- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
róland
veterán
JÓ BULIZÁST!
Ui.: Csináljatok képeket és tegyétek fel valami elérhető helyre a neten, hogy nekünk - lemaradóknak - is jusson egy kicsi a buliból. Előre is kösz. -
róland
veterán
válasz
CsendPenge #430 üzenetére
Bocs, hogy beleszólok - főleg úgy, hogy nem tudok menni -, de szerintem a Budapest felől jövő vonatok Dombóváron át jönnek Pécsre. Jó bulizást!
-
róland
veterán
válasz
CsendPenge #426 üzenetére
Kár! Sajnos, igy nem tudok ott lenni. Többre nem lenne most időm. Egyébként mikor lesz a tali?
-
róland
veterán
Benézni is lehet a talira?
-
róland
veterán
válasz
CsendPenge #363 üzenetére
Ok!
-
róland
veterán
válasz
CsendPenge #358 üzenetére
Nem arra a névre gondoltam. Hanem arra, amelyik az általatok küldött e-mail-ben szerepel, hogy részére legyen feladva a píz. :DD
-
róland
veterán
Tisztelt HÁZIGAZDÁK!
Kit tisztelhetek/tisztelhetünk az e-mailben megadott név tulajdonosaként? Dobhatan egy mobiltelefonszámot is, ha van ilyenje. :DD -
róland
veterán
válasz
CsendPenge #333 üzenetére
Kösz, megkaptam. :)
Csak nem biztos, hogy tudok menni. :) -
róland
veterán
válasz
CsendPenge #329 üzenetére
Elvileg működnie kell az rhetesi@freemail.hu cimnek is, mert ma is kaptam rá levelet, de ha minden kötél szakad, akkor a hroland@egon.gyaloglo.hu cimre küldd.
Előre is kösz! :) -
róland
veterán
válasz
CsendPenge #317 üzenetére
Most szólok!
NEM kaptam előzetes tájékoztató levelet. :O -
róland
veterán
válasz
CsendPenge #289 üzenetére
Szia!
Küldj egy mailt a programról. Kösz: Róland -
róland
veterán
válasz
CsendPenge #233 üzenetére
Hívtam az általad megadott telefonszámot, de hosszú-hosszú csengetés ellenére sem vette fel senki a telefont. Na majd a talin. :DD
-
róland
veterán
válasz
CsendPenge #223 üzenetére
Szia!
Csak nem sikerült ezt a pécsi programot összehozni. Nem értelek el telefonon. Június 4-én este és 5-én kb 15.30-ig leszek lent Pécsen.
Üdv: Róland -
róland
veterán
válasz
CsendPenge #218 üzenetére
12.00 és 13.30 között kereslek. :DD
-
róland
veterán
válasz
CsendPenge #215 üzenetére
Off!
Gép előtt ülsz? Holnap 1200-1600 között ráérsz? Délben végzónk a vizsgával, felhyvlak utána. :DD
On! -
róland
veterán
válasz
CsendPenge #111 üzenetére
Szia CsendPenge!
Május 18-án este, vagy 19-én délelőtt elérhető vagy Pécsen? Megyek vizsgázni, találkozhatnánk. Küldj mailt! Kösz:
Róland -
róland
veterán
tetszik az ötlet. Valakinek van ismerőse a pécsi egyetemi kollégiumok vezetői körében? Ott a korábban érkezőknek vagy később távozóknak lehetne szállást szerezni. Valamint úgy gondolom a PC-hez jutást is el lehetne intézni. Szigorúan megtiltva a PH! tali napján a PC-hez jutást, de előtte este és utána nap 12 óráig hozzájuthasson a júzer.
-
róland
veterán
válasz
CsendPenge #1 üzenetére
Az időpont jónak tűnik. vizsgaidőszakban sokszor lent vagyok Pécsen. :DD
-
róland
veterán
válasz
CsendPenge #1 üzenetére
OFF
Előre is bocs az offért, de mi van az április eleji PH! talival. Vagy lemaradtam róla és ezen a hétvégén volt Pécsen az összejövetel? :DD
ON
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged