Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
válasz
launcser #607 üzenetére
Képzelődött a nénikéd! :) Amit elküldtem txt-t, abban a következő sor volt:
''Pcdv0026.jpg-Zsoltee,Dalai Láma, NoWhereMan, Den (azt az ásványvizet meg ki fogom retusáálni!)''
A biztonság kedvéért linkelem a képet, amiről szvsz szó van:
[L]http://kep.tar.hu/ye_no_ph/index.phtml?aid=27575999&pid=2642079&beginnum=12[/L]
Tény, Zsoltee-t, és Sz_George-ot én kevertem össze (de már a talin is), ezért szeretnék elnézést kérni tőlük. Bocsi. -
CsendPenge
őstag
válasz
launcser #530 üzenetére
Hogyne! Kettőt is! :))
Na jó, komolyra fordítva a témát, megvan az összesítés, és épp azon agyaltam, hogy mi legyen a ''maradékal''. A maradék: több mint 2000 Ft, és több, mint fél tábla szalonna (lefagyasztottam) Szóval: egy estés szalonna sütés? Tudom, hogy ez kimondottan pécsieknek szól, de hirtelen nincs jobb ötletem. Azért nem korábban mondtam ezt, mert ma tudtam elszámolni a boltossal, akitől a piát hoztam, és most csináltam meg a ''számadást''. Várom a javaslatokat. -
andorpapa
őstag
válasz
launcser #525 üzenetére
Nem titokban, hanem nyíltan. A szarvasbogár már tényleg halott volt, amikor a helyszínre érkeztünk. És tényleg nem voltunk vandálok, a szervezőbizottság nem tehet arról, hogy badbrother egész este valami amerikai lihegős telefont hivogatott, aztán meg bedobta féltéglával Sátánék szobaablakát. Teljes mértékig elhatárolódunk az ilyen cselekedetektől is. Padre pedig egy sörösrekesszel torlaszolta el a pince egyetlen friss oxigénhez jutást biztosító rését, így a mókus légszomjban kimúlt (valószínűleg).
Na ja, hát ilyenek a mocskos, monitorfejű prohardveristák! -
guess.who
senior tag
válasz
launcser #515 üzenetére
Nekem úgy is jó, ha valaki ide beírja, úgysem tölteném le még egyszer az egészet csak azért, mert átnevezett fájlok vannak bennük... :DDD
Amúgy ez valami webkamerával készült, hogy a képek szélei jó eséllyel el vannak mosva? ;]
Jesszus, most látom csak! Mit műveltetek azzal a szerencsétlen szarvasbogárral?! Védett! -
andorpapa
őstag
válasz
launcser #342 üzenetére
Na jó, akkor elviszünk egy hordó vöröst is az NF7-ért cserébe. OFF-on kívül pedig: tényleg emberek, tessék igyekezni, mert a szervezésben segédkező ''külsős munkatársak'' rálépnek a szemgolyónkra, ami általában nem kellemes érzés, akár a ''fájdalmas'' jelzőt is használhattam volna, de ezt érezni kell, akinek még nem léptek a szemére, annak üres szavak ezek, viszont előbb, esetleg utóbb bekövetkezik a nagy szemrelépés, és akkor mindenki megtudja, hogy mit érezhettünk mi, mikor ti nem voltatok hajlandóak időben jelentkezni és fizetni.
-
andorpapa
őstag
válasz
launcser #340 üzenetére
Na ja, 40000 HUF-ot befektetünk (plusz az ital, tehát összesen durván 80 rugót), aztán eljön 10 embör, tehát bukunk durván 1 hónapnyi minimálbért. A sarki fűszeres meg a krumpliért zöldhasút kért, de nem zöld NYÁK-ra gondol, hanem szép magyar forintocskára, szóval valószínűleg hülyén nézne rám, ha a következőt adnám elő:
- Jó napot, 30 kiló burgonyát és 5 kiló paprikát kérek!
- Parancsoljon!
- Köszönöm.
- Még valamit adhatok?
- Nem, köszönöm.
- Akkor ez xxxxx HUF lenne.
- Őőőő, izé, az az igazság, hogy van nálam egy Abit NF7 meg egy B steppinges Tbred, 2600+-on atomstabil, szerintem meg tudunk egyezni...
- Őőőőőőrsééééééég!!!!
FELHÍVÁS!
Aki eddig még nem jelentkezett, az nagyon gyorsan tegye meg, aki pedig már jelezte részvételi szándékát, az lassan battyogjon el a postáig és ragadja meg az alkalmat (és egy csekket), perkáljon, ugyanis pontosan 2 hét van vissza a találkozóig, és eddig nagyon kevesen mentek végig a teljes procedúrán. Előre is köszönjük - I. Pécsi PROHARDVER! Pörkölt Fesztivál Szervező Irodájának Pénzügyi és Számviteli Osztálya -
andorpapa
őstag
válasz
launcser #187 üzenetére
Már megkapta? Huhh, ezt nem is tudtam! Mindegy, akkor is jönnie kell neki is és neked is. A kaja ügyében hamarosan állást foglal a főzéssel/sütéssel/kaja hegesztéssel megbízott haderő, CsendPenge. Például ez is olyan kérdés, hogy lehetnek mindenféle igények, de azt is vegyétek figyelembe, hogy az anyagot és az egyéb kelléket már előtte be kell szereznünk, és még van pár tényező, ami miatt nem biztos, hogy előnyös a 100 fajta táp. Persze erről majd még ír nektek CsendPenge egy újabb megbeszélés után.
Tájékoztatás: én úgy tippelem, hogy a következő héten elkészülünk az összes titokkal, mindenre fény fog derülni. Csak aztán meg ne lincseljetek minket! :D -
Satan-Claus
senior tag
Nem a sátor a szűk keresztmetszet, hanem a gitár. (Az nagy, és szűkösen fér el, ha többen (2<) megyünk.) Ha minden igaz jövő héten lecserélem ördögi szekerem egy igazi vörös csikóra, bár sokkal több hely abban sem lesz. Természetesen ésszerű határig megoldható az emberek általam történő transzportálása is (max. 3 fő, mivel valszeg Tikomio is jön). Mint már írtam, én a sátort preferálom, kajában pedig teljes mértékben Drake-re bízom magam. :) Lehet coca vagy marha is, a szárnyast pedig főzhetnek maguknak a csirkék. :) )
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- 3D nyomtatás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magisk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Razer Core X eGPU
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged