- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
válasz
CsendPenge #624 üzenetére
Én kerestem azt a topicot, de nem találtam. Milyen néven indítottad? Nem is szóltak hozzá? Nekem lenne kedvem egyet szalonnázni, még most a nyár végén, ilyenkor nem hiszem, hogy sokan nyaralnának.
-
Dalai Láma
őstag
válasz
CsendPenge #614 üzenetére
Drake: Azt a nagy szalonnát mikor fogjuk elfogyasztani egy következő tali formájában? Vagy lemaradtam volna valamiről?
-
Dalai Láma
őstag
OFF: emiatt a Palik idézet miatt egy pillanatra azt hittem, hogy az F1 topicban vagyok!
On: Atus kocsija felfelé még bírt menni, a lefelé viszont rázósabb volt. 4 nagy ember egy kis bogárban. Az úton minden kis követ éreztem a talpam alatt, úgy, hogy alattam volt a kicsi kocsi alja is. Szóval durva volt. De köszönet Atusnak a szállításért. -
Dalai Láma
őstag
válasz
CsendPenge #549 üzenetére
Én viszont mélyen alulteljesítettem magamat sörivásban. Miután a négy rendelt G..seremből egyet sikerült meginnom, a többi 3 eltűnt - valakik gyomrában. De nem bánom. Egy D...ert még lenyomtam, aztán már csak a F..ta maradt, a sört most nem kívántam. Viszont ahányszor arra a jó szalonnára gondolok, megindul a nyáltermelődésem. Huhh, nagyon finom volt kenyéren.
-
Dalai Láma
őstag
Na nekem is sikerült kipihennem magam, délig aludtam. Már nem sokat tudok hozzátenni az eddig leírtakhoz, tényleg jó volt. A pörkölt is, mert valami csoda folytán nekem is jutott egy tányérnyi valahonnan. A szalonnázás is jó volt.
Hazaértem, és az ebéd sülthús volt, ma pedig a változatosság kedvéért pörkölt.
off: andorpapa: az az állat pele volt, NEM MÓKUS!!! A mókus vörösesbarna színű, más a pofája, és a fülei is nagyobbak :t
Remélem nem kell sokat árni a következőig! A szalonasütésben bennevagyok! -
Dalai Láma
őstag
Sziasztok! Én is itt vagyok. Ma még előveszek egy Mecsek térképet, és gondolkozom is egy picit. A patakpart szerintem is fontos, vagy a forrás, mert tényleg rohadtul száraz minden, és valóban veszélyes dolog lehet ilyenkor tüzet gyújtani.
Viszont annyi a követelmény a hellyel kapcsolatban, hogy nem könnyű a döntés, de már nekem is kezd körvonalazódni a fejemben, hogy miként is lesz a dolog.
Andorpapának üzenem, hogyha a csütörtök neki jó, akkor én is benne vagyok a terepszemlében, remélem itt van, és olvassa eme sorokat... -
Dalai Láma
őstag
válasz
CsendPenge #137 üzenetére
20 körül biztosan.
Miért, te mekkora gödröt akarsz ásni???
De van még pár ötletem... -
Dalai Láma
őstag
válasz
CsendPenge #135 üzenetére
Hűtőtáska+jégakkuk????
nem olyan nomád, a mecseken rohadt nehéz csákány nélkül ásni, és több is fér bele, és a hatásfoka is jobb, tovább tart. És nem kell külön jegezt vinni.
Na? -
Dalai Láma
őstag
A hegylakó visszatért!
Most (ma) kaptam az infót, hogy keressek helyszínt! Előreláthatólag lesz vele dolgom, nem könnyű az ilyet jól kiválasztani. Talán több lehetséges helyszín is lesz, ezek közül választunk és döntünk.
Pikáns történetekre meg már gyúrok itthon, remélem lesz újabb :))
Tűzgyújtási tilalom van. Én, mint természetszerető állampolgár, fontosnak érzem azt is, hogy az oltáshoz (általunk gondatlanságból elkövetett erdőtűz esetén) legyen víz. A kanna is jó ötlet. Sajnos van még pár áthidalandó probléma, de ígérem, nekifexem a témának, és megtalálom a lehető legjobbat. Szerencsére itt van Andorapa, és Drake is, akikből áradnak a jó ötletek, és remélhetőleg nagyon jó dolgokat találtak ki eddig.
ÉS ne felejtsétek: [b]június 28. a szülinapom!!![/b] -
Dalai Láma
őstag
válasz
andorpapa #69 üzenetére
28-29 szülinapom :)
Július nem jó, mert haláltáborban leszek :)
Szóval marad az 1. ill. 2. verzió.
Én Pécset minden nap látom este felülnézetből, mert a hegyen lakom, és gyönyörű rálátás van a városra. A lámpák egy feltűnő D betűt rajzolnak ki, ami akár egy elrontott P nek is megfelel. Nagyon szép!!! -
Dalai Láma
őstag
Összefutott a nyál a számban! Nyámm, egy kis zsíros kaja, hús, meg minden, finoman, kenyér, és könyékig szaftos kezek! Na ezért sem lenne célszerű PC-t rajni a közelbe. Utána hetekig mehetne a billentyűzet+egértakaríás :)
Nálunk elég nagy lenne a placc, itt a ház előtt. Nagy telek, fű (mármint olyan, ami a földön van, és zöld) fák, redő a túloldalon, meg minden. De valszeg nem lehetne ,mert szülők akadályozó tényezők ebből a szempontból. De a Mecseket továbbra is támogatom, tudok egy rakás helyet!
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged