- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
addikt
válasz
petymeg #20593 üzenetére
Nekem is így volt Time Spy szépen lefutott mással nem volt kedvem tesztelni.
Ugye az ingyenes time spy 1440p és nem annyira izzasztja meg a gpu-t.Sok játékban ki sem derült hogy baj van pedig 4k-ban futott fullon.
Én se mindig nézem csak az elején még tesztelés volt.Aztán egyik játék alatt (Alan Wake2) már biztos 100fok körül lehetett és fekete képernyő akkor kiderült miért adtak túl a kártyán. Küldhettem szervízbe.
-
sheep
addikt
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
petymeg #20540 üzenetére
én a megjelenés első napján vettem a TUF 4080-at 2022 novemberében vagy hogy
másfél évre rá már 105 fokok voltak a hotspot értékek
Én nem tudtam az istenért se szétszedni, pedig több napon át próbáltam úgyhogy szakihoz vittem, azóta is patika, végre syy 157--et kapott nem azt a gyári fogkrémet
Gyári matricát is tett fel nekem a csavarra, de azt mondta a szaki, hogy az asus nem foglalkozik vele, de így meg aztán pláne, szóval a gari is él(ne) -
Laraxior
titán
válasz
petymeg #20540 üzenetére
Ha ugyanúgy összetudod rakni, vagy nem gond, ha többször szétszeded, összerakod, akkor pasztázd újra. Nem mindig lesz jobb elsőre a hotspot, néha pár hajszálnyi eltérés is sokat hoz. Nálam a víznél is magas, de nem szedtem szét azért megint.
De azért nézd meg előtte, hogy mondjuk mit csinál 60-80%-os ventivel, vagy ha nem bontod, akkor FPS/ TDP limit is segíthet.
Vagy megcsináltatod valakivel a bontást -
-
jeni
félisten
válasz
petymeg #10161 üzenetére
PCX oldalán:
Tökéletesen funkcionál, jól néz ki. A -1 csillagot azért kapja, mert nem kompatibilis minden házzal! BeQuiet pure base 500XD házba csak "reszelés" után lehetett beszerelni. A gépház hátsó részébe menő "villás" lemezen a villák alakja nem volt megfelelő.....
Ennek a cuccnak 1 előnye van,hogy a kitámasztó az nem fog sem elmászni - sem kicsúszni,ellenben 2db szabad pci slotot lefoglal. -
pRoject22
őstag
válasz
petymeg #10084 üzenetére
Én a sima TimeSpy DX12-vel mértem
-
winters123
tag
válasz
petymeg #9821 üzenetére
Én nem vennék már nem ATX 3.0-ás tápot.
VGA monitoringgal egybekötött powerspike kezelés, gyorsabb boot, kevesebb kábel.
Egy tápegységbe egyszer kell beruházni sokévente. Minek spórolni ezen tizenezreket, miközben százezres, milliós komponenseket véd.Részemről egy BeQuiet Pure Power 12M-et javasolnék. Nekem bevált nagyon.
Ja és nyugodtan vedd az 1000-est, ha van pénzed. Időtállóbb és a kisebb terhelés miatt kevesebbszer/kevésbé kapcsol be a venti, így csendesebb lesz az amúgy sem hangos működése. -
gaben22
senior tag
válasz
petymeg #9821 üzenetére
12 "tűs" alatt ugye 12VHPWR csatlakozót érted? Emiatt nem szükséges natív ATX 3.0 tápot venni. ATX 3.0 táp nem fog neked többet adni, szerintem ezért nem is erőltetik a gyártók a dolgot nagyon (előbb-utóbb persze csak az lesz). Vegyél egy minőségi kábelt a gyári lifegős helyett, amit a GPU-hoz adnak (esetleg 90 fokos adaptert), és jó leszel. Ettől még persze lehet a tápodat cserélni kell, csak ATX 3.0 nélkül is elleszel.
-
jeni
félisten
válasz
petymeg #9419 üzenetére
FSP CST310
tartozék: 1 x TUF Graphics Card Holder
a nagy döghöz a VGA dobozában benne lesz a VGA kitámasztó (ami komolytalan-nem sokat ér-de mint csavarhúzóként többet érhet)
Asus RTX4080 TUF Gaming
348.2 mm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- C# programozás
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bittorrent topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple MacBook
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest