Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
CsendPenge #588 üzenetére
a száraz hús jó, én azt szeretem, több zsír vagy olaj kell, a pörkölt már csak zsíros étel, ez van :)
-
Den
veterán
válasz
CsendPenge #528 üzenetére
Szerintem a pörkölt azért nem lett olyan amilyennek szeretted volna mert a krumpli (keményítő) besűrítette a szaftot. Ennek ellenére mindenkinek ízlett :)
Elég is lett volna, csak néhány adag horribilis méretűre sikerült. Pl az enyém. Miután én degeszre ettem magam, a maradékból még öcsém fullra ette magát és még mindig maradt, amit végül Szeni tüntetett el. :)
''Sajnos nem sikerült rávennem a társaságot a túrázásra''
Dehogynem :) . a csapat egy része a buszmegálótól bandukolt föl, és ha nem vesszük föl őket kb 2-re érnek föl :) -
Den
veterán
Na én már itthon vagyok, a többiek még a hegyen tivornyáznak :)
-
Den
veterán
válasz
badbrother #412 üzenetére
Reméiem a szűk viás top nem rajtad lesz :) .
-
Den
veterán
válasz
badbrother #407 üzenetére
Remélem jó kávét főznek a via-s lányok :)
-
Den
veterán
Az már kiderült hogy kaja, pia lesz dögivel. Viszont kávéról még nem esett szó. Pedig nagyon fontos, mert anélkül a pörkölt után stand by üzemmódba kapcsolok...
-
Den
veterán
válasz
Nowhereman #389 üzenetére
Nem baj ha darabokban van, hozd el úgy és majd ott összerakod :P
-
Den
veterán
Na mindjárt intézkedem a pénz feladásáról és küldöm a válaszlevelet.
-
Den
veterán
válasz
Nowhereman #305 üzenetére
Neeem! Sőtt, _csak_azzal jöhetsz! :)
-
Den
veterán
A jelentkezéssel, és a talival kapcsolatos aktuális infók a topicnyitóban olvashatók ezentúl.
-
Den
veterán
válasz
CsendPenge #273 üzenetére
Hardver bemutató csak akkor érdekel, ha ital hűtésére szolgáló hardverről van szó.
-
Den
veterán
válasz
CsendPenge #1 üzenetére
''Szóval legyünk úttörők''
Te jó ég, ez remélem nem a sörök mellékhatása. Nem emléxel tavaly nyáron mohácson ki is főzött gulyást, :P
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest