- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
kingpython #2539 üzenetére
Nem volt olyan. Alig pár hónapja jelentek meg az országba. Nem kell egy oldalt sem visszalapozni addig, de nem volt bejelentkező.
-
dannyl
addikt
válasz
kingpython #2537 üzenetére
Egyértelműen nem ér a strix 170-et egy gaming x mellett... De ha az kell, akkor nincs mese. De nem az a pár MHz fog dönteni, amivel többet tud a strix. Nekem sima 2060 gaming Z van, de full néma, és 64 fok fölé ritkán téved.
-
Hauptmann
veterán
válasz
kingpython #2531 üzenetére
Én meg a Gigabyte-ot, tökéletesen működik nálam. De egyikkel sem tudsz mellélőni.
-
csabsz13
aktív tag
válasz
ha csak önmagában azt nézzük, hogy száll éppen el az EUR árfolyama, szerintem árcsökkenésre nem lehet számítani a következő időszakban (év végéig biztosan nem, de még lehet hogy a következő félévre sem).
-
modflow
veterán
válasz
Az elsőt (MSI) ajánlom, most vettem ilyet én is. 1965-ön megy, ez a max-a.
-
dannyl
addikt
válasz
kingpython #2497 üzenetére
Hát én amondó vagyok, hogy ezek a problémázások a VRM hűtéssel javarészt csak duzzogás. Igen is van rajta hűtés. Amúgy is egy neves gyártó nem olyan balf@sz, hogy egy ilyen banánhéjon elcsúsztassa magát (na jó, néha képesek rá). Én amondó vagyok, hogy be kell pattintani a gépbe, és élvezni a játékot.
Legalább is a Gaming Z-n tuti van.
"You will see that with the cooler removed you also have a plate covering the VRM and memory modules working as a heatspreader which uses the cooling air from the heatsink to keep thermals in check."
-
snecy20
nagyúr
válasz
kingpython #2116 üzenetére
De akkor a 1660Ti árát hova pozicionálná az nVidia? Mert a 2060 akkor lényegében rálógna teljesen.
-
csabsz13
aktív tag
válasz
ahogyan manapság ez a piac működik: lehet hogy pl. 10%-al jobb teljesítményű kártyák jönnek, de akkor az ára 20%-al lesz magasabb.
amíg nem derül ki, hogy mit tudnak az új AMD kártyák, addig nincs miért izmoznia az nVidia-nak. esetleg - ahogy a cikkben is írják - az lehet a cél, hogy előre kifogják a szelet az AMD vitorlájából, de akkor ez egy nagyon merész húzás. -
koko52
nagyúr
válasz
kingpython #2120 üzenetére
Pletyka oldal, nem hivatalos.
-
koko52
nagyúr
válasz
Az hogy az Nvidia lábon lövi magát azt nem hinném.
-
envagyok
veterán
válasz
Nyugtával a napot
-
qad
senior tag
válasz
kingpython #2082 üzenetére
Full hd 60 Hz-es monitorhoz 60 fps-re tökéletes választás 2 évre legnagyobb részletességgel. Full hd 144 Hz-es monitorhoz 144 fps-re már most is kompromisszumos egyes játékokban és vissza kell venni a maximum részletességből.
-
PeTeR_33
tag
válasz
Szia!
Teljes mértékben elég.
Apró,de tényleg nagyon apró kompromisszumot kell kötni a leg gépigényesebb játékok esetén is a fix 60Fps eléréséhez.Nekem egy hónappal ezelőttig GTX 1070em volt.
Az is hozta szépen a Full HD 60Fps-t.
A metro exodust játszottam egyedül Ultra helyett high beállításon. -
snecy20
nagyúr
válasz
2020 nyaráig még biztos nem lenne vele gond, elnézve a gépigényeket és VRAM-használatot.
-
Hauptmann
veterán
válasz
kingpython #1885 üzenetére
Eddig a max. hőfok 58 fok volt, 2025 MHz a boost, ezt több órán keresztül tudja tartani. Tuningról nem tudok nyilatkozni, nem húzom, felesleges. Halk, magas ventilátor fordulatszámon is.
-
törölt tag
válasz
kingpython #1885 üzenetére
nekem asus o6g-m van hangtalan 2010 mhz ig megy fel a gyári tuning automatán mert a tuning progija fel sincs rakva. ha e melett döntesz javaslom a kis kapcsolóját q ról p-re átkapcsolni ami szintén hangtalan üzemelést fog produkálni viszont alapon is megy majd a venti 900 rpm-el az álló helyett amit q módban produkál alapon is nagyobb hőfokokkal. 60 fokon még így pl nem is járt 58 volt eddig a max játékok alatt, és alapon meg 30-31 mert jól szellőzős házban csücsül.
-
Hauptmann
veterán
válasz
kingpython #1880 üzenetére
Nekem az van, mire vagy kíváncsi?
-
válasz
kingpython #1710 üzenetére
Az enyém pedig Micron.
-
13 sanyika
tag
válasz
kingpython #1712 üzenetére
Mondjuk az én gamingem samsung ramos.
-
13 sanyika
tag
válasz
kingpython #1710 üzenetére
Ez szerencse kérdése.Nem lehet tudni.Nem fix,hogy a rog is samsungos is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Bittorrent topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest