- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Piszmaty76 #11716 üzenetére
Ha nagyon szorul a hurok, akkor tdp limitet belőheted max 380-400W-ra, lesz némi mínuszod teljesitmenyben, de még mindig jobb, mint a random restart játék kozben.
-
nutella1
őstag
válasz
Piszmaty76 #11712 üzenetére
Jóval hangulatosabb, de az autóversenyzős játékokat ultrawide kijelzőn játszani kiemelkedő élmény (4K). Szerintem.
#11714: 24:9 nekem sem jött be multira, de biztos ezt is embere válogatja. Egy 49 incheset azért kipróbálnék még. Az ultrawide-FPS combo-nál is az volt a problémám, hogy relatív kicsi a monitor magassága. Bosszantott. Ugyanúgy nem láttam az ellent a távolban, csökkent a reakcióidő.
-
válasz
Piszmaty76 #11704 üzenetére
Főleg munkára használom a gépet monitor előtt ülve (játékra általában kiteszem a tv-re), valószínűleg egy ilyen setup nagyon rövid időn belül az egészségem rovására menne.
-
voodoo98
addikt
válasz
Piszmaty76 #11704 üzenetére
OFF: Most én is azon gondolkozom, hogy kevés a 27" 4k (méretben kevés, PPI-ben és felbontásban jó). Nagy látótávolságban nem látom az ellent rendesen, lehetne nagyobb monitor.
Hogyan lehet kideríteni, h egy adott PPI elégséges vagy nem, anélkül, hogy szereznék egy ilyen monitort az asztalomra? (Gondolom sehogy) -
törölt tag
válasz
Piszmaty76 #11700 üzenetére
Hogy tudsz így élni?
-
podtibi
senior tag
válasz
Piszmaty76 #11700 üzenetére
Milyen messze ülsz ettől?
Hírtelen saccolva egy méternél nem több az tuti vagy szimplán csak hülye vagyok. Egyáltalán milyen közel érdemes ülni egy ilyenfajta tv-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Haditechnika, harcászat
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- !!Újszerű!! Gigabyte RTX 4070 Ti 12GB /Jótállással!/Beszámítás!/Posta ok!
- MSI RTX 4090 SUPRIM LIQUID X 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest