- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
atus
senior tag
A tali szerintem nagyon jól sikerült, a pörkölt is kibalegjobbabb volt CsendPengének köszönhetően, aki a szervezés ordas részét magára vállalta. Akkor ezúton is köszönetet mondanék Drake-nek a tali valóra váltásáért: Kösz! :C
Képeket meg letölteném izibe! -
atus
senior tag
válasz
neduddki #432 üzenetére
Most nem tudom rosszul értettem-e. Tehát a bérezés utáni vesszővel van problémám. Lássuk a verziókat:
tézis v1.0 : Bérezés egyenlő a hátbaveregetséggel
szintézis: Találkozón leszek sajnos...
tézis v2.666 : Igen komoly bérezés lesz, és ha jól nyomom hátba is veregettek
ebben az esetben nincs következtetés, csak kérdés: Mennyi a bérezés? ;] -
atus
senior tag
válasz
Nowhereman #421 üzenetére
Ha jól értettem a szervezők célzásait, akkor a résztvevőket majd gépjárművel szállítmányozzuk a kulcsosház közvetlen közelébe. Jómagam két embert, vagy három sovány PH!-st bevállalok. Ki jön még kocsival?
-
atus
senior tag
válasz
CsendPenge #390 üzenetére
Csörögjetek rám ha megvan a mítingplész!
-
atus
senior tag
Üdv pécsiek! Épp infóból érettségizem, gondoltam lejelentkezek! ;]
-
atus
senior tag
válasz
CsendPenge #372 üzenetére
Húúú akkor én tényleg le vagyok maradva. Lehet, h a környezetválozás okozott benned ezt a súlyos és életveszélyes személyiségtorzulást, ami a mobiltelefónia utáni vágyódást keltette fel benned.:DDD
Mi az a korci? -
atus
senior tag
válasz
CsendPenge #368 üzenetére
Ma nem jó, mert szóbeli érettségi van többé-kevésbé. Holnaptól viszont bármelyik nap, bármikor be tudok ugrani a könyvtárban, ha az neked jó. 2k kell, ugye?
-
atus
senior tag
válasz
CsendPenge #364 üzenetére
Mi történt Pál? Megjelent Isten, és mobilozásra szólított fel? :DDD
Pénzt személyesen hol/mikor tudom átadni neked? -
atus
senior tag
És főleg miért nem lehet saját piát hozni??? Nekem van két üveg spec erre az alkalomra félretett villányi vörösöm. Meg még ez az amaz... :DDD
-
atus
senior tag
válasz
CsendPenge #307 üzenetére
Nekem csütörtökön töri előkészítő van, úgyhogy nélkülem mentek.
*halk éljenzés* -
atus
senior tag
Megvan a sörhűtő megoldás! Már csak be kell valahonnan szerezni a hozzávalókat, és akkor Peltierrel hűtjük a nedűt!
[L]http://www.stud.ntnu.no/~arnesen/peltierbeer/index.html[/L] -
atus
senior tag
válasz
CsendPenge #298 üzenetére
Pedig én már küldtem oda nektek mailt.
-
atus
senior tag
válasz
badbrother #288 üzenetére
Most akkor mikor megyünk terepet felmérni?
-
atus
senior tag
válasz
Satan-Claus #278 üzenetére
Ráadásul a résztvevők nagy része pécsi, és nem valószínű, hogy kíváncsi a Széchenyi térre. Pl személy szerint én már jártam arra...
-
atus
senior tag
válasz
CsendPenge #255 üzenetére
Autócity kft. Egy bazinagy Volkswagen jel van a dombon lévő total kút mellett. Na annak a tövében! :P
-
atus
senior tag
válasz
CsendPenge #253 üzenetére
Negyed hat az királyos. Akkor annyi kérésem lehetne, hogy beugorjatok értem a Zsolnay dombra, az a 48-as térről 3 perc kb. Nincs bérletem, és oda viszem a bogaramat szervízbe, utána meg moccanni se tudok kb. Ha nem, akkor 5-kor elindulok aztán max izzadtan érkezek n6ra.
-
atus
senior tag
válasz
CsendPenge #250 üzenetére
Akkor gyere te autóval. Bogárral erdőbe menni öngyilkosság. Anyukám kocsija meg most volt kozmetikában, lehet, h nem örülne az erdőjárásnak. Öt körül nekem is jó, de hol?
-
atus
senior tag
Terepszemle mikor lesz?
-
-
atus
senior tag
Hogy ne csak OFF legyek:
Van itthon 12V-ról működő Peltier-es hűtőtáskánk, az hidegen tudja tartani a söröket, persze elsősorban borhűtésre találták ki. Forrásvíz akkor is rulz. Dalai nem ártana nyilatkoznod, hogy van-e hideg, iható vízű forrás valami ember (ember!=cserkész) által megközelíthető helyen. -
atus
senior tag
válasz
CsendPenge #148 üzenetére
#147=nem(mérgező/koszos)
-
atus
senior tag
-
atus
senior tag
válasz
CsendPenge #137 üzenetére
Valami hidegvízű forrás közelébe kellene letelepedni, akkor lenne vízünk is, meg természetes eredetű waterkúler a borhoz. Akarom mondani sörhöz...
-
atus
senior tag
Június 28-29 OK nekem, de nem vállalok felelősséget magamért felvételi után.
Viszont még sátorverés előtt érdemes lenne a Pécsen kívűli (vidéki :DD:D;]:P -
atus
senior tag
Június vége törifelvételi. Ha 27.-én lesz, akkor 28.-án mozdulni se fogok tudni az akut alkoholmérgezéstől. Július első hétvégéje jobb lenne szerintem.
-
atus
senior tag
válasz
CsendPenge #28 üzenetére
Akkor jelentkezem!
Aktív témák
Hirdetés
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest