- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
válasz
Simon Balázs #20256 üzenetére
Köszi!
Egyszer még lehet át kellene kötnöm az erősítőről a tévére a PC-t, csak azt volna jó tudni biztosra, hogy a játék is jó legyen meg a PC-s napi használat....na ezt lesz nehéz összehozni!
#20258 Laraxior Én export import ki-be szállításon dolgozok egy bérgyártó cégnél, de éjszaka nem sok minden van, tudok írni, válaszolni, de tesztelni nem, mert minden otthon van
Pedig máshogy nem tudom hogyan lehetne, ha passzolnám a DP-HDMI csatlakozást, hacsak úgy nem, ha az az 1 ami most van az lenne mindenre, a Zidoo médialejátszóm meg szintén egy másik bemenetre a tévén ha a Dolby Visiont úgy sem tudja az erősítő -
makoss
veterán
válasz
Simon Balázs #20249 üzenetére
Akkor majd lehet beszélek veled privátban
Én azt szeretném elérni, hogy mind a 2, a játék is, meg a PC is (böngészés, videólejátszás) zökkenőmentes legyen, mert most sajnos nem jó, a videók szaggatnak -
Elmör
őstag
válasz
Simon Balázs #20249 üzenetére
Én nem kaptam hozzá gyári kábelt és már próbáltam 3 kábellel is (sima hdmi, 2.1 hdmi 1.5 és 2 méteres), böngésző és filmlejátszás alatt villog a kép néha, akkor lehet be kellene szereznem egy LG gyári kábelt? Nagyon idegesítő, hogy állandóan újra kell indítani a gépet ha előtte a monitort használtam (Display porton), mert különben villog. A 4080 hdmi csatija tuti jó, előtte rá volt dugva másik 4K-s tv és ugyanazokkal a kábelekkel semmit sem villogott, igaz az nem oled volt. Játék alatt viszont abszolút nem villog a tv, nem is értem, az oled topikban meg azt tanácsolták ne használjam monitorként, ami azért nem okés, mert én a filmeket a pc-ről nézem úgy, hogy a hangszóró is abba van dugva, mert a tv-hez nem tudtam hozzácsatlakoztatni, megszűnt a jack dugó sajna és erre nem figyeltem vásárláskor, a tv gyári hangja meg nagyon nem kóser.
-
torma1981
veterán
válasz
Simon Balázs #20036 üzenetére
Kb igen. De kiderül mi lesz a pontos ár. De ennyi körül kell jönni.
-
warcat
veterán
válasz
Simon Balázs #20031 üzenetére
Nincs külön vámtétel/vám, ha egyéb módon nem rendelkeznek az adott termékkategóriában az EUban kereskedelmi forgalomba hozott termékekre.
-
torma1981
veterán
válasz
Dollárt átszámoltam euróba az kb annyi.
-
válasz
Az MSRP megegyezik a nem is olyan rég megjelent 4080S árával, így a forintgyengülést is beleszámolva azért eléggé könnyen lehet következtetni az itthoni árakra szerintem.
-
torma1981
veterán
válasz
Simon Balázs #20010 üzenetére
Miért lenne 1.5 X-res? Miért nem duplája mindjárt? 27% ÁFA okés, de mi az ami rámegy még? Ugye újdonság ereje mindenhol lesz nem csak Magyarországon.
-
torma1981
veterán
válasz
Simon Balázs #20006 üzenetére
Ja 5070 akkor, ha az új képjavításokkal, stb. Nem erőben lesz annyi.
Na meg ott a kevesebb ram is, stb. 4k-ra elég kevés lesz.
-
Laraxior
titán
válasz
Frame gennel hozhatja igen.
de natívban még a fele sem lesz.
Mondjuk ez jó hír, hogy elérhető már olcsóbb kártyákkal is a nagyobb felbontas -
Hauptmann
veterán
válasz
Hát, azt majd meglátjuk. Mondani sok mindent lehet.
-
NY_A
őstag
válasz
Simon Balázs #19787 üzenetére
Nálam is volt néhány bosszantó dolog, de beszív a játék annyira, hogy elnézzem neki. Nvidia Appot én is leszedtem mert végülis csak arra használtam, hogy az illesztőprogramot frissítsem rajta keresztül. -
pehaa
tag
válasz
Simon Balázs #19591 üzenetére
Nincs is még nála, 31.-t ír szállításnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Hálózati / IP kamera
- Goddess of Victory: Nikke
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest