- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
És persze a tali nagyon jó volt, a pöri is finom volt. Rám legközelebb is lehet számítani. :)
-
zsoltee10
addikt
Lehet, hogy nagyon előre rohanok, de hol fogunk találkozni a tali előtt, hogy össznépien a szálláshoz menjünk?
Vagy máshogy kérdezve: Hogyan jutok/jutunk(Sz_George) majd el a bizonyos házhoz, ahol az összejövetel/alvás/nemtom ;] lesz? -
zsoltee10
addikt
Remélem megjött a pénz, mer én feladtam már múlt héten.
-
zsoltee10
addikt
Öö, lesz a nyársra kolbász? :)
-
zsoltee10
addikt
válasz
CsendPenge #289 üzenetére
Lehet, hogy azért, mert a hétvége, mint határidő túl szigorú. Lehet, hogy van olyan aki nem jut nethez a héten, mert mittudomén...
Ui.: Remélem az enyém megjött, meg Sz_George-é is. -
zsoltee10
addikt
válasz
CsendPenge #238 üzenetére
Hát, jó. A szándék megvolt. :) Kinél kell majd jelentkezni emilben?
-
zsoltee10
addikt
Olvasom itten, hogy szóba került a rablóhús, mint kaja. Nekem mindegy mi lesz, csak azért szólok, mert ha hagyma kell, azt is tudom biztosítani. :)
-
zsoltee10
addikt
A krumpli felajánlás továbbra is áll, négylábúból készült eledel tökéletesen megfelel. Pince pöri lesz, vagy a krumpli külön lesz megfőzve?
Szóval jövök. :) -
zsoltee10
addikt
válasz
CsendPenge #143 üzenetére
Rendben, nem bombázok senkit semmivel. Én is tudok hozni 3 lábú állványt, meg bográcsot. Majd figyelem a topicot. :)
-
zsoltee10
addikt
Otthon megbeszéltem barátnőmmel, szűlőkkel, hogy jún28-29 -> Pécs. Andorpapának már írtam mélt, hogy a pörihez tudom vállalni a krumplit. Csak gondoltam beírom ide is, hogy vegyetek számításba. A felvezető autó nagyon jó ötlet, mert halvány gőzöm nem lesz, hogy hova kell menni.
-
zsoltee10
addikt
Akkor most sátorozás lesz? Jó lenne, ha nem, mert olyan nekem nincs. Meg ismerősnek sem. :( Nem mintha rajtam múlna, csak mondtam.
-
zsoltee10
addikt
Nekem is van kedvem. Bár nem régóta vagyok tag, de remélem ez nem baj. A buliban benne vagyok!!! Június vége az optimális nekem is, mert addigra már vége a vizsgaidőszaknak meg minden. :DD :DD :DD
Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen videókártyát?
- Android játékok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Energiaital topic
- Háztartási gépek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged