június vége és julius eleje is jónak tűnik egyenlőre. Ha kell akkor az alapanyagbeszerzésben szívesen segítek. Főleg a piára gondoltam! :))
-
Padre
tag
Abszolút támogatok egy ilyen borozós, sörözős, piálós, ivós, alkesz, evős bulit!! :)
De az lenne a jó ha valami hétvégi házat lehetne szerezni. Oda vihetnénk gépeket is és egy kis LANparty-t is belecsempészhetnénk a dologba. Persze szigorúan ha melegebb lesz. Az evésre visszatérve a pörkölt jó ötlet! A hozzávalókat megdumáljuk, megvesszük, CsendPenge megfőzi, a többiek meg felfalják. :)
A lényeg: hajrá én benne vagyok!
Aktív témák
Hirdetés
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged