- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
válasz
Dalai Láma #621 üzenetére
Nem, nem maradtál le semmiről. Csak éppen hiába indítottam egy topicot neki, nem lett sok eredménye. Asszem az lesz, hogy valamikor hirtelen rátelefonálok mindenkire, oszt hajrá kifele! :))
-
CsendPenge
őstag
válasz
Nowhereman #598 üzenetére
Majd a következő! De azzal tuti, hogy asztal alá küldelek! :DD
-
CsendPenge
őstag
válasz
launcser #607 üzenetére
Képzelődött a nénikéd! :) Amit elküldtem txt-t, abban a következő sor volt:
''Pcdv0026.jpg-Zsoltee,Dalai Láma, NoWhereMan, Den (azt az ásványvizet meg ki fogom retusáálni!)''
A biztonság kedvéért linkelem a képet, amiről szvsz szó van:
[L]http://kep.tar.hu/ye_no_ph/index.phtml?aid=27575999&pid=2642079&beginnum=12[/L]
Tény, Zsoltee-t, és Sz_George-ot én kevertem össze (de már a talin is), ezért szeretnék elnézést kérni tőlük. Bocsi. -
CsendPenge
őstag
válasz
Nowhereman #595 üzenetére
Ezt a ''megujhodást'' lécci fejtsd már ki bővebben, mert nem értem, hogy mi volt a gond. Tény, hogy -ezt mondtam már- én kicsit szárazra vágom és főzöm a húst. Ezen persze igyexek javítani, de a jó életbe' nem fogok centis zsírral a tetején végezni. Szóval?
-
CsendPenge
őstag
válasz
Nowhereman #587 üzenetére
De kisajnáltam vazze! :))
Na, viccen kívül, a sok olajat/zsírt én soha nem szerettem, azzan óvatosan szoktam bánni. Egyébként -mint mondtam is- egy régi hibám, amit jó ideje próbálok korrigálni, hogy nagyon szárazra vágom és főzöm a húst. Jövő nyár még messze van, addig majd javítok a technikámon! :P -
CsendPenge
őstag
válasz
Nowhereman #562 üzenetére
''No hát a magyar konyhának is kell európanizálódni - kevesebb zsír meg minden...''
Bizony tévedsz! Az egy régi és sajnálatos (meg szerintem gusztustalan) tévedés, hogy az a jó pörkölt/húsleves aminek a tetején centi vastag zsír van. Ennek oka (tipp) szvsz az lehet, hogy régen nagy szükség volt a tápláló ételekre, a kemény fizikai munka miatt. A zsír az egyik leggazdagabb energiaforrás bizonyos szempontból. Egyébként majdnem fél kiló zsírt tettem bele, szóval nem volt az olyan kevés, csak aki ügyes, az szépen ''elfőzi'' a zsírt, úgy, hogy ne lehessen észre venni. -
CsendPenge
őstag
válasz
Dalai Láma #551 üzenetére
Szalonna van még! :)) Csak éppen a köv. taliról ne maradj le... :P
-
CsendPenge
őstag
válasz
Satan-Claus #548 üzenetére
''Nem a sz@rt nem ismertél személyesen. Vácott is találkoztunk már, csak te akkor másik klikkben dumcsiztál, amíg este nyolckor el nem kezdett fütyülni a terepszínű piszama, meg a ''Trainspotting'' feliratú hálósipka...
Még arra is emlékszem, hogy másnap lekésted az előadások felét, mert nem tudtad elég kackiásra pödörni a bajuszod, és el kellett menned az erdőbe szarvasfaggyút szerezni...''
Vazze, aszittem besz*rok a röhögéstől! :))
Na jó, igazad van.
Egyébként a 9 (vagy 10 ;] Egyébként a szalonnának tuti, hogy volt benne szerepe... :t -
CsendPenge
őstag
Nem, ak eményatővel nem volt gond, hiszen reggel ''dolgoztam'' fel a krumplit, és utána vízbe tettem, ne barnuljon meg. A szafttal az volta gond, hogykicsit későn tettük bele a krumplit, és a husi kicsit szétfőtt, meg a borból is többet tettem bele, mint kellett volna (egy decivel kevesebb kellett volna) azóta már tartottam egy ''konzultációt'' a szomszédokkal, és kisütöttünk pár jó gondolatot, szóval okosodtam megint :P
-
CsendPenge
őstag
válasz
launcser #530 üzenetére
Hogyne! Kettőt is! :))
Na jó, komolyra fordítva a témát, megvan az összesítés, és épp azon agyaltam, hogy mi legyen a ''maradékal''. A maradék: több mint 2000 Ft, és több, mint fél tábla szalonna (lefagyasztottam) Szóval: egy estés szalonna sütés? Tudom, hogy ez kimondottan pécsieknek szól, de hirtelen nincs jobb ötletem. Azért nem korábban mondtam ezt, mert ma tudtam elszámolni a boltossal, akitől a piát hoztam, és most csináltam meg a ''számadást''. Várom a javaslatokat. -
CsendPenge
őstag
No, akkor következzen egy élménybeszámoló - részemről :)
Először is, bocsika, hogy kicsit nehezen indultak meg a dolgok, (aki ott volt, tudja, mire gondolok) de Bobmaster és Ye_nő szavaival élve: legközelebb 10x jobb lesz! :) Bebizonyosodott mindenkiről, hogy nagyon szép, és egyben bolond is, met a füst az biza szállt mindenkire! A képekről azt hiszem egyértelműen kiderül, hogy egészen szép helyet sikerült szerezni, tiszta volt, kultúrált, és kellemes. (még szúnyogok sem voltak) A csapat java része fél egy körül ért ki, addigra Badbrotherrel már felmentünk, kinyitottuk az ajtókat, ablakokat, ami nagyon is szükséges volt, mert a hálószobákban volt egy kis buké... No meg elmentünk fát vágni! :) ) Így bizony az esti sütés is későbbre tolódott, meg elfelejtettem időben (amíg világos van) bezavarni a népet nyársat vadászni. Mondjuk erre nézve megpróbálok majd kitalálni valamit, mert végül is nem igazi, szabályos rablónyárs lett a végeredmény. Persze így sem volt rossz, de következőre azért előrukkolok valami újal. (tudom, Tiko, Launcsert húzzuk nyársra :) A reggeli felkeléssel már voltak gondok...bár, azokat a ''gondokat'' megoldották némi ballisztikai teszteléssel :) Összességében szerintem egészen jól sikerült minden, nagy hibákat nem vétettünk a szervezés során. Örülök, hogy mindenki jól érezte magát, a következő nyáron ismét! :) Persze ez még messze van, majd meglátjuk.
És akkor következzen a köszönetnyilvánítás:
Andorpapának köszönöm a szervezésben nyújtott segítséget
Atusnak köszönöm a felvezetést, a bográcsot, zenét
Bobmasternek köszönöm a főzésben nyújtott segítséget (ő volta kukta :D)
Ye_nőnek köszönöm a konyhai teendőkben nyújtott segítséget, ami többek között mosogatásban is megnyilvánult
Mindenkinek köszöm (a jelenlétén kívül :D) a helyszíni segítséget, amely minden munka terén megnyilvánult, ha csinálni kellett valamit.
És utoljára, de nem utolsósorban, szeretném külön megköszönni anyumnak a tervezés/szervezés/bevásárlás/autó/stb. nyújtott támogatást és segítséget. -
CsendPenge
őstag
válasz
badbrother #506 üzenetére
Basszus, ha ezt most olvassa a tulaj, akkor a gatyámat is kifizetem :((( Nem lehetne kicsit másról (is) beszélni? (a leírásotokból arra lehet következtetni , hogy tiszta vandálok vagyunk, pedig nem is)
-
CsendPenge
őstag
Ja, egyébként kegyetlenül jó volt, persze legközelebb jobb lesz! :DD
-
CsendPenge
őstag
Fúúú, skacok, kegyetlenül elfáradtam. Most értem haza, képekért ne engemm nyúzzatok, hanem Launcsert, és Szenit. ÉlmÉnybeszámoló este vagy holnap, mert most padlón vagyok.
-
CsendPenge
őstag
No, én indulok, további elérés csak mobilon.
Üdv -
CsendPenge
őstag
válasz
Nowhereman #466 üzenetére
OFF
Hogy visszük fel? Má' megint elveszeeee' a részletekben :)
ON
Na, a husi feldolgozása is megvan! :DDD -
CsendPenge
őstag
válasz
Nowhereman #455 üzenetére
OFF
Hehe, nekem is pont ez jutott eszembe :))
ON
No, hölgyek, urak, a szállás már ki van fizetve, a husi is megvan, dolgozok rajta 1000L, du a többi is meglesz :)) A jó buli is! :D Most néztem a met.hu-n, hogy az idő is jó lesz! -
CsendPenge
őstag
válasz
Nowhereman #453 üzenetére
Rendben, 16:00 után hívlak majd.
-
CsendPenge
őstag
válasz
Nowhereman #447 üzenetére
Minnyá felhívlak, remélem sikerült elérnem téged.
-
CsendPenge
őstag
Kipostáztam a leveleket, ha valakit / valamit kihagytam, szóljatok :)
-
-
CsendPenge
őstag
válasz
Satan-Claus #431 üzenetére
Természetes, hogy fel lehet jutni autóval, én is voltam fent, és menni is azzal fogok (mégis, a főzéshez/evéshez/iváshoz/stb cuccot a hátunkon visszük fel? :DD)
-
CsendPenge
őstag
Nos, most beszélgettünk Andorral. Hamarosan küldök mindenkinek egy emilt, de a fontosabb pontokat ide is leírom.
A találkozó időpontja szombaton: 11:00, Pécsett, Távolsági buszpályaudvar. Innen 30 percenként indul Árpádtetőre busz, ahonnan kényelmes sétával 30-40 perc alatt a helyszínre lehet jutni. Az utazóközönségnek: ki, mikor, honnan. Budapestről vonattal lehet(ne) eljutni Pécsre, 7:55-kor indul egy vonat, ami 11:21-re van lent. Dombóvár környékiek: Dombóvárról 10:04-kor indul busz, ami Pécsre 11:08-ra ér. Nowhereman kollegának pedig Kecskemétről indul busz, 6:40-kor, ami 11:00-ra ér Pécsre. Akik autóval jönnek, nekik külön lesz egy tali, valamivel későbbre, kb 12:00 Pécs határában. Az autósok Budapestről (Den) és Székesfehérvárról indulnak (Satan+Tiko) Hirtelen ennyi, majd küldök mindenkinek levelet is. -
CsendPenge
őstag
Skacok, egy kis türelmet kérünk még. Egyébként sem kell rohanni sehova :)) Elindulni szombaton kell, addig meg sok idő van még :DD) pedig csak estig.
KERO_SAN, Georgeterror, Cadaver, Localhost urak ellen pedig országos körözést adunk ki ;] -
-
CsendPenge
őstag
válasz
badbrother #370 üzenetére
Gebedj meg :DDD
-
CsendPenge
őstag
-
CsendPenge
őstag
Ha valakit -vagy valamit- kihagytam, szóljatok.
-
CsendPenge
őstag
Elküldtem az előzetes tájékoztató levelet. Várjuk a kérdéseket, javaslatokat, ötleteket, és persze -de nem utolsó sorban- a válaszokat.
-
CsendPenge
őstag
Na, ez is megvolt :) Mármint a Mecsek megszemlélése. Talátunk (egész pontosan Andortalálta) egy remek kulcsos házat, ha tudjuk, megszerezzük. A lényeg: dolgozunk,haladunk, aggodalomra semmi ok :)
-
CsendPenge
őstag
Badbrother, neked is jó a mai nap? Andorral 17:00 beszéltünk meg, 48-as tér (parkoló)
-
CsendPenge
őstag
válasz
badbrother #302 üzenetére
Remélem a többieknek is jó. Andor?
-
CsendPenge
őstag
Idézném magamat, hátha valaki még nem látta:
A cím: pecsiphtali@freemail.hu
Ezt a címet Andorpapa, és én nézzük, kezeljük. Kiemelném: csak annak a jelentkezését tekintjük/tekinthetjük érvényes jelentkezésnek, aki ide írt. Válaszként legkésőbb a *** vége felé (max *****) minden infót, részletet válaszlevélben közlünk. Tudom, kicsit esetleg diktatórikusnak tűnik, de az anyagi vonatkozások miatt szükséges így kezelnünk.
Avagy: [L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=12410&start=1000000#msg273[/L] -
CsendPenge
őstag
válasz
Satan-Claus #296 üzenetére
A jelentkezési leveledet megkaptam, azon kívül -most néztem- más nincs. Dolgozunk gőzerővel, elnézést kérek a sorozatos késésért, amint lehet, küldünk infót.
-
CsendPenge
őstag
válasz
CsendPenge #273 üzenetére
No, nem nagyon akarnak jönni a jelentkező levelek...
P.S.: Badbrother, írtam mailt... -
CsendPenge
őstag
Látom, erősödik az ellenkezés :) No, ha sokan gondolják így, akkor legfeljebb kihúzzuk. :)
-
CsendPenge
őstag
-
CsendPenge
őstag
No, gondoltam, akkor csapjunk bele, lehet kezdeni a jelentkezést. Remélem, semmi nem jön közbe, és a hét vége felé kiküldendő mailben leírtaknak megfelelően fog minden menni.
A cím: pecsiphtali@freemail.hu
Ezt a címet Andorpapa, és én nézzük, kezeljük. Kiemelném: csak annak a jelentkezését tekintjük/tekinthetjük érvényes jelentkezésnek, aki ide írt. Válaszként legkésőbb a hét vége felé (max péntek) minden infót, részletet válaszlevélben közlünk. Tudom, kicsit esetleg diktatórikusnak tűnik, de az anyagi vonatkozások miatt szükséges így kezelnünk.
Azt hiszem, hogy nem árulok el (túl sok) titkot, ha nagy vonalakban mi is lesz: városnézés, sütés, főzés, evés, ivás, túra, esetleg egy kis hw bemutató, és persze sok sok ''fáradt gőz'', avagy dumaparti sör és tábortűz mellett. :) -
CsendPenge
őstag
Ahogy nézem, nem is gond, hogy nem mentünk, mert szakad az eső, dörög, villámlik. Érdekes, ahányszor menni szeretnénk, mindig esni kezd az eső. Lehet, hogy esőcsinálók vagyunk? :DD
-
CsendPenge
őstag
No, akkor most mi van? A piával kapcsolatban meg annyit, hogy sikerült megbeszélnem a helyi kisbolt tulajdonossal, amit beszéltünk. Szóval a ital megoldva :)
-
CsendPenge
őstag
válasz
badbrother #244 üzenetére
Bocsi, pár napja nem néztem a címem, sok dolgom volt. De most rögtön nyomba' megsasolom.
OFF: nem iszunk valamikor egy sört? -
CsendPenge
őstag
LÁtom, bővül a jelentkezők tábora. :D Nagyon helyes! :P Szóval: jelentkezni majd emilben lehet, valszeg ezen a héten már lehetőség lesz rá. Andorral szervezkedünk, ma vagy holnap terepszemlézünk, ma már tudni fogom az árakat, mármint a szükséges összetevők árait. Ez ugye szükséges a becsült költség/fő számításhoz, ami azt hiszem, hogy nem elhanyagolható. Szóval kérünk még pár napot, kicsit belassultunk, nekem halaszthatatlan álláspályázás jött közbe, Andor osztálykirándulni van/volt. De majd most! :P Szóval pár nap türelmet lécci.
P.S.: Zsoltee: a felajánlásokat köszi, de nem tudjuk elfogadni, mert a beszerzést nekünk, és előre kell megejteni. (elég kellemetlen volna, ha a főbb összetevők hiányoznának, mert defekt/motorhiba/baleset/stb. miatt nem tud(sz) ideérni a szállítmánnyal) -
CsendPenge
őstag
válasz
badbrother #222 üzenetére
Andorpapát idézem (én is :D) : ''sokan leszünk és erősek'' ;] Amúgy ez ügyben számítunk rád!
-
CsendPenge
őstag
NO, mielőtt nagyon el találna sülyedni a téma, jelzem, hogy folyamatban an a szervezés, Andorral szerdán találkozunk, a hét vége felé már várható a programtervezet, avagy a sokat emlegetett béta levél. Szóval aggodalomra semmi ok, nem feledkeztünk meg a taliról, vagy ahogy mostanában emlegetik a ''fesztiválról'' :DD
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged