- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Simon Balázs
csendes tag
válasz
fahrii #20032 üzenetére
Majd hónap végén kiderül, addig én sem számolgatok. De a 4090 is 1milla felett volt az első 2 hétben majd 850-900 között lehetett kapni újonnan. Azért írtam, hogy az első pár készlet, ami raktárakba érkezik biztos drágább lesz. Aztán ahogy töltődik fel úgy redukálódik az ár. Eddigi szériáknál ez a tapasztalatom, ezért szoktam 3-6hónapot várni mielőtt vásárolnék.
-
adr0001
aktív tag
válasz
fahrii #18538 üzenetére
Van itt is HDR, meg VRR, és - bár lehet hogy ez megdöbbentőnek hathat számodra -, nekem pont elég a 75Hz.
Amúgy megfordult a fejemben egy OLED, mert ez egy W-LED IPS és már lassan 3 éves, de ellenálhatatlan késztetést nem érzek. Majd, esetleg, valamikor akkor
, és a következők miatt:
Elég öreg vagyok már ahhoz hogy az itthoni HW gyűjteményemben legyen egy 140 Hz-es CRT monitor. Így van fogalmam arról milyen a ghosting mentes kép 75Hz-en, és ugyan egy IPS leginkább egy foshalmaz ahhoz képest, de amíg egy lassan 30 éves monitor képes erre addig nekem azt a feature-t ne adják prémium árban.
Mert "360Hz".Tehát szubjektív véleményem lényegi mondanivalója: 1000x inkább egy 75Hz-es OLED (nonexistent) mint egy 360Hz-es IPS, de, ezzel a 75-össel sincs bajom, még akkor sem hogy ha mások szerint kellene hogy legyen.
¯\_(ツ)_/¯
-
-
HantekDSO
tag
válasz
fahrii #18472 üzenetére
Valamikor 640 kByte RAM volt a gépekben. (Vagy 1KB-ZX81, 16 KB-C16, 128 KB-Enterprise128) - akkor gondolom azt mondtad, hogy e fölött "teljesen fölöslegesen" használnak RAM-okat...
Én azt a konfigurációt választanám, amin jó eséllyel 3-4 év múlva is élvezhetően fut az általam használt játék. (A munkagép más tészta - az nálam is egy ~10 éves konfig)
Ha pedig éppen nem kihasznált a RAM, akkor ramdrive-ként tökéletesen használható - a létező leggyorsabb hozzáférést garantálja!
Sajnos amíg a szoftverfejlesztők nem érdekeltek a kód optimalizálásában, addig a RAM, CPU és SSD igények egyre csak nőnek és nőni fognak! -
shad83
tag
válasz
fahrii #17494 üzenetére
Undervolt nem játszik? Jelenleg nincs szükségem ekkora teljesítményre, igazából egy 4070Ti Super is szóba jöhetne, csak a lényeg, hogy pár év múlva, ha új gépet szeretnék, akkor ne kelljen VGA-ba is beruháznom, így jobban eloszlanának a költségek.
Amúgy még mindig opció a ház fém tetejének a cseréje a hálós megoldásra, illetve plusz venti beépítése felülre. Most kettő van elől egy pedig hátul.
-
-
voodoo98
addikt
válasz
fahrii #11655 üzenetére
Nálam a PPI az egyik legfontosabb, végre tudom hajtani a 4k 27"-es monitort rendesen (4090).
Viszont ez már egy 4 éves monitor, amit használok: Acer XB273K.
Kíváncsi lennék új(abb) monitorokra. Szerintem a 28" még beleférne, nem venném észre azt a pár PPI-t, bár ki tudja: kevesebb PPI (164->157), de 1"-en nagyobb monitor.
Jó lenne látni ezt személyesen. -
KraX
őstag
-
VoltanIgor
aktív tag
Hát, végül töröltem, mégis kivárok egy kicsit még, lehet, hogy a tavaszi-nyári gépfejlesztésig.
De most már bánom is a dolgot... azon aggódom, hogy a házba rendesen befér-e. Méricskéltem, de a szélessége és a mélysége miatt a fene tudja. A kábelt is meg kellene nyomorgatni asszem. -
warcat
veterán
Call of Duty: Warzone 2.0 GPU & CPU Benchmark - 1080p, 1440p and 4K Tested random Jóska bemondása helyett profi videó HUB-tól.
-
-
ScomComputer
veterán
Juj Isten ments,mióta láttam jó pár pcb-t 3080/3090-t milyen alkatrészekből épül fel,jajajaj joggal a neve gagyibájt,chinabájt,még a elkokondik is olcsó kínai...volt aminek a kapacitása,már a ráírt érték 3/4-t se érte el,és szinte újak voltak...nem nem és nem...
Most láttam a palit videót is háát az se jobb,alkatrész szinten...itt akkor gpu a drága ,nem a körítés..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest