- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
válasz
envagyok #2229 üzenetére
Egy pillantra én is elgondolkodtam ezen, azután rájöttem, hogy ősz (de még az augusztus végi bejelentés is) igen messze van és nyáron van több idő játszani, ráadásul most jön ki két ex-PS exkluzív QD játék is amit előrendeltem, úgyhogy majd 2 hónap múlva meghirdetem, még ha pár ezrest bukom is rajta ahhoz képest, mintha most adnám el.
-
qad
senior tag
válasz
envagyok #2095 üzenetére
Első körben én kikapcsolnám itt a g-syncet.
Ha megszűnik a villogás akkor a g-sync opciót vagy a magas képernyő frissítést nem viseli el az adott játék. Two worlds nevű játéknál semmi problémám nem volt, a Twow worlds II-nél jött elő hogy villan a képernyő és az elindított játék hibaüzenet nélkül leáll. Vissza vettem a képernyő frissítést 60 Hz-re és indult a játék. Ezek után lépcsőnként emeltem a frissítést és így már futott a játék. A g-syncet rákapcsolva jött a villogás ha a képernyőn töltés vagy tálcára tevés történt. Nálam a megoldás(bár több dolgot is átállítgattam) emlékeim szerint a g-sync beállításokon belül az Engedélyezze ablakos és teljes képernyős módhoz bepipálása lett. Remélem segítségedre lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest